Miss lyckad vs Misslyckad

Funderar på om jag är misslyckad eller Miss Lyckad. Känner mig ganska misslyckad som ligger hemma nerbäddad i soffan ensam en lördag kväll när alla andra är ute o roar sig..it's just sooo lonley o ja saknar ngn, mest Simon <3 och just därför kanske jag inte är misslyckad utan Miss Lyckad..? Hmm, tål att tänkas på!


Vår :)

Det är verkligen vår ute, va ute på en promenad innan o solen värmde as skönt :) glad man blir! I natt har jag hostat som bara den och drömt en massa mardrömmar, tex att när jag kommer upp mitt i natten är ytterdörren öppen och utanför är en konstig flicka typ som i exorcisten och mongar sig  :S blä ja va rädd! Idag har jag pluggat en del hittills mn är en del kvar, boken ska tillbax på måndag så innan dess måste den va utläst, mn ja tror ja fixar d!

Tror ja ska ha en tillägnande vecka av min blogg nästa vecka..thithi!

Jag älskar er!

Behöver jag ens säga mer!?
Ibland glömmer jag bara bort d..
Men aldrig lämnar ni mitt hjärta <3


Freeedag

Som vanligt slårs ögonen klarvaket upp sig vid 05.00 men återigen somnar den febersjuka tösen om och sover sedan enda till 7.15. Tar en näva alvedon o drar sedan till skolan för att insprireras sjukt mkt med massa saker att arbeta med ute i skolan. VILL JOBBA NU! Mn framtiden skrämmer oxå, tänk om man inte får ngt jobb eller man suger!? Gah! Sedan styrde cyklen till Maxi där handling av frukt och grönt skedde och även ett litet samtal med den förlorade vännen Alex, vart tar hon vägen ? Hmm..hem och försöka få en person att fatta att jag inte är LEDIG! Jag har min SIMON <3 o d är precis så jag vill ha det! 

Resten av kvällen tillbringas i soffan med en kopp the och halstabletter...

Hatar och tycker om <3

Jag har kommit på att jag ogillar skolan väldigt mkt just! Det är saker hela tiden o d känns som att jag inte hinner med ngt annat :( fast träningen måste ja ju såklart göra annars går jag mittitu eller kanske att jag fördubblas jag vet inte :S BLÄ på skolan iaf, i helgen blir d liskom massa tentaplugg!! Usch!! Sen är ju sjuk oxå, halsen är DÅLIG och hostar gör jag, tror d smygit sig in lite feber oxå, gårdagens träningpass va DUMT! Idag blir d vila..Mn ja vill egentligen va m SIMON i helgen, mn jag hinner tyvärr inte, förlåt! Tkr om dig MEGA !!

Imorse vaknade jag som vanligt vid 05.00, gahh va är d för fel! Låg o slumrade till 07.30 då jag gick upp och gick ut o gick 45 min innan frulle :) solen sken och fåglarna kvittrade :) sen käkade jag o under tiden lyckades det fina vädret försvinna så jag fick cykla t skolan i gråmulet :( har planerat utvecklingarbete 10-13 o sen haft redovisning 13-15.15 mn d va inte farligt alls, man skulle va två o två, intervja varann o sedan berätta för klassen vad den andre skrivit om. Jag fick va m SUPER SNÄLLA LINA :D

Nu ska ja äta middag!! Sen blir d plugg!

Hosta..

Vaknade vid 05.15 imorse, mn ja ville verkligen sova lite till eftersom jag itne ska t skolan idag. Och min kämpagld fick mina ögon att slockna igen. Vaknade vid 8.00 och hostade och kliade i halsen :( blä! Jag blir trött! Mn jag tog på mig full mundering och gick ut o gick, för mkt upptäckte jag så fort ja kom utanför dörren, är ca 5+ grader och jag har typ tre tröjor på mig :/ svettigt! Hemma igen åt jag en tallrik havregrynsgröt, haha! Jag är galen, jag gillar ju itne ens d, fast d va ganska okej. Annars är jag mrs lonley idag, känner mig typ ensamast på jorden :( mn har massa plugg som vanligt o min plan gick åt helvete nu för jag måste lämna tillbax en bok idag :/ har inte läst klart den så ja får sitta m den nu hela dan, mn måste finslipa hemtentan oxå eftersom vi ska redovisa den imon :S VILL INTE!

Bäst att börja!

Saknar!

Jag är jätte mega super duper trött och klockan är inte ens 21.00. Kanske beror det på att jag vaknade så tidigt imorse eller att jag typ håller på att bli sjuk, igen :( har fått ont i halsen! Mn hoppas att d går över snart. Va ute o gick innan oxå i solen, så skönt att känna hur den värmer :) Och jag saknar er där hemma så mkt. Det är ganska tomt här :S utan Martina blir det liksom lite ensamt :( mn ja överlever nog, kan ju alltid umgås m Cecilia, Anna eller någon annan av de galna typerna som valt att bosätta sig här ;) Men nästa helg kommer ja ju hem igen :D wiiie!! Simon <3 du är det finaste jag vet!

