Bara mera

Det kommer bara mer skit hela tiden, försöker få dagarna att gå mn det går trögt och nu har jag fått ngn skit i kroppen oxå! Dock inte ngt jag känner för att dela med mig av här.. Det är verkligen INTE min tur..

Service

Eftersom min dator har krånglat hit och dit större delen av halvåret som gått lämnade jag in den imorse. Igår försökte vi att göra en återställning som itne får den att fungera iaf, så nu är den inlämnad. Har jag tur går det på garantin vilket de va säkra på att det skulle göra mn ja litar inte på ngn ! Annars vet jag itne vad det kommer att kosta lr om den ens fungerar ? Annars måste jag lägga en massa pengar på en dator, pengar jag inte har. Med min tur är det sista alternativet mest troligt. Ja blir trött, trött på detta livet. Inget kan nånsin gå smidigt, man kan aldrig få glädjas åt ngt för då dyker det upp en massa ny skit.
Ta mig härifrån, låt mig somna och aldrig vakna mer. Iaf inte förens saker kan te sig lite annorlunda !

Önskelista

Får man önska sig ett nytt liv? Ett liv där det inte finns en massa skit som inte fungerar där oturen riktigt lyser med sin frånvaro och där man jämt och ständigt är tipp topp? Ge mig det isf !

Kedjan

Har vart uppe med tuppen och mamma imorse :) vi åt frukost i köket och promenerad till skolan. Jag lånae bilen och åkte till byggmax för att köpa en kedja så jag kan låsa mitt förråd. Mamma är i skolan och ska vara där till klockan 17.30 ikväll, det känns tråkigt. Jag har itne så mkt att göra direkt och att bara sitta på rummet känns inte som ngt trevligt alternativ. Ska träna vid 12 m Ida så lite att göra får jag väll. Sen ska jag laga mat till mamma och mig. Men iaf det känns tragiskt nu, bara tråkigt och tomt..ja vet inte..varför blir det på detta vis? Jag måste skaffa mig en hobby, ngt jag kan göra hela dagarna, plugga kanske?

Saknar dig Simon, Mega massor :(

Lite mysigt

Nu har jag fått lite ordning här på mitt rum. Det blev iaf lite mysigt, lite rosa och lite doft ;) hehe! Har fart runt hela dagen och inte hunnit äta ngt ännu så är rejält hungrig mn väntar på mamma. Men det känns iaf lite bra nu och jag har dessutom kommit iväg t friskis två dagar :) inte illa ! Har handlat en massa mat idag oxå så nu klarar ja mig nog ett slag.

Egypten! Jag blir galen på alla pengar hit o dit !

090827

Idag har jag fått lön! Fast den kommer väll att gå åt antar jag, mkt som ska betalas :/ fast det är väll så antaqr jag, handlar man så får man betala ;) Sen kommer mamma snart hit, o då ska jag gå och hämta bilen som är fullpackad med alla mina saker ! Ska packa ur och åka o handla.. wiie! Eller inte..handla mat är tråkigt ! Ska iaf se om det gå att fixa lite mys här i mitt rum, när är det mest tråk men med lite prylar kanske det går att ordna till sig. *hoppas* Ska försöka ta mig ut i köket nu för lite frukost, men det tar emot ! Har träffat ännu en som ja delar kök med, en japansk tjej. Hon verkar helt ok, så vi får väll se hur det hela löper ut..

SAknar dig fortfarande enormt mkt, mn nu är det bara nio nätter kvar !

Mr S

Snart kommer Ida hit, vilket är väldigt tur eftersom jag håller på att sakna ihjäl mig. Trodde aldrig jag skulle sakna så som jag gör, det känns olidligt. bara 36 timmar har gått sen vi sa hej då.. och min saknad efter dig tilltar för varje minut som går. Att inte veta när jag får hålla din hand och möta dina läppar gör dagarna längre. Älskar dig MEGA <3

Här

Sitter på min säng som för övrigt är ny och lyssnar på trafiken och regnet som smattrar mot rutan. Det känns tragiskt på ngt vis. Igår kom jag hit vid 12-tiden och kände mig fullkomligt maktlös och förtvivlad. Allt kändes vidrigt och jag visste inte vart ja skulle ta vägen. Saknade Simon så mkt och ville bara hem igen. Rummet är jätte litet verkligen och köket är SKABB! Ngn måste städa där ordentligt, får väll blir jag. Har iaf torkat av lite eftersom det va för äckligt! Tillbringade eftermiddagen med att handla, glömde dock en viktig sak, toapapper ! Så jag snodde lite av pappret i köket.. Får ta en tur idag oxå.. sedan träffade jag Hanna, vi gick på stan och tog sedan Zorbas i besittning för en stadig lunch/middag. Mätt blev jag iaf, gick hemåt för att byta om och traska till friskis. Dagens absoluta höjdpunkt ! Jag behöver verkligen vara där känns det som. Har träffat två stycken killar som ja ska dela kök med, en från Kenya och en svensk som började snacka engelska m mig ;) haha, han va super trevlig. Vi får se hur det går här. En sak är iaf säker, det kommer inte gå en dag utan att jag saknar dig !

Idag ska jag på ett möte på Bergavik och luncha med Ida. Ska även till Friskis ikväll och göra av med energi så jag kan sova !

Dagen D

Sitter och försöker pilla i mig en så stadig frukost som möjligt med tanke på att jag inte vet när jag kan inte nästa måltid. Har duschat och fixat mig och är snart redo. Eller redo rent färdig packad men inte i själen. Jag saknar redan dig så mkt att det gör ont, bara tanken på att det kanske går flera veckor är blä! Älskar dig så otroligt mkt, känns så fel att va borta från dig!
Om 1 h går bussen från Hult, jag har tusen grejer och vet inte hur ja ska ta mig på den..sen gå i Kalmar ! Ja fixar det nog, ikväll blir d iaf träning på friskis och det ser jag fram emot ! Åter till frukosten..


Dag F

Dagen före avgång t Kalmar, usch! Eller ja vet inte, kan bli kul mn jag kommer sakna mitt hjärta så otroligt mkt ! Idag har ja massa saker att stå i, packningen är knappt påbörjad, även om jag har börjat! Måste åka t Nässjö o hämta ut min biljett, hälsa på pappa osv. Men d ska nog gå bra, mitt hjärta kommer hit sen så får iaf va m dig <3

Nu tänker vi positivt här! Som Simons farmor sa desto snabbare jag åker desto snabbare kommer jag hem !

Tack!

Tack alla ni som gör varje dag av mitt liv tille n underbar saga. Jag är lyckligare än nånsin ! Hela mitt liv vänds upp och ner men ni gör det värt att leva. Älskar er <3

Idag

Idag ska Majbritt och jag åka o shoppa igen :)
Ikväll blir det inflyttningsfest hos Nina ! :)
Jag älskar dig, Simon <3


Igår

Igår var det 6 månader ! Ett halvt åt, 1/20 10 år ;) haha! Tiden går fort och jag älskar dig enormt mkt. Att få vara nära dig är bland det bästa jag vet och varje stund utan din närhet känner jag en saknad som inte går att beskriva. HAde en underbar dag med dig igår <3 Tack för att di finns och är en del av mitt liv, Simon Larsson <3

Sen bar det av t Jkpg för ändrade planer i familjen, köpte en del behövliga grejer :)

<3

Det börjar skava i hjärtat redan nu. Fan va jag kommer sakna en del ! Och va har jag gjort i sommar egentligen ? Inte ett skit känns d som, bara jobbat. Försumat det som betyder ngt :/ ibland måte man bara få hata sig själv över de val och misstag man gör !

Fjäll, ni betyder mer än ni nånsin kan förstå. Jag älskar er, men det har vart för svårt..svårare än ni kan tänka er. Jag är inte en del av det som är ert, min plats va upptagen..det som borde vart mitt blev ngn annans. O guuu va jag saknar er <3


Höst

Det känns nästan som höst ute, det är mörkt om kvällarna och jag drar fötterna genom lövhögar på trottoarkanten. Nu tror ja iaf i mitt stilla sinne att jag jobbat klart för denna sommaren..blev frågad om fredag men sa nej. Jag kan dessutom inte och orkar inte heller. Att jobba heltid ger pengar mn ack så jobbit det kan vara.
Idag ska jag försöka börja packa lite till min flytt, det är jobbit! Jag både vill och inte vill flytta. Men det är ju en kort tid så det ska nog gå fint. Sen får vi se vad som händer..

Ikväll blir d fotboll och sen åker jag t Simon !

090819

Imorse när jag låg och drog mig slog det mig att vad många det är som ljuger om saker. Va mkt drömmar som slås i kras pga att människor inte kan hålla sig till sanningen. Hur mångas trygghet förvandlas till otrygghet, hur människor drar till med en lögn i tron om att det är det bästa. Vi säger saker som vi inte menar, vi säger dem för att det känns bra att säga så då. Vi inger andra förtroende som sedan bryts för vi inte kan hålla dem, eftersom vi sätter oss själva i främsta rummet. Sedan ångrar vi oss, det kääns inte bra. Brutna löften och förtroenden, är det ngt jag vill leva i ? Ngt att egentligen hänga upp sig på? Säg inte saker om ni egentligen inte menar det, det gör bara ondare ! Dags att börja hålla oss till sanningen, bara sanningen och enbart den !

Fy fan för brutna löften, svikna förtroenden och krossade drömmar. Jag vill leva i min egen sagovärld !

090818

Jag håller totalt på att freaka ur. Jag är så fruktanvärt trött, en trötthet som adlrig riktigt går över, trots att jag sover hur mkt som helst. Jag orkar snart inte mer. Jag hinner inte, jag orkar inte och framför allt jag vill bara vara jag. Jag kommer aldrig nå upp till det ni vill att jag ska vara. Kanske är bättre att bara ge upp!? Det känns som att tårarna lurar ständigt och minsta motgång får mig att vilja sätta mig ner och gråta som ett barn. Jag är så fysiskt och psykist utmattad att jag itne har en aning om vad jag ska ta mig till. Jag har inte lust med ngt alls. Men som vanligt gör fasaden sitt och det är inte direkt ngn som verkligen vill se igenom den iaf. TJAT! - Ge mig bara lugn och ro. Ge mig en trygghet! Låt mig vara jag och inte ngn annan..Låt mig för en gångs skull känna att jag duger precis som jag är och är värd att älskas för den !

Ingen känner mig som du, ingen älskar mig som du, ingen ser på mig som du, ingen känner min smärta så som du gör - Jag älskar dig, min mino <3

Det var den ledigheten..

De ringde nyss från jobbet och jag tror inte jag vet hur man utalar nej eller jag kan tyvärr inte. Ur min mun ploppar ständit detta ja, visst det är lungt. Jobb imon 7-16.15 och på onsdag 15.45-22 får väll helt enkelt bara tänka på pengarna. Men det känns lite tradigt..min lediga vecka..

2 månader

Det gick fina fisken på vc, en mot polio och en mot hepatit är nu tagen. Har lite ont såhär efter måste erkännas, fast bara där hepatiten togs. Känns skönt att ha en sak till avklarad, idag är det ju bara 2 månader kvar tills vi åker ! Jag trodde itne jag skulle hinna längta. MEN DET GÖR JAG! Ikväll blir det nog fotboll tror jag och det är så skönt att kunna göra som amn vill, I'm freee! Iaf ett tag om en vecka bär det av mot Kalmar och skolan..o shit va jag kommer sakna, det kommer värka i mitt hjärta, mn det kommer göra mig starkare och så långt bort är ju inte Kalmar ;)

Vaccin

Sista arbetsdagen är förbi och jag kan säga att d känns i hjärtat. Det är jätte skönt att ha slutat för jag behöver ledigt innan skolan drar igång. Men det är sorgligt, att inte få fortsätta lära känna en del underbara människor som fortfarande har så mkt att ge, så mkt glädje och så mkt att dela med sig av. Även de som arbetar där, så mkt skratt, så mkt situationer att lösa och framför allt så mkt hjälpsamhet trots att vi ibland bara viljat gå hem på morgonen. Jag kommer sakna er alla !

Nu ska jag snart se om Jettan vill starta så ja kan åka in t sjukan och ta min första spruta ! Gahh, ja minns inte hur det känns så jag är lite nervös. Tur att Icca är med så hon kan hålla mig i handen om det blir för jobbit ;) 

Jettan <3

Imorse när jag slog upp ögonen slog det mig med full insikt att detta är min sista dag på jobbet ! Okej visst har jag vetat, mn idag är det liksom that day! Tänk alla fina människor som jag aldrig mer kommer få möjlighet att träffa..samtidigt som det gör ont är det otroligt skönt. Att jobba på hemtjänsten är lärorikt, roligt och väldigt nyttigt, men samtidigt är det krävande och mkt situationer som gör en ledsen. Är hemma på timmar nu och ska jobba 16-21 ikväll, alltså bara 5 timmar.

Tidigare när jag kom hem från jobbet sprang vi ista Jettan igen. Min vän som inte sviker i första taget. Nu håller vi tummarna för att den går ett tag till ! Fast nu är caddyn oxå min vän, en bra vän som jag kommer värna om ifall jettan känner sig trött ngn mer dag ;)

Saknar !

Nu är jag hemma igen :) det känns skönt bara en dag kvar sen är det semester som Christian och jag kallar det ;9 fusk bara att han går redan idag. Stolt arbetslös är han oxå ;) hehe! Jag och Caddyn har kommit varann lite närmare idag, även om vi hade ett litet gräl på morgonen så är vi nu vänner ! Inte illa..

Jag är en sån som alltid tackar nej till saker som jag kanske i ett annat tillfälle skulle tacka ja till. Idag kom dock undantaget som bekräftar reglen. En pensionär ville promt bjuda på kaffe och bulle, ngt jag alltid annars bestämt tackar nej till. Idag kände jag dock att det var dags att ta klivet. Ja, tack ploppade ur min mun och tanten hoppade högt av lycka.. haha! nja itne riktigt mn nästan, så jag drack kaffe och mumsade på bulle tillsammans med henne medans vi delade med oss av våra liv :) Trevligt..

Det är bara 2 dagar sen jag fick hålla om dig och kyssa dig, ändå känns det som en evighet och jag saknar dig ! Jag älskar dig så mkt att det värker i hjärtat. Det håller på att gå sönder av kärlek, ngt jag aldrig ens kunde drömma om..Simon Larsson, du betyder så otroligt mkt för mig ! <3

Två dagar

Nu är jag hemma från jobbet och sitter och smuttar på en kopp te, rabarber och grädde tror jag det var, hysat gott :) ska väll snart börja tänka på sängen eftersom jag jobbar imon vid 7.00 :/ mindre kul men har bara två dagar kvar nu. Sa det till en pensionär idag att det är mina sista dar nu, då började hon nästan att gråta stackarn :( mn ja sa att ja säkert kommer igen under hösten ! Känns iaf skönt att få lite ledigt, tid att ägna åt människor som jag kommer sakna när ja flyttar om ca 1,5 vecka :/

Är lite sur för att jettan inte startade idag och att jag fick ta caddyn! Den bilen och jag hör inte ihop, Jettan is the one and only ;)

Vägen mot ett bättre jag

MajBritt och jag tog oss ut och tog oss runt den långa rundan idag :) det kändes bra. Men trots att solen skiner är luften ute ganska kall så jag frös en aning om mina bara ben även att vi höll ett gansak högt tempo. 

