Idiot

Här har ni mig, största idioten ever..

Herr Ågren

Jajjemän han är på besök hos mig denna dag.. men det är som det är, vi kan aldrig göra ngt ogjort bara ångra det vi önskar vi inte gjort. Eller ngt i den stilen. Jag vet inte, jag är så jävla bakis att jag tror jag dör. Dessutom har ja feting blåmärke på knät som gör ont, det är synd om mig idag! Tvivel, jag vet inte hur jag vill att mitt liv ska vara. Jag har verkligen funderat idag. Och efter allt så tror jag att jag börjar se ngt som jag tidigare förnekat.. Bakfyllesnack som inte ens jag själv fattar.. eller?

:D

Jag mår så otroligt bra! Det är nästan så man blir lite små rädd... Visst saknar jag er, men jag trodde aldrig att jag skulle klara mig såhär bra :)

Bio + byxor!

Igår va Tinna och jag på New Moon, jag tkr iaf den va bra :) Mkt trevligt sällskap oxå dessutom ;) Innan bion va vi en sväng på a6, där vi köpte ljumskvärmare. Tack pappa! Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det hjälper! Dessutom ska vi kolla lite nu vad jag ska ha för träning så jag bygger upp muskler istället. Kanske kan jag spela till sommaren :) blir ingen boll träning nu på ett tag utan ska köra styrka och kondition i försiktig takt med rejäl uppvärmning, sen har jag ju mina byxer nu med, de blir hett direkt kan jag lova ;)

Över

Kanske är det så att mitt liv inom fotbollen är över.. för alltid! Verkar som att min lårskada är värre än jag kunde ana. Igår small det till igen :/ det gör ont i hjärtat att tänka i de banorna. Men sånt är livet ibland antar jag, nu blir det bara att vänta och se..

19/11-09

Bara 5 veckor till julafton idag! Satan i gatan va tiden rullar på.. Ni fattas mig <3

Tisdag

Känns lite små tråkigt idag.. & jag känner mig super stressad inför allt som jag borde göra.. :/ och allt som jag gör.. gah! Vet inte hur jag ska få min tid att gå ihop fram till jul?

Måndag

Har fixat m en del saker idag :) men med ex-arbetet går det segt. Känner att man inte hittar så mkt mer nu.. frågan är bara hur mkt man ska ha? De är lite svårt om ja ska va ärlig.. Imorgon kväll ska jag åka till Kalmar igen, det ser jag INTE fram emot! Mn förhoppningsvis är jag tillbax redan på torsdag igen :)

Söndag

Så var helgen typ slut, jag gillar inte söndagar! Betyder liksom bara att måndagen är väldigt nära.. Men det är bara att bita ihop och börja tänka på vad veckan som kommer kan ge, inte allt för långt till fredag heller ;) Borde plugga idag mn finner inte motivationen till det riktigt.. så vi får la se hur det går. Jag saknar dig !

Ont..

Igår på träningen så ådrog jag mig en skada :( Min fot fick ta lite stryk under fyrkanten och dum som man är tränar man bara vidare, kändes ju lite men ja tänkte att d nog itne va ngn fara. Idag haltar man runt och kan knappt stödja på den :( Så typiskt och tråkigt!! Tur att det är en vecka tills nästa träning :) då hinner den läka ! Och dessutom har jag träningvärk idag ! Otränad? Svar: JA! Idag har jag mest pluggat på c-uppsatsen och visst går det framåt! Har även fått tummen upp där jag ska göra mina video observationer. Jag hoppas allt går bra med den skiten! Ska kolla med morfar oxå så jag kan låna videokameran de dagar jag behöver, men det är nog inget problem. Åter till C-uppsatsen..

Fina mormor!

Idag har vart en bra dag! Och än är den inte slut. HAr åkt tåg till bästa Hult, d va ett fint tåg från Kalmar, händer nästan aldrig. Med FEM väskor släpade jag mig sedan upp till mormor, varmt välkommen. Vi fixade tee och smörgås :) mums! Mormor hade ngt nytt vitt tee som ja itne smakat innan, d va jätte gott ! Vi satt och bara pratade i ca 2 timmar, tiden bara flöt iväg. Tyvärr måste man ju hem o plugga oxå :/ hade så otroligt gärna suttit kvar längre. Du är bra mormor <3 Nu väntar plugg och ikväll blir det fotbollsträning. Det taggar vi till ! Btw, jag är så otroligt glad över att vara omgiven av så fina människor <3

Goood!

Jag är bra! Jag är mig själv! Jag gör mitt bästa! Jag är nöjd! Jag är jag!

Det finaste någon kan få

Varje liten sak som du gör..
Varje litet ord som jag hör..
Får mig att förstå att en vän som är så är det finaste ngn kan få..

Tack för att ni finns <3


RSS 2.0