Adventsfint och Fest

Lördagen var fullt upp kan man säga. Martina och jag städade lägenheten mkt noga! Sen pyntade vi, så nu är d värsta myset i lyan ;) hehe. På kvällen blev d fest, vi gick på en förfest hos en kille och d va mega trevligt folk där :D Vi seplade spel bla twister som ja sög på!! Hehe. Sen bar d av mot stan, mn på Harrys kom inte Martina o jag in, så vi gick t kåren istället o där va d drag iaf :D väldigt rolig kväll är väll sammanfattningen ;) yeah! Idag har man slöat bara, är helt slut, man börjar väll bli gammal ;) O ikväll blir d teater, Annas premiär. Egentligen orkar jag itne cykla ner dit, mn har man lovat så..

Ska nog fixa iordning mig lite nu :)


Julmarkand och filmmys :)

Idag började skolan igen, puh! 10-12 skulle man vara där, va inte så lätt att komma upp imorse vid 8.30. Hade tänkt att gå upp en timme tidigare mn det tog emot för mkt :/ Va iaf i skolan i två timmar. D va kul att träffa folket igen ;) sen åkte ja t akademikrogen där Ida väntade, vi skulle käka lunch o snacka igen en massa tid. Har inte träffat dig sen i september så d va mega trevligt :) Efter lunchen bar det av mot Giraffen där Martina och jag skulle ta en shoppingtur. Slutade på Mc där vi tog igen oss lite. O såklart for vi ner t Gina, va där igår oxå mn alltid hittar man ngt så man måste besöka provhytten :) Fast jag köpte inget idag. Igår däremot köpte jag, en tröja och ett par grå tajts :D Vi insåg att det var dags att dra vidare mot Kalmar slott och julmarkanden som var där :) Anna, Camilla, Frida, Martina, Hanna och jag gick runt o kikade på allt fint o provsmakade en massa ;) OST! Åhh, den va nog godast i hela Sverige tror ja smaskens va ;) Hehe. Men efter några timmar där känndes det som det var dags att beje sig hemåt. Camilla tog sällsakp me oss. Och nu har vi just vart o hyrt tre filmer som vi ska kolla på. Barnhemmet är en av dem, o ja har velat se den jätte länge. Happy! 

Dags att bänka sig framför tv:n o antagligen skrämma upp sig själv och varandra. 

See yah! 

Atrikelgranskning och H&M :D

Egentligen hade jag tänkt att gå upp tidigt idag. Hade ställt klockan till och med :) mn det blev visst lite sent igår innan jag somnade så klev inte upp förrens 9.10 ups! D funkar inte längre känns d som , kan itne ligga o sova så länge. Snart ska man ju t skolan mer regelbundet och då börjar vi vid 9.00 hehe! Mn d löser sig säkert ;) Gick iaf ut och gick som vanligt, Martina följde med idag oxå. Trevligt att slippa på ensam :D det var skönt ute o luktade vår, fast det snart är vinter hihi* Sen diskade jag och åt frukost. Just nu sitter jag med artikeln och granskar den med mina kritiska glasögon. D går gasnka bra när man väl kommer igång. Mn är ju såååå tråkigt! Mn imorgon är det redovisning på den så det är ju bäst att få den klar. Ska snart åka ner på stan oxå o träffa Cecilia, vi ska gå på H&M: s club dag allt är det 10% på om man är medlem. Nice! Hoppas det blir trevligt, och att det inte regnar när ja ska cykla ner :)

Bäst att plugga lite till och sedan göra sig iordning :D

Pussss

Tungt

Vaknade idag vid 09.40 och gick upp och tog en varm dusch. Är verkligen iskallt här i lägenheten :( sen klädde jag på mig varma gosiga kläder och gick ut på min vanliga runda. Börjar bli en vana att traska runt norrliden innan frukost. BRA! Känns verkligen jätte skönt när man vart ute och rört på sig. Fast det blåste riktigt kallt idag :( efter promenaden åt jag frukost bestående av ett glas mjölk och en smörgås med köttbullar och rödbetsallad. Känns så jul! Mmm ;) har oxå hunnit plugga lite, det går sakta framåt. Håller just nu på att laga till lite lunch, kyckling gryta med bandpasta. MUMS!

