Haha!

Jag kan inte säga annat än att jag har skrattat som aldrig förr under denna helgen. Shit va roligt man kan ha utan att anstränga sig det minsta. Ni är bra och jag är bra, tillsammans är vi Bäst :) haha!

Hur kan man tappa bort en sko och nästan tre utan att veta hur ?
Hur kan man trampa i människobajs utan att märka det ?
Hur kan man stå 20 m från palace och inte se allt folk ?
Hur kan man skratta som jag gjort idag ?

Jag har iaf komposterat denna låt !


Haha! You make my day <3

Nu..

Nu tar vi helg!

Det är så det ska vara! Min hand i din hand, my love <3

Blixtrar och dunder!

Efter sol kommer regn! Imorse hann jag precis ut o springa min lilla runda innan himlen öppnade sig! Regnkläder och stövlar åkte på när det va dags att cykla till skolan o d vräckte ner så tur att ja tänkte :) efter skolan sken det dock upp och jag kunde cykla hem i lugn o ro utan att bli blöt! Tänkte cykla o träna mn passet va inställt så Martina och jag tog en promenad och det började hagla! Så blöta blev vi iaf. Nu härjar åskan utanför och det är super gött att sitta inne o mysa!

Börjar bli nervös inför tentan, det är så rrigt o ingen fattar ngt :/

Matte :(

Matten är inge rolig alls. Ibland känns det som jag fattar allt, just nu känns det som att jag mest är förvirrad och dagens föreläsning snurrar i mitt huvud och jag försöker verkligen att förstå mn det känns totalt omöjligt och väldigt meningslöst!

Värk & Kärlek

Har haft min sista redovisning för denna terminen, den gick bra. Men jag lider verkligen med vår lärare. Tårar kom och de enda som beteede sig som vuxna människor stannde för att trösta. Seriöst ni ska vara 3-10 år äldre än mig och ni beter er verkligen som snorungar ! Fy fan rent ut sagt. VÄX UPP!!

Jag har även tränat 2 pass idag o d börjar kännas i mina muskler.. redan bara efter två dagars hård träning.. ;/ hoppas det går över snart för jag behöver VERKLIGEN trimma min kropp till max nu om jag ska kunna gå i bikini på semestern..

Simon Larsson, jag börjar seriöst tro att du är det bästa som hänt mig på flera år. Jag tkr om dig så grymt mkt att ord inte längre räcker till att beskriva..Saknar dig så <3

I can('t)..

I'm trying so hard! But I don't know if I can be your hero when I can't be my own..

I do love you, and I never let you go away <3

Simon <3

Det känns som att mina känslor för dig blir starkare för varje gång vi ses!
Jag tycker om dig så otroligt mkt och att vara nära dig är det
bästa som finns. DU är liksom det finaste jag vet..
Jag är totalt förälskad i dig, min Simon Larsson<3




Gittan Olausson <3 Simon Larsson

Sanningen

Det gör så in i helvetes ont inuti mig och jag har kommit på varför smärtan är så stark och tydlig!
För att jag älskar dig så fruktansvärt mkt, helt vilkorslöst.
Jag önskar så ibland att det inte var så..
Du äger en för stor del av mitt hjärta
En av de största, kan du inte visa
att jag finns i ditt?

I Moaryd :)

Imorse kl 05.45 ringde min klocka och jag gick upp :) för redan kl 06.50 gick bussen ner mot tåget som skulle gå kl 07.50 så ingen sovmorgon direkt. Har åkt tåg med sällskap, vet inte när jag gjorde det sist? Trevligt iaf :) Ubbe hämtade mig nere på stationen och efter lite snack o en macka sitter jag här :) Så skönt att vara tillbax i hemmatrakten igen! Egentligen skulle jag gått till skolan idag, mn eftersom det sällan ger mig ngt struntade jag i det :/

Det är klart!

Jag gör vad jag kan! Men ändå sitter man bara och väntar, väntar på att det ska börja spela, för innan dess kan jag inte alls koncentrera mig på något alls! KOM IGEN! Jag behöver detta nu! För jag har verkligen en massa annat att göra än att sitta och vänta, vänta på ngt som kanske inte ens kommer idag? Jag blir totalt galen!

Igår glömde vi tvätten :/ kl 23.00 kom Martina på den, ner i källaren o fixa ----> Trött! 
Idag är det skola 12-15
Ikväll hoppas jag på träning! 

Kanske är det så som det sades?

Saknar dig!

Nej, det är inte som ni kanske tror..

Jag saknar dig, Alex! <3


Vilka människor det finns <3

REGN! Dyngsur gånger 3 jajjemän! Skolan till 13.30 ungefär då bibblan blev nästa anhalt..sedan vidare. Och jag tror jag har träffat en de snällaste på denna jord. Vilken blick och vilket prat. Jag tror verkligen jag fick upp ögonen lr jo nästan iaf. Kändes som att jag skulle kunnat säga.. men det tog stop trots att det märktes att det fanns ngt mer..nästa gång! Japp så måste det bli, fick iaf lite ur mig..och visst känns det bättre, eller ? Jo mn lite iaf, trots att tankarna börjar snurra åt andra hållet.

