Ledig

Idag har jag som sagt vart ledig. Pluggade en stund på morognen för att få de hela överstökat. Sen åkte jag ner på stan för att kika lite om jag kunde hitta ngt. Mn d va ganska dött på den fronten. Hittade iaf en kamera som jag tror ja vill ha :) o ett halsband mn d va för dyrt för min magra kassa :/ Cyklade hem för jag kände att magen kurrade och pluskan såg vettskrämd ut när jag funderade på att ta lunch på stan. Så de fick bli lunch hemma istället.
   Kom nyss hem från Ikea, hade inget att göra när ja hade ätit. Hittade lite saker bla. en blomkruka som ja lääänge letat efter :) bara att åka t City gross o köpa jord oxå. Så nu har jag planterat om mina blommor lite :) ska nog käka snart, inte så många timmar kvar till träningen :)

Måste fixa, tält, dricka o brassestol ;P

20 dagar kvar t Hultan 08 ;)

Plugg, träningsvärk och kamera problem

Har vart så seeg dag idag. Klockan ringde alldelles för tidigt, tyckte ja iaf, puh! Bara att ta sig upp ur den varma sängen. Aj! Mina muskler, va o tränade igår på friskis o d känns idag. All mina styrka i armar var som bortblåsta. Det gjorde ju d inte enklare direkt att kliva upp. Mn mn, gruppen hade bestämt 08.00 (utan mitt medgivande) o d va bara att pallra sig dit. Segt i skolan! Fick veta att morgondagens föreläsning är inställd så vi blir lediga :D Perfekt för mig som måste ränna lite på stan inann ja åker hem på torsdag. sen åkte ja t bibblan o träffade Ida :) trevligt, sen blev man ju kvar där några timmar.
   Nehe, dags att plugga lite, Språk, kultur och social identitet. Temat går framåt oxå, handlar om kulturmöten :) så de här löser sig nog till slut må vi tro ;P
För övrigt ska ja se hur d går me min kamera som aldrig riktigt funkat som den ska, två år sen snart. Annars får jag köpa en ny.

21 dagar kvar t Hultan 08 ;)


Full helg

Helgen har varit helt fullproppad med saker att göra, så skolan har fått komma lite i kläm. Men det kan behövas ibland oxå, att bara tänka på roliga saker. I fredags efter skolan gick jag, Martina, Camilla o Anna ner på stan för att käka lunch ihop och för att möta Helen som kom me tåget :) vi gick självklart t Zoras och käkade av deras buffe ;) sen blev det en liten runda på stan för att sedan cykla hem och göra sig iordning för kvällen. Tacokväll hemma hos Anna, va mkt trevligt, mn tyvärr var jag jätte trött så åkte hem redan vid 22.00 :/ mn mn.
   Lördag, upp och iväg ner på stan för att ta en fika innan Helen skulle åka hem igen. Efter mkt vankande fram och tillbaka bestämde vi oss för Cafe Stöget, det blev årets första kulglass. MUMS! Sen blev det en vända till systemet oxå ;) Hem och börja städa inför kvällen, förfest här så bäst att fixa iordning lite. Efter det kom stressen som vanligt, jag blir ALDRIG klar, mn som tur va kom ingen förens 18.30 så i närheten av färdig var ja iaf ;) Folk rullade in och det slutade med att det blev en riktig trevlig förfest :) Ner t Palace sen, schlagergolvet! Wiiie! Alltid lika kul!
   Söndagen blev mest en slappande hög framför tv:n mn lite plugg orkade jag ändå me :)

Ny vecka och massor av plugg! Tema, Blogg och Begrepp. Usch! Och på torsdag åker jag hem till Hult :) Mie ska gå på bal i Vetlanda och d vill man ju inte missa!!

22 dagar kvar t Hultan 08 ;)

Lääängtan!

Usch ja, ständiga läängtan! Just nu längtar jag enormt efter sommaren! Trots att jag ska jobba största delen av den så ska det bli otroligt skönt att slippa skolan ett tag. Är verkligen dödstrött på d. Är ständigt en massa saker att göra, och lärare som inte kan bestämma sig hur de vill ha d, uppgifter som plötsligt dyker upp, ändrade tider på schemat så man får mindre tid...osv. osv. Men är inte så långt kvar till examen nu heller bara 1,5 år, låter mkt mn hoppas d går fort. Sen blir d idrott t hösten vilket jag verkligen ser fram emot :)

Idag är jag ledig, skönt! Tog en snabb promenad på min vanliga runda :) innan frullen. Sen är d bara dags att börja plugga :/ hade seminarium igår så en sak är iaf avklarad på denna kursen. Och det gick faktiskt jätte bra! Hektiska disskussioner om USA ;P och imon är det redan fredag igen :) tiden bara rullar på, inte ens en månad t sommarlovet, 3 veckor idag :)

Nehe är väll bäst att sätta igång med pluggandet så man blir färdig ngn gång! Ska blogga om Sveriges invandring :/ känns inte ngt vidare roligt direkt mn är nog ganska snabbt avklarat :) Hoppas på en inlines tur i em oxå ;)

See yah!