Vårkänslor!

Jag vet allvarligt talat inte vad det är för fel på mig!!? Jag vaknar kl 05.00 och är jätte pigg! Kan verkligen inte somna om t kl 06.30 utan bara ligger och vilar mig. Konstigt! Mitt hjärta har iaf tagit det ganska lungt idag, haft några rusningar mn inte så farligt :) Har vart i skolan 8.15-09.45 ganska kort tid :) sen åkte Ida och jag ner på stan, jag köpte några böcker på rean bla en till Mira :) Gittan och Fårskallarna hon får ju inte glömma bort sin moster ;) haha! Sen gick jag t H&M o köpte lite smink. Efter det cyklade jag förbi frissan Saxen4U och skulle beställa tid för klippning. Jag fick direkt så nu är jag nyklippt och d känns verkligen så SKÖNT! Sen va jag tvungen att lämna tillbax lite böcker på bibblan innan jag åkte hem. SOlen skiner och himlen är blå här idag. SÅ VÅR!! Måste gå ut o gå idag, mn har massor att göra, tvätta, PLUGGA, handla, laga mat o bla, bla! Mn ja ska nog hinna allt :) Nu har ja betalt alla räkningar för denna månaden och min ekonomi ser ändå okej ut :) Bäst att börja me allt om ja ska hinna ngt!


Snurrigt

Jag behöver nog lite sömn, e jätte trött :/ imon ska jag upp tidigt igen! Har BARA haft sovmorgon 2 dagar på en vecka :( inte van vid sådant. Fast nu är d väll sista tidiga på läääänge! O jag stulade till allt i skolan idag, ja fick för mig att Alex o ja ska t Tyskland den 3 mars ? Hur jag nu fick ihop d..haha. vi ändrade iaf om en massa för d o sen kom ja på att d va den 9 o då fick vi ändra tillbax allt haha! Alla va inte glada och jag ad så hemskt mkt om ursäkt. Sen åkte jag buss hem :) d e nämligen skitväder här och dessutom stod min cykel hemma. D va iaf skönt :)

Angående mitt hjärta, så är det bättre nu..det kommer o går, hoppas det inte består ;) haha! Nä skämt åsido, d e inte kul egentligen, mn man måste väl föröska att göra det dåliga t bra..lr va? nÄ ja vet inte.

Jag <3 Simon iaf :D o d e bra, tror jag ;)

Hjärtat

Mitt hjärta mår illa idag :( det vill inte riktigt slå som jag tkr att det ska göra och det känns tyngre där inne än det brukar. Och jag är rädd, rädd, rädd för att idag åker jag tillbax till Kalmar, till en tom lägenhet och bara massa plugg framöver. Det ser mörkt ut! BLÄ, jag hatar när mr tyngd kommer på besök!!

Och varför kommer du till mig nu ? Du va liksom ngn som jag glömt i forntiden. Men nu lever du och du vänder mitt liv på avig sida. Fast jag tror inte att du förstår det för du är omogen och jag vet inte om jag vill befatta mig med sådana som du!

Nu ska jag fortsätta att sörja mig själv!

Alex 20 år

Så va helgen typ slut. Va ganska trevligt igår, inte bäst kvällen jag vart med om mn d va kul :) sov hemma hos Emma i natt så skönt att sova där på soffan, Älskar er! Och nu är Alex 20 år, idag till och med, Grattis till dig gumman!! Nu blir d Tyskland och grejer :) nice nice :) imon åker jag tillbax t Kalmar igen, 08.50 går min buss, så d blir tidigt imon igen, får åka m mamma ner t hennes jobb innan o sen gå ner t stationen. Usch! Sen blir det skola hela eftermiddagen...

Och jag MÅSTE kolla mitt hjärta :( d e konstigt o gör ont! Mn när ska man hinna d då?

Simon, du är min lycka! <3

Grattis igen Alex, du e super bra! Utan att tänka efter ;)

Tidigt :)

Eftersom jag är så trött efter alla tidiga morgonar i veckan blev det sängen tidigt igår, somnade nog innan 22.30. Konstigt på en fredag kväll, hehe. Mn ganska skönt att lägga si nä man är sådär trött i hela kroppen både fysiskt och psykiskt :) igår spelade mamma och jag Wii, golf och bowling :) mkt trevligt. Sen kollade vi allihop på tv, let's dance...inget jag älskar sådär direkt mn alla andra ville se det så jg gav upp :/ mn mn d gör inte så mkt, huvudsaken är ju att man får umgås! Tss..idag är det lördag, igen. Ska åka in t Eksjö om ett par timmar o köpa dricka, groggvirke o present t födelsedagsbarnet. Alltid ute i sista stund..haha! Har faktiskt inte haft tid innan, annars brukar jag ibland vara ute lite mer i tid, mn det är svårt att hitta saker så man drar på det in i d sista :S mn nu måste d bli av! Annars idag ska jag försöka att plugga lite, umgås och sen ska jag in t Hanna o fixa iordning mig.

Hