Körkort och födelsedagsbarn :)

Idag har jag haft mitt körkort i två år, TVÅ år!! Usch vad tiden rinner iväg, känns som det var igår man var överlycklig och körde runt i pappas röda Passat med takluckan öppen och stereon på högsta volym. Nu är det Jettan som gäller ;) Samma dag fyllde Cicci 17 år, hihi! Idag 19 år oj, du börjar bli gammal ;) ett år kvar t systemet.
   Jag må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva uti hundrade år ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år! Hurra, hurra, hurra, HURRA!
GRATTIS Cicci

Igår kom Cecilia över på kvällen oxå, så man slapp vara ensam :) vi gjorde varma mackor och tittade på tv:n o sen såklart en massa skratt oxå :D haha! Och kanske att man fått me dig på att testa Hultan oxå ;) itne dåligt!

44 dagar kvar t Hultan 08 ;)

Lördag!

Ääääntligen helg! Har verkligen varit en hektisk vecka på praktiken, har haft en massa aktiviteter att utföra med barnen och dessutom varit utklädd till troll i skogen och gömt en skatt åt barnen ;) nu återstår bara två dagar på praktiken och det känns både skönt och lite sorgligt :/ men så är det. Har iaf lärt mig en massa och haft en massa underbara goa ungar :) Just nu sitter jag framför datorn och kommer nog göra nästan hela resterande dagen. Vill få färdigt mitt VFU-arbete innan helgen är slut så jag kan ägna mig åt andra saker sedan. Sen vill jag vara ledig över valborg, då jag tar Jettan och åker hem t Hult. Hoppas på att träffa alla gamla goingar hemma <3
   Har beställt en del kläder oxå som kommer framåt nästa vecka! Shit va kul ;)

Måste bara berätta en sak. I tisdags när jag kom hem efter en jätte jobbig dag på praktiken och dessutom skulle tvätta, usch! När tvätten var i lagd och maten färdig skulle jag äntligen slänga mig vid tv:n och slappa, men när jag satte på tv:n fanns det inga kanaler!? Myrornas krig! Gahhh, jag blev vansinnig och ringde t mamma och beklagade mig. Senare testade M och jag nya kanalsökningar och pratade med grannar för att se om det var problem i hela huset. Men d va BARA vi :( dags att ringa t tele 2 och skälla!! Redan på torsdag kom det en gubbe och skulle fixa problemet. En trasig antennsladd!! Upps, pinsamt! M sa att hon bytt men att det fortfarande inte funkade, undra om d blev rätt!? Skönt att få tillbaka sin vän iaf ;)

45 dagar t Hultan 08 ;)


Välkommen till min nya blogg!

Yeah!
Har tänkt att börja blogga lite :) får se hur de går.
Men vill du ha insikt i mitt liv är d bara att läsa.
 
Tack o hej ;)

Just nu: Nedbloggning mot Hultan 08 ;)

RSS 2.0