Ikväll blir det tvätt och Grey's :D

Förvrigt känner jag mig trött på allt och alla. Och det blir ju itne bättre av att jag råkar strula till allt för mig själv hlea tiden :/ Måste verkligen börja tänka till ordentligt.

Kalla Kalmar

Vaknade vid 09.50 idag, och drog på mig lite kläder och gick ut o gick en 45-min promenad. Skönt fast väldigt kallt :/ brr! Sen lagade jag frukost och njöt av den tillsammans med en bra bok :) Den inre kretsen av Mari Jungstedt. Mkt läsvärda böcker det :) Sen ringde jag t Alex o tjötade me henne i 1,5 timme. Mkt på tapeten idag. Hehe. Fick ett sms från en vän oxå som sa att jag va me på Harrys hemsida, haha! Kul, iaf ett hyfsat bra kort ;) Resten av dagen kommer jag nog tillbringa inne, plugga lite och tjöta m folk :) Och ikväll är det ju Desperate Housewifes, d kan man bara inte missa!

Dags för lunch!


1 månad kvar..

Idag är det en månad kvar till julafton :D yeah! Längtar lite, fast har inte köpt en enda julklapp än. Mn får se om det blir ngt denna veckan :) Och Sofia fyller 14 år, GRATTIS! Jag är ledig fram till fredag, då går jag två timmar i skolan. :/ Artikelgranskning. Fy va tråkigt. Ja blir så rastlös när jag inte har något på schemat. Mn synd att klaga. Kan ju börja förberada inför första advent och fixa o dona i lägenheten behövs ju alltid :) Sen finns det ju lite plugg man kan sysselsätta sig med, mn det är ytterst lite kommer max att ta ett par timmar. Hmm, mn frågan är om man inte ska sätta sig med det idag iaf ? Då slipper man ju tänka på det sen senare i veckan. Aja, får se hur jag gör. Kan ju alltid läsa lite i min bok eller gå ut i kylan och ta en promenad. Kommer nog på ngt att sysselsätta mig med iaf :)

Trevlig dag önskar jag er ;)

Bakis :(

Idag har jag mesta dels legat i sängen och sovit eller vilat. Är verkligen helt slut! Va ute på Harrys igår, va sådär kul. Mn riktigt rolig incident trots allt :D hehe! Mn orkar inte gå in på det nu. Har pratat m Alex en del idag oxå, du e super! Jobbet ringde o väckte mig oxå :/ ska jobba på juldagen och ev på julafton. Mn det blir ju lite pengar iaf.

Nu ska jag krya ner under täcket igen och sova för natten. Hoppas bara ja kan somna.

Sov så gott <3

Lördag :D

SÅ var det lördag igen, fy va veckorna springer iväg, på måndag är det bara en månad kvar till julafton och lillasyster Sofia fyller 14 år ;D hihi! Idag har jag vart i skolan 11-12.30 vi planerade resan till Sälen, d gick fint :D Kommer bli super kul!! Jag fick uppgiften att boka bord på resturang och kolla menyförslag och priser. ROLIGT!! Annars är det skit kallt idag, trodde jag skulle frysa ihjäl när jag cyklade hem innan. brr! Ikväll blir det fest ;D wiiiee! Tror d blir Palace efter förfesten :) Så om ett par timmar måste jag börja göra mig iordning ;) kul kul! Fast ska äta o lite innan oxå. Mn hoppas d blir en kul kväll, har inga förväntningar alls, känns som att det kommer bli drygt. Mn hoppas iaf på det bästa ;)

Pussshej!

Klippning!