Tack iaf, sådan omtanke och sådana ord förväntade jag mig inte.

På promenad

Jag ut en sväng för att resna hjärnan från matten, för övrigt har jag no räknat klart tror jag :) Iaf tills imon mn på onsdag har vi nya uppgifter så kasnke borde börja på dem redan nu.. Vi får se... Mn promenaden! D va varmt, blev chockad, ser ut som att det blåser en del mn d va liksom varma vindar :D Lycka! O jag kände doften av grillat, verkar som att alla slänger fram grillen så fort solen kikar fram och tempen stiger. Jag gillar det inte eftersom jag inte har ngn grill och inte heller kan grilla för den delen. Hoppas på grillat i helgen för då är jag hemma.

Ps: Martina är i Kalmar om 3 h och 50 min ;)

God morgon Söndag

Söndag, shit va tiden rusar! Idag kommer Martina hem :) och jag är redan uppe eftersom mamma ringde o väckte mig och sa att Mie ville prata kl 08.00 :/ mn nu syns hon itne till alls! Knepigt..hoppas allt är bra. Fast ganska bra att komma upp lite tidigt iaf, får ju mer gjort på såvis :) Måste plugga, träna och handla idag. Det sist nämda blir det antagligen inget av ;) hatar att handla o den senaste tiden har jag itne gjort det förens det verkligen är tomt i kylen. Men då får man fantisera lite o konstiga maträtter kanske dyker upp. 

Synd att det gick dåligt för Sverige igår :( Mn grattis till Norge :) 

Middag

Skulle käka middag och fastnade framför tv:n till filmen Bringing Down the House. HAr sett den ganska många gånger, men den är ju alltid lika bra ;) Får se om jag pluggar ngt mer idag, har ändå gjort en hel del!

Oj då!

Jag menar såklart att jag ska kolla på Eurovisons festivalen ikväll o inte melodifestivalen ;) ibland kan det blir lite tokigt när hjärnan inte riktigt är med. Jag pluggar en massa matte nu :/ går hyfsat bra mn är väldigt tråkigt! Måste va klart på måndag så det är väll bara att kämpa på antar jag..

Ensam igen..

Jaha då har mammas vistelse hos mig nått sitt slut och jag är ensam igen. Det känns okej, Martina kommer ju hem imorgon :D ska bli så himla kul att träffa henne igen! Har ju inte setts sen i början av februari och det är lite konstigt när man annars träffas nästan varje dag :)

Mamma och jag har haft det jätte trevligt, som vanligt. Lagat mat, promenerat och pratat en massa. Hon berättade att när jag va liten och vi var på bio (Alladin) och kom ut frågade mamma och Ubbe Mie och mig vad vi tyckte, då hade jag allvarligt frågat mamma, Hur fick han plats i den flaskan, han som var så stor. Om anden, hehe. Ja förstod inte att de tvar tecknat! ;)

Idag ska jag plugga och ikväll ska jag kolla på melodifestivalen. Föresten ringde jobbet igår, pratade in ett medelande, jag va i skolan 8.15-17.15 igår så hade inte min mob på under hela dagen, D handlade om schemat och att de hoppades att jag fortfarande ville jobba. KLART JAG VILL!! Hoppas de hör av sig på måndag så jag kan få lite klarhet i varför det dröjer så...

Trevlig Lördag gott folk! 

Mio min Mie

Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig! När du behöver mig som MEST och som minst. Alltid vid din sida! Och jag hjälper dig med allt! Det gör ont i mitt hjärta när du är ledsen <3

Ett blomstrande spex !

Igår kväll träffades jag, Maria och Ida nere på stan för att börja kvällen på pipes. Där vi åt buffe och drack vin för endast 39 kr ! Billigt!! Va rikitigt mysigt och vinet var ganska gott. Sedan drog vi vidare för att se spexet på Kalmar teater, d va jätte roligt och man fick sig många goda skratt, sent blev det oxå va inte slut förens 22.30 och vi hade ingen lust att åka hem så vi drog vidare mot studentpuben och satt och tjötade och vissa fyllde på sitt alkoholintag. Framåt tolvtiden bröt vi upp och jag cyklade hem, trött och en anings huvudvärk men ändå nöjd efter en suer trevlig kväll!

Idag fyller Maria 22 år, hipp hipp hurra! Grattis t dig! Jag ska plugga, träna o få mammabesök!

Omöjligt?

Det går inte så bra! Det känns helt omöjligt och jag blir stressad och nervös inför vad som kommer att ske :( det löser sig väll på ngt sätt mn iaf.. Vad gör man annars..? Blä! Jag tkr inte om denna situationen men jag kan inte göra ett skit åt det :(

För övrigt tvättar jag nu och ikväll blir det spex! 

Tänker på er!