Jag tänkte bara berätta att jag igår startade "mitt nya liv" som så många gånger förr. Jag ska komma i form igen! I vintras efter att jag läst idrott kände jag mig på topp, jag mådde prima och min kropp lika så. Det har liksom fallerat under våren och sommaren, men nu tar vi nya tag igen! Snart är jag tillbax i Kalmar oxå och där finns friskis som känns lätt att fly till när det dåliga vädret hägrar. Jag hoppas jag kan hålla i nu, för i oktober åker jag ju till Egypten och då vill jag iaf inte se ut som jag gör nu! Jag vill få en sundare kropp med mer muskler. Är medveten om att man inte får det på en gång, men utan det första steget kommer man ingen vart.. även en tusenmila vanding börjar med ett första steg ! Jag ska göra mitt bästa både för mig själv och andra. Jag vet att jag kommer att må så mkt bättre om jag tränar mer.

Då håller vi tummarna för lyckan denna gång !


Jobbhelg!

Klockan är ca 9.00 och jag är uppe sedan dryga 2 h tillbax. Vet inte varför jag itne kan sova längre, varje dag jag inte behöver gå upp sådär tidigt som 05.30 slår jag ändå upp ögonen runt den tiden. Som om kroppen va inställd som en klocka. Dock går jag sällan upp när jag vet att ja kan ligga och dra mig och ibland somnar jag om ! Det är den skönaste känslan som finns tror ja, när man vaknar och vet att man INTE behöver gå upp.

Ikväll börjar jag jobba och jobbar sedan hela helgen :/ känns sådär mn tror ja står ut med tanke på att det är min sista helg och dessutom min sista dag på söndag! Det känns bra, jag behöver lite ledigt innan ja flyttar till Kalmar och skolan igen. Igår på min lediga dag hann jag trots onda föraningar om att inget skulle bli gjort med en hel del. Allt utom att måla verandan, dessutom saknade jag Simon så mkt att jag och Majbritt satte oss i bilen och for till Vetlanda för att hälsa på lite :)

Tror ja ska käka lite frulle nu, fick ju en massa äpplemos av mormor igår så det får bli ngt med det! Mums säger jag bara! Sen tror ja att ja ska försöka få med mig Majbritt ut på en promenad, solen skiner ju trots allt !


090813

Leeedig! Något jag alltid tycker jag är välförtjänt av :) konstigt! Idag ska jag iaf fixa en massa är det tänkt, laga mat till familjen, träna, börja packa inför flytten, om det är uppehåll måla verandan en gång till, städa mitt rum och åka ner till mormor och hjälpa henne att städa. Det blir nog full rulle om allt går som jag vill, vilket det oftast inte gör så jag skulle tippa på att ungefär hälften av sakerna blir gjorda.

Annars hatar jag vårdcentralen i Eksjö! MAn får liksom aldrig komma intill för vaccinet, så igår tappade ja tålamodet och då fick jag en tid..samma som Icca men iaf. Skärpning där inne! Människor ringer inte för att det är roligt utanför de vill ha hjälp! Ert jobb är att åtminstone ge dem en tid! Dagens taggigaste ris ger jag er !

Snipp, snapp, snut så va sagan?

GITTAN! För helvete sluta tänka nu! Jag tror jag behöver komma bort, bort från jobbet, pressen över att hela tiden försöka nå upp till den som alla andra vill att jag ska va, hemmet som nu mest förknippas med sömn och mat. Mitt liv känns för tillfället som en tragisk saga..


Jag!?

Låt mig bara va en del av allt.
Låt mig bara va som alla andra.
Låt mig få börja om mitt liv!?

Brinn hjärtat brinn, ja lovar du betyder nån ting!
Du orkar ta dig genom de här.
Du räcker till så vart du än är..
Dom säger att smärta kan man lära sig att leva med ibland!