Har vart o klippt mig idag. Känns jätte kort fast jag bara tog av några centimeter. Mn skönt att det är rakt o fint i nere kanten och att jag slipper alla jävla tovor! Aja, e ganska nöjd med resultatet iaf :) Va nere på stan en sväng oxå efter klippningen. Systemet och Tokige Ture blev stoppen :) Handlade cider tills imon och godis tills ikväll. Har inte ätit godis på jätte länge, typ en månad tror jag. Så lite kan jag väll få unna mig nu ;) Träffade Patricia oxå när jag skulle cykla hem, trevligt med en liten pratstund :)

Imorse när jag kollade ut hade det snöat här i Kalmar :) MYS! Även om det inte är så mkt så är det mega mysigt med snö tkr jag :) Fast lite kallt att cykla, så det blir både mössa och vantar nu mer. Ikväll blir det ganska lungt, Martina och jag tänkte hyra lite film o mysa med :) Ska försöka att komma ut o gå en sväng nu på eftermiddagen oxå :) Och till middag idag blir d taco, d va oxå längesen :) MUMS!

Ha en trevlig dag :) 

Dagen idag

Har vart i skolan o jobbat samt vart på föreläsning 10-16 :/ intressant men ganska svårt :) iaf trevlig lunch m Stefan, Stefan o Ola :D hihi! Annars har jag itne hunnit med så mkt mer idag. Åkte förbi frissan på väg hem och beställde tid, fick redan imorgon :) 11.45. Gött då blir man fin fin till helgen kanske ;)

Hinner inte skriva mer nu, måste rusa t bokbussen!! Läste ut min bok igår, så en ny är NÖDVÄNDIG!!

Ha d! <333

Iskallt och kvantitativa metoder

Imorse ringde klockan vid 8.30, en timme senare än vanligt :) skönt! Fast har ju vart ledig ganska mkt den senaste tiden så inget speciellt kanske. Mn skönt i vilket fall. Skola 10-12 idag, bra att det inte var så länge :) då hinner man med en del annat oxå. Idag gick vi igenom kvantiv metod :/ statistik ska vi sysselsätta oss med framöver. USCH! Mn verkar inte som vi ska skriva ngt iaf vilket jag förste trodde och det är skönt att slippa. Ska jobba med Stefan på uppgifterna, so funny :D Vi fick uppgifter tills imorogn redan så vi bestämde att vi skulle ses imorgon vid 10.00 och luncha i skolan innan vi börjar vid 13.00 :) trevligt! På hemvägen svängde jag förbi Maxi och köpte grönsaker, frukt och kyckling :) Sen cyklade jag raka spåret hem i den bitande kylan, är verkligen jätte kallt här nu och jag som glömde att ta på mig min mössa :( 

Igår städade jag iaf mitt rum noga, är verkligen skillnad, nu vill man sitta här inne :) Så jag känner mig ganska duktig :) Och ikväll ska vi ner till studentpuben och köpa biljett till Annas pjäs. Och de andra ska ta en öl, mn jag tror ja skippar det. Behöver pigga på mig riktigt innan jag dricker :/ mn mn hoppas att jag blir frisk till helgen. Är iaf bättre idag än det var igår.
En sista sak bara, läser en jätte bra bok nu, I denna ljuva sommartid av Mari Jungstedt. Verkligen att rekomenadera, kan nästan inte lägga den boken ifrån mig. LÄS DEN!!

Städa...

Eftersom jag är ledig idag tänkte jag städa lite i lägenheten. Känns verkligen som det kan behövas iaf på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag! Har redan tagit hand om tvätten och alla kläder samt packat upp resväskan :) Mn tänkte föröska att rensa alla lådor och gaderoben oxå för att slänga ut all onödig skit som man ändå inte behöver. Känner mig dock inte helt pigg så vi får väll se hur mycket jag orkar med. Men som sagt det känns nödvändigt och vad ska jag annars sysselsätta mig med idag? Hmm.. ska iaf tvätta vid 17.00 men tvättpåsen är redan packad och klar. Bytte sängkläder idag oxå, så skönt när man ska gå o lägga sig ikväll i en renbäddad säng :D

Aja, vi får väll se vad som blir gjort och inte. Nu är det iaf dags för frukost..