Jag vill bara att ni ska veta att jag tänker på er och att jag finns här när ni helst behöver mig. Ring mig mitt i natten om det så behövs eller tidigt på morgonen. Jag är där för er precis alltid och jämt <3 Ni betyder mega för mig och jag är rädd om er, och om mitt hjärta där ni finns! Lova mig att jag får veta om ni behöver mig!?

Kärlek; Svårt att leva med den, men ännu svårare att leva utan..

Läromedelsgranskning och Matematik

Det är fullt upp som vanligt! Tänkte försöka att skriva mer på min läromedelsgranskning och även räkna lite på matten :/ känns väll sådär, lääängtar verkligen till sommaren nu, så man slipper den här skiten! Måste hämta två böcker oxå på bibblan eftersom de är obligatorsika att ta med i granskningen :( mindre kul..mn tänkte göra det när jag ändå ska ner o träna. Ska även till Anna och hämta biljetter till spexet som är imorgon. Men innan dess har jag som sagt en del att göra...

Imorse var jag ute och gick en sväng, diskade, städade och bäddade rent, ganska nöjd kan jag nog vara med dagen iaf..nu blir det plugg!

Gahh!

Jag tkr verkligen inte så värst mkt om att vara ensam :( jag lääängtar hem! Närhet, gemenskap och allt det där. Alla här har fullt upp med skolan, tentor och annat. Själv har jag väll oxå det till viss del, men sen då? När dagen lider mot sitt slut? Det är inte lönt att åka till ngn men kvällen blir så låååång och ensam på ngt vis :( Jag vill ha ngn att prata med, ngn att säga godnatt till och någon att säga god morgon till!! Dagen skulle bli så mkt bättre, vissa dagar säger man knappt ngt så när man öppnar munnen blir man nästan förvånad över att man har en röst och hur den låter..
Jag behöver er så mkt mer än ni behöver mig, men det förändrar ju inte att jag behöver er för att mitt liv ska bli fulländat och kännas meningsfullt. Jag ill ha sommar nu så jag kan vara hemma hos er!

Mamma kommer iaf ner på torsdag och det ser jag fram emot. Sen kommer Martina hem på söndag! Lycka!!

Saknar dig <3 och orden räcker knappast till..

Spa!

Nu är jag tillbax i kalmar igen efter en underbar helg. Mamma och jag styrde som sagt kosan mot Varberg i fredags :) efter ett kortare besök i Ullared, blev bara lite nödvändigheter. När vi var klara började det ösregna!! Menar verkligen ÖS! Mamma blev dyngsur eftersom hon itne orkade fälla upp sitt paraply ;) hehe. Vi stannade till och åt lite mat innan vi checkade in på hotellet. Väl där fick vi tidningar och eftermiddagsfika. Vi badade bubbel, bastu o njöt i realaxen med citronvatten och frukt. Vi gick även stranpromenaden för att senare avnjuta kvällsbuffen. Efter en taskig nattsömn blev det promenad, frukostbuffe och en massa annat, mkt tid tillbringades i realaxen, vi hade den ofta för oss själva ;) hehe.

Nu är jag tillbax i Kalmar och mitt huvud dunkar som satan, antar att jag behöver sova! Tack mamma iaf, för en underbar helg med mkt trevligheter. Jag älskar dig!

Hejdå Älskling <3

Idag är sista gången jag träffar Mie på tre månader typ. Hon flyttar till Rhodos :( :) både sorgligt och MEGA kul! Vi ses snart igen även om det kommer bli tufft att inte ha dig på tråden :/ ÄLSKAR DIG!!!

Nu åker mamma och jag på spa till Varberg :)

Jag letar

Jag letar för fullt efter mig själv!! Tror jag fått upp ett spår men är inte säker på om det är rätt...

En sak är iaf säker, Alex & Jag ska ut o resa i år igen ;) Meee löööve! <3

Baser hit o dit...

Maria, Ida och jag har försökt fixa lite till läromedelsgranskningen med hyfsat resultat i förmiddags, sågs vid 8.30 o höll på till 12.00 :) har även hunnit tvätta, laga mat och pluggat en del! En massa olika baser man ska räkna i, jag blir GALEN! Min hjärna har typ kolapsat, kanske pga ett för stort alkoholintag under den senaste tiden, min hjärna är inte van vid det längre..


En mille typ

  • Åkte hem till Djurefjäll :D
  • Jkpg med Mie - så kul att umgås med dig!
  • Valborg på Ekbacken m bästa Alex - även Icca m vänner var där ;)
  • Bakisdag m Mie o Alex sen kväll o mys m systrarna
  • Dop för Mira, god mat och trevligt sällskap
  • Björn Rosenström på hotellet - ROLIGASTE på läääänge! <3 Svetten rann kan man säga ;)
  • Bakisdag två med fotboll och dipp :)
  • Idag återvände jag till Kalmar och har haft en lektion i matte och nu ska jag äta 2:a målet för dagen och jag är utsvulten!


    Ni är min styrka och ni bygger upp hela min värld, älskar er för att ni är ni <3


RSS 2.0