090731

Wooops! Juli är slut, sommaren går mot sitt enda och ja va ska man säga. Under juli har jag kommit på en del saker som jag borde börja tänka mer på. Jag har jobbat en massa, vart i Helsingborg och i Gbg. Jag är inte annat än nöjd! Om 11 veckor åker vi till stockholm och Arlanda i natt, ja kan iten tro det. Vi ska till Egypten om bara 11 veckor! Fast innan dess ska jag flytta till Kalmar igen, göra praktik, plugga en massa och åka tåg fram och tillbax. Men det kommer gå fort och jag tror knappt jag hinner att längta!?

Ps. Jag älskar dig, Simon Larsson<3

@ work today

Idag har jag jobbat, och det gick faktiskt bra. Mår mkt bättre idag än vad jag gjorde igår vilket är super skönt! Fast trots att jag mår bättre ska jag vila mig ikväll, vill bli ordentligt frisk. Imorgon blir det jobb igen och efter det åker jag t Simon <3 saknar dig !

På tal om att skaffa mig en hobby, vid närmare eftertanke har jag några sådana så kanske skulle satsa på att utveckal ngn av dem mer..?

Sjuk :(

JAg har feber och är förkyld som sagt, sämre idag än igår. Ska inte jobba ikväll, mn imon blir det nya tag, jag behöver pengarna och dessutom kan man vila när man blir gammal. Jag blir galen av att bara sitta här och glo. Piggelin och halstabletter är min räddning denna dag. TRÅK! Dessutom vill jag att det ska hända ngt, ngt stort som vänder hela alltet upp och ner fast på ett bra sätt!

Jag borde skaffa mig en hobby..

Svininfluensa?

Gah! Jag funderar på om svininfluensan intagit min försvarslösa kropp? Har fått feber, förkyling och ont i halsen!? Tiden får utvisa min dom...

Har haft d bra i Gbg i helgen! Att umgås och skratta får mig att må bra. Det finns de som ger en styrka, de som får en att gå upp varje morgon och känna att livet inte är så dumt iaf. De som får mig att känna att jag duger precis som jag är. Ni är betydelsefulla <3

I Göteborg!

Nu är vi i gbg :) jag, icca, alex o cicci. Today is Liseberg <3

Götet

Jag, Icca, Cicci o Alex åker t Gbg idag! Innan dess lite andra bestyr. Och jag vet att jag är galen, är ledig idag mn är redan uppe! Hoppas på en trevlig, lugn helg med massa kul! Precis vad ja kan behöva!

090720

Det exicterar väldigt lite förändringar i mitt liv just nu. Jag kliver upp, jobbar, äter ngt, vilar, sover. Försöker träffa Simon och lite vänner. Men jag är trött! Så trött att jag skulle somna på momangen om jag blundade. I lördags kväll va vi två av tre, igår fyra av sex! Det blir jobbigare än man tror, puh! Nu ska jag vila o kanske äta. På torsdag när jag vaknar är mamma o co hemma, saknar er! 

090718

Är hemma på rasten som är 4 h ! Alex kommer hit och hälsar på :) Dagen började med att en var sjuk och inga vikarier kunde nås. Sedan ringer en till och säger att han inte kan jobba ikväll :/ vad är det med alla? Har man sagt att man kan så får man ju jobba! Ja blir förbannad eftersom det blir mkt tyngre för oss andra som är kvar..Och dessutom vet alla att person nr två ska ut o supa ikväll och att det är därför han plötsligt inte kan jobba. ILLA!


Amber

Amber och jag går ut en sväng i det fina vädret!


Arbete

Under de närmsta dagarna kommer jag att jobba för fullt. Sju dagar i rad!! Jag kommer va helt slut på torsdag! BLÄ! Fast man får ju tänka på pengarna och det är trots allt bara två kvällar av dem och den ena är idag och den andra imorgon. Så lite tur är det ju iaf :) Och man ska väl va glad att man har jobb och får jobba mkt :) Eftersom jag inet börjar förens vid 17.00 idag tänkte jag hinna med en del innan dess så det är väll lika bra att börja...


Utflykt

Idag har farfar, Simon och jag vart i Sandsjöbaden och ätit plankstek. MUMS! Me löööve. En trevlig liten tillställning där farfar äntligen fick träffa Simon, som han har tjatat, dock tror han att vi vart tillsammans i flera år..Det blev iaf bra, sen åkte vi och köpte en liten cd spelare till farfar. Efter det ville bilen såklart inte starta, så ja fick ringa pappa som tog m Nicke o Icca så vi puttade igång skrället. Hem och hämta Amber och sedan upp till fjäll, tänkte jag! Men bilen ville inte starta :/ fick ta caddyn mn d gick okej, tkr itne om den bilen ngt vidare..Men d va trevligt, vi drack kaffe och åt en glass. Amber strosade runt och trivdes jätte bra! Duktiga tjejen! Nu är vi hemma igen och Amber är trött jag börjar oxå bli sömnig. Håller tummarna för att bilen ska starta imon bara!! Men pappa lovade att komma under dagen och fixa lite med den. Tack pappa du är bra!

Ps: I miss you <3

Inte utan dig

Du är det vackraste för mig!