Det går sönder, bit för bit. Och ingen kommer nånsin vara ... nog att plocka upp och laga..
Jag trodde bara det va annorlunda. Hur kan ja va så dum!?


Målning och grillkväll

Idag har jag målat verandan på framsidan, det blir så fint och man ser resultatet direkt! Annars är jag trött, som vanligt! Vet inte va felet är mn hoppas få svar snart på proverna. Igår kväll var iaf mkt trevligt, även om det blev lite sent. Vi va hos Cecilia och grilade och tjötade en massa skit! Tack för en trevlig kväll flickor!

Nu vet jag itne va som händer, tror ja behöver vila ett tag innan ja tar mig an ngt annat.. imon blir det jobb igen 7.15-16.15, tre tidiga mornar o sen en ledig dag :) fast inne på sista veckan! Sommaren försvann!!

Sommar!?

Visst är det sommar ute! SUper härligt väder verkligen, synd bara att de inträffar när man jobbar! Hoppas på fint väder i helgen för då är jag ledig!

Godissugen!

Fan va godissugen jag är! Skulle kunna göra vad som helst för en bit, lr en påse ;) haha! Funderar på att slänga ihop en kladdkaka? Vet dock inte om ja orkar...är trött efter allt flams och trams idag på jobbet. Rebecca och jag sparade verkligen inte på krutet när vi fräste runt och som vi skrattat! PÅ ngt sätt kommer jag sakna det hela om 1,5 veckor när det är slut. FAst då kan ja ju tramsa med andra :)

H&M har kommit nu!


?

Det känns som att det aldrig kommer att gå framåt..
Som att vi står och stampar på en och samma punkt..
Dag in och dag ut..
Jag vet inte om det kommer att funka i längden..?
Jag vill ngt mer, ngt annat!
Jag vet inte hur jag ska göra!?

HJÄLP!?

Älskade syster

Jag trodde aldrig saknaden efter dig skulle bli såhär stor.
Mie, kom hem! Det som är svårt är svårare utan dig..
Dina ord, dina kramar, ditt skratt och ditt sätt att vara sådär oförtänksam fattas mig!
Jag älskar dig för mkt för att vara ifrån dig!
Du får mig att le när jag helst vill gråta.
Du får mig att känna att jag lever.
Du får mig att känna kärlek!
Du får mig att vara jag genom att du är du.
Ingen känner mig som du, saknar dig oändligt mkt!



Älskar dig <3 min syster!

Det närmar sig..

Den 3 aug idag snart bara 20 dar tills jag återvänder t Kalmar... känns lite tradigt men samtidigt kul är super laddad för min sista termin! Det ska bli kul att se alla igen och dessutom ska jag ju testa på korridors livet..Jag hoppas på min sista termin, hoppas att den ska ge mig den sista pusselbiten för att lyckas senare ute i arbetslivet. Men det kommer bli konstigt att lämna dig, Ida! Sen första tiden har vi hängt ihop och nu lider det mot sitt slut, den dagen vi aldrig trodde skulle komma! JAg minns när vi skulle hoppa av och göra ngt helt annat, det hör inte hit, men vilka tider! Haha!

Idag är jag leeeedig! Egentligen har jag massa att fixa med, men orkar itne ta tag i det idag..tror ja inte. Är nog med Simon istället :)

Vart har denna sommaren tagit vägen?? Den kändes så oändlig..

Förvirrad!

Ibland känner jag mig förvirrad, vad ska jag tro o tänka? Jag har jobbat, nu är jag trött dags för vila!

Elva veckor

Idag är det 11 veckor kvar, sen är vi snart framme vid denna tiden..
Nu är jag hemma på timmar, inte det roligaste direkt. Fast kvällen brukar gå fort att jobba!
Dessutom har jag bara 2 veckor kvar på schema och en delad tur..kanske
ska man va glad att man har jobb!?



Har kommit på att min familj betyder allt mer för mig, det är de som står kvar när alla andra faller.
Älskar er för att ni har gjort mig till den jag är <3

RSS 2.0