26 dagar kvar t Hultan 08 ;)

Helgen

Har haft en jätte skön helg hittills och vädret har varit helt underbart. Var ledig i fredags oxå, så fick en dag extra. Men hade saker att pyssla me så d blev inte så mycket stillasittande :) Förra helgen bestämde jag mig för att ta tag i min träning, så denna veckan har jag varit duktig, för en gång skull. Har motionerat varje dag, inlines och promenader :)
  I fredags var jag hos frissan o klippte lite t sommaren ;) blev lite snelugg och kortare, fast bara d som var slitet vilket var en del :/ sen rände jag på stan för att hitta lite t alla mina studenter :p mn d blev inte mkt, får ta en dag till t d, sen måste man ju skaffa ngt att ta på sig oxå på de stora dagarna :) mn har sett en jätte fin klänning som jag funderar på :) så d löser sig nog.
   Igår va återigen en dag på stan :) kollade lite på kvastkampen i solen, ölhävning och kudd stock stod på schemat. KUL! haha, sen gick vi ner t H&M o kikade lite, hittade en tröja och ett par byxor :D efter ett tag skrek min mage efter mat!!! Vi gick t Zorbas såklart ;) o käkade av deras underbara buffe. Rekomenderar verkligen dem, världens bästa tzatsiki efter den på Rhodos då ;) 
   På kvällen cyklade vi ner igen för att ta en öl me Anna och Camilla :) d blev Krögers o studentpuben :) trevligt! Fast jag drack mest vatten, känner mig fortfarande lite däst efter valborg. Men d va kul iaf. Sen när vi skulle cykla hem cyklade Martina (onykter) in i mig o trillade. Jag höll balansen som tur va. Men blev lite skrap på armbåge och knä :/
   Idag blir d bara att njuta av sista dagen i sol :) 

30 dagar kvar t Hultan 08 ;)  

Sommarkänsla

Helt underbart väder, solen bara steker på en. Tyvärr kan man inte njuta av det så mycket, har spenderat nästa hela dagen i en föreläsningssal :/ mn har iaf vart ute o gått ikväll :) 
   Lyssnar in mig t Hultan nu Lost art of murder <3 

Hultan 34 dagar ;)

Minnen

Har varit me Cicci ikväll :) kul! Har pratat en massa gamla minnen och även saker framöver som kommer att skapa en massa nya minnen. Känns som vi ses så sällan nu. Hoppas att sommaren blir lika bra som den förra! Hultsfred 07, Turkiet och en massa bara vanligt umgås. Saknar dig! 
   
38 dagar kvar t Hultan 08 ;) 


Hemma i Hult

Oj, har nästan gått en vecka sedan jag skrev sist! Har hänt en massa sedan sist. Har avslutat min praktik, var ganska sorgligt :/ men det känns skönt så här i efter hand,det är ganska påfrestande. I tisdags kväll tog jag och Martina Jettan och åkte hem till Hult. Resan gick fint, men nära att köra på ett rådjur.
   På onsdagen gjorde jag klart d sista på VFU arbetet sen åkte jag över t Vetlanda och Mie. Vi gick på stan och köpte paket till Ida och Cicci som båda fyllt år ;) d va inte d enklaste. Mn vi hittade ganska bra saker till slut :) efter det var d tankar fram och tillbaka om jag skulle hänga me på fest på kvällen, va ju ändå valborg ;) Ringde t Alex o kollade om hon skulle dit, och vi bestämde att åka ut. Fort hem och fixa iordning sig! Sen kom Alex o hämtade mig. Kul att ses igen, va ju en månad sen :/ Det blev iaf jätte kul på festen :) Men roligast av allt var att träffa Cicci, Alex o Mie igen :)
  Igår var jag bara hemma och tog det lungt!! Välbehövligt kan man säga. Och idag blir det nog mys med familjen. Hoppas att hinna träffa Cicci o kanske Alex i nyktert tillstånd innan jag återvänder t Kalmar :) 
Snart sommar iaf!!!

39 dagar kvar t Hultan ;)

 
   
 

RSS 2.0