Tack, Simon för att du gör mitt liv så värdefullt <3

Here we come!

Rhodos, here we..hmm..they come! Idag åker mamma, Ubbe, Sofia och Karl t Rhodos för att hälsa på Mie i en vecka. EN hel vecka ska jag vara ensam i detta hus med hund och katt som ska ses efter. Är ju inte så att det är första gången mn det känns ändå lite skrämmande. Tur att jag jobbar alla dagar utom en, vilken är imon och då har jag ändå planer för dagen :) Jag överlever nog, tror jag iaf..och en vecka går ju ganska fort. Men har ju min Simon som jag kan ringa till om jag blir rädd ! Som dessutom kom hit en sväng igår så jag fick pussa på honom lite. Fick även en MEGA fin blomma! Jag är lycklig även om tankarna sällan nu förtiden är till min fördel. Ikväll blir det jobb, 15.45-22.00. När lönen väl kommer ska jag shoppa!

Det är så det ska vara

Det växer inuti mig, jag vill så gärna att denna sagan ska sluta lyckligt.
Jag vill inte va utan dig, inte en endaste liten stund.
Min kärlek till dig är större än nånsin
Jag vill dela allt d där m dig!
Simon Larsson
Mitt hjärta
<3

Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små. Att regndroppar faller som tårarna gör rår inte stjärnorna för..Älskling jag vet hur det känns när broar till tryggheten känns.

Tänk om det bara kunde vara som när man va liten, allt går över om man får en kram av rätt person. Nu fortsätter bara tankarna att snurra och det dåliga samvetet växer. Varför ska det vara så för mig för? Ska tårarna bränna där bakom 24 timmar om dygnet? Kommer det någonsin att kännas annorlunda. Jag vill så gärna, mn ngt sätter stop och det gör ondare i mitt hjärta än ngn nånsin kan förstå, rädslan bara växer och varje gång man försöker möts man av misslyckande. Jag orkar snart inte mer..

Jag har haft en super bra helg i Helsningborg, mn jag räcker aldrig nånsin till och jag frågar mig gång ¨på gång om jag nånsin kommer att göra det. Det gör så ont att jag bara vill sova och aldrig nånsin behöva vakna upp igen..
Förlåt!

Hungrig

Just nu är jag super hungrig, efter att bara intagit frukost och en fika börjar det kännas lite i magen. Snart mat hoppas jag! Idag har ja vart ledig, gjort lite allt möjligt. Jag kan itne rå för det hela men jag längtar till Egypten så in i norden! Hultsfredsfestivalen drar igång nu oxå, konstigt att ja inte längtar dit mer!? Kanske har jag vuxit ifrån det, trots detta trivs jag med sommarens planer :)

Äntligen!

Nu har jag jobbat fredag, lördag, söndag o måndag..äntligen ledig i två dagar, d e så slitsamt att jobba helgen! Idag har d gått bra, fast det regnade o jag blev blöt eftersom ja tänkte att ja skulle hinna in t huset på rapporten innan regnet kom, tog därför inte med mig regnbyxor...Mn d torkade. Ikväll ska ja upp t min Icca en stund, vi ska boka resa t Gbg :)

Bra!

Det känns extra skönt att sluta arbetsdagen om man vet att man gjort ett bra jobb! Både idag och igår känner jag det lite extra även om jag sällan tkr jag gör ett dåligt jobb. Jag tar verkligen mitt arbete på största allvar då det handlar om andra människors liv, jag kan vara en av dem som gör att de lever idag, att de trivs och att de får ngn att prata med!

Nu väntar jag på mitt hjärta, synd bara att jag är så trött!

H&M

För ett tag sen, eller närmare bestämt i maj köpte jag ett linne på H&M med denna texten på.
En kampanj som hållt på ett tag mot Hiv! Personligen tkr jag det är super bra. Och det
tåls verkligen att tänkas på. En gång kan förstöra ett helt liv..

Think first!



Ensam hemma!

Idag åker hela familjen, utom jag iväg till Uddevalla för att kolla på VM i cross, mn jag är lika glad att stanna hemma. Och dessutom jobbar jag hela helgen, ikväll 15.45-22.00, imon 7-16.15 o på söndag 7-22.00 så jag har ändå itne tid. Jag tar hand om hunden, katten o huset :) får ju besök av simon oxå på lördag <3 inte dåligt! Wiiiiee! Om en vecka åker vi på semester t Helsingborg! Mys o d ser jag fram emot. Och vilken sommar vi har! Sol, sol o sol..fast nu ska d vist bli kallt o regn, regn o regn :/ aja var iaf glad så länge det varar !

Det känns som det är dags, det där jag bävar för av ren rädsla :/ mn det måste göras ngn gång så det är lika bra att försöka nu!

En sak till, i natt drömde jag att ja tappade mina framtänder och att ja hade peruk, hade nämligen fått cancer :(

Egypten!!

Nu är d bokat, den 17 oktober åker vi :) till Egypten Hurghada :) all inclusive, kul att testa det oxå! Jag känner mig nöjd och glad! Trodde inte d skulle bli av mn nu är d bokat bara betalning kvar. För övrigt jobbar ja 6 dar denna veckan, idag va min lediga dag mn den är snart slut :/


RSS 2.0