Fullt upp

Hej!
Känns som att de va jätte längesen jag skrev här. Har haft en massa att göra så har inte hunnit med. Va hemma i fjäll förr förra helgen, kul! Mie hade sin bal i Vetlanda, så d va upp tidigt på lördags morgonen och åka in t Emma o hjälpa till lite med allt :) D blev SUPER fint! Sen på söndagen så va jag o hjälpte pappa o sätta stängsel i sandshult, puh! I vattnet så vi fick ta båten, inte smidigt precis. På em var vi o kollade när Tinna o Ida spelade fotboll, vinst med 3-2 gött! 
   Förra veckan var en vecka av nervositet kan man säga, ett begreppsminarium och vår TEMA redovisning..Gahh! Mn allt gick jätte bra, och det är jätte skönt att det är över. Och idag har jag skrivit klart min enskilda uppgift oxå så nu har jag äntligen sommarlov!!
   Snart bär det av hemåt Hult där jag sak tillbringa sommaren med jobb osv. På torsdag om bara två dagar :D ska bli jätte kul! Imon kväll ska vi ut o äta på Larmgatan 10, Camilla, Anna, Martina, Helen och jag. Ska bli jätte mysigt. Sista gången vi ses nu inför sommaren. 
  På torsdag ska Cicci och Lelle gå balen i Eksjö, kommer att bli så fint! Sen på fredagen tar Mie studenten! Wiiie! Du e stor nu ;) o på lördan e d Cicci o Lelles tur. Ett fasligt ränande t alla platser. Mn kul blir d oxå!

PANIK! Åhhh, ja blir stressad! Ingen bil nu helt plötsligt t hultan..måste lösa sig!

BARA 7 dagar kvar t Hultan 08 ;) 

RSS 2.0