Jag klarade den!!!

Idag kom tentaresultatet ut, och jag klarade den! VA!? Va verkligen inställd på omtenta, tyckte inte att det gick ngt vidare bra alls. Mn så skönt, nu kan man slänga undan alla böcker och koncentrera sig på framtiden ;) yeah! Har vart i skolan 9-11 idag och gjort mitt gympa pass. Det gick hyfsat bra efter omständigheter med ryggont o så vidare. Mn synd att klaga för mkt. Är ledig tills på onsdag nu, skönt! Har inget jag kan plugga på så är verkligen helt ledig!

Usch, på torsdag åker Mie och Cicci. Glömde säga hej då till båda, tänkte inte på att det var sista gången vi sågs tills april typ. Fy, känns avlägset mn det klarar man väll av. finns ju telefon o msn ;) Mn kommer inte att bli samma sak utan dig i jul Mie. Fast kommer ju tillökning däromkring när Josse får sin lilla MiraMax :D Lääängtar tills man kan kalla sig moster ;) yeah!

Nu ska jag dricka julmust ;)

Plugg, Gympa och Bio

Helgen har varit ganska späckad med saker. Igår gick jag upp vid 9.00 och pluggade en stund för att sedan åka in t Eksjö o hämta Mie och Cicci :) Sen bar det av mot Hults gympasal där handstående skulle övas i 2 h. Hände en liten olycka som gjorde det lite svårare dock :( Jag gick upp på händer och stod ett par sek sedan fick jag oblanas och ramlade utanför mattan rakt i golvet och slog i hela sidan. AJJJ!! Gjorde fruktansvärt ont och har fortfarnade väldigt ont :( sen har jag ju träningsvärk oxå som spär på den orörliga kroppen. Känner mig verkligen som en gammal pensionär just nu. Men träningen gav färdighet iaf :) känns bra att veta att man klarar av det hela :D

Sen på kvällen åkte jag o Alex t Jkpg o gick på bio. Mys! Såg Pineapple express :) på vägen hem stannade vi på statoil o tog en frensh hotdog, MUMS! O träffade Emmy som jobbade natt :) Sen körde Alex hem mig t fjäll eftersom vår bil är trasig :( Tack för en trevlig kväll! 

Annars håller jag på med mitt musikpass som ska vara klart imorgon :/ det går framåt iaf, mn med tanke på min skada vet jag inte hur det går med träningen :( känner mig väldigt stel o det gör verkligen ont när man rör sig :( mn det får väll gå iaf. Alla röresler är iaf klara nu, så det är bara själva träningen så det sitter kvar. SKÖNT! 

Fy vilket väder det är här idag, tur att man inte behöver gå ut. Det blåser nått så in i norden och regnet faller från en mörk himmel :/ mn jag har en massa saker att fixa med inne.

Dags att käka lite frukost för att sedan återgå till att försöka öva..

Weekend..

Har kommit på att jag verkligen inte kan stava. Eller klart jag kan mn inte på den här sidan. På varje inläg finner du minst 50 fel. Aj, då! Ähh, d e la inget att haka upp sig på mn iaf. Förövrigt känner jag mig på botten just nu. Det gör ont o är allmänt jobbit :'( Vet inte hur jag ska kunna komma upp till ytan igen ? :( Mn tur att du finns iaf Alex, du e bra o betyder så oändligt mkt för mig. Du gör så att man blir gladare iaf för stunden o du lyssnar! Inte för att du måste lyssna utan för att du bryr dig. Kärlek t dig <3

Har vart inne på apoteket idag oxå, o lämnat ett arbete t Tinna som hon glömde hemma. Lärarens kommentar när Mie och jag klev in "Mn ni ser ju likadana ut allihopa" Hehe, så lika är vi inte, haha! Fast tydligen är vi det om man ser genom andra männsikors ögon. Aja, kan man ju alltid använda varandras leg ;)

Annars har jag mest suttit o knopat på mitt musikpass idag, har brytit ner låtarna mn d tog mkt längre tid än jag trodde och var mkt svårare. Så nu är det stegen kvar oxå, puh. Känns jobbit o svårt. Vet vilka steg ja vill ha m, mn måste ju fixa så att det passar t musiken o takten o allt oxå :/ Bäst att fixa viadre så man blir klar ngn gång oxå :)

Tjo!


Fjäll <3

Då va man hemma i Djurefjäll hos pappa med familj igen. Har bara vart i Kalmar sen i måndags :) mn det är skönt att vara tillbax iaf :D Anita hämtade mig i Hultsfred när jag kom in med tget 14.15 annars hade jag fått vänta där i 3 timmar innan tåget mot hult avgick. USCH! Borde finnas bättre förbindelser...tss. Aja, nog om det. har vart i skolan idag oxå 9-12 o tror aldrig att jag vart me om ngt segare. Fy fasen! Kändes som att 15 minuters planerad tid tog tre timmar. BLÄ! Skönt att slippa ha honom mer :) Just nu håller jag på att knopa lite på mitt gympa pass som ska va klart tills på måndag. tre låtar är valda, Elle elle l'a, maria och no air. Hoppas att det blir kanon! Imorgon ska jag bryta ner låtarna och börja göra rörelser till :) Nehe dags att vara lite social kanske..

Pussss

Onsdag

Idag tog jag sovmorgon, ända t 9.30 :) så skönt att bara ligga kvar i sängen och dra sig. Även om man borde gått upp lite tidigare och pluggat. Mn orka, orka!? Pluggade iaf lite innan jag cyklade till skolan vid 12.00. Fixade iordning det sista på min intervjugudie och träffade sedan Pia, Linda, Manne, Stefan och Ola innan lektionen började vid 13.00. Hade sminarium på intervjun, gav inte ett skit kan jag meddela :( känns som att de bara ger uppgifter för att vi MÅSTE ha ngt att göra hela tiden..

Just nu håller jag på att försöka få ihop ett gympapass på tre låtar, kanske inte låter så svårt, mn satan d e inte d enklaste :/ d e nästan svårast att hitta låtar som passar eftersom de måste ha ett visst bpm osv. BLÄ! Mn hoppas att det blir klart tills på måndag iaf :) Va faktiskt ganska duktig innan när jag cyklade ner till friskis i mörkret bara för att få lite inspiration till uppgiften :)

Imorgon åker jag till fjäll igen. SKÖNT! Saknar er bara man sätter sig på tåget. Sen är det ju aldrig fel att slippa äta ensam och laga mat till bara sig själv. Hoppas på lite perty i helgen oxå m Alex :D yeah!

Nä bäst att fortsätta med pluggandet!!

Pussss

Dåligt!!

Jag är verkligen ingen bra bloggare :/ haha! Jag tar mig helt enkelt inte tid att sitta här o skriva så ofta som man kanske borde..aja.. Har vart hemma hos pappa tis-mån UNDERBART! D e verkligen så skönt att vara hemma o vara mkt närmare alla. Mn mn samtidigt kan man inte få allt..

Skola idag 9-14, blev klara med artikel granskningen :) o sen en massa trams såklart! Tänker så mkt precis nu, usch! Skolan känns bara jobbig och jag hittar itne ngn motivation :/ mn hoppas det blir bättre snart. Har ju trots allt bara 1 år kvar snart :D känns konstigt att tiden har gått så fort.

Ikväll ska jag plugga, tvätta och försöka att gå och lägga mig lagom tid för att kunna sova :)

Pusshej!

RSS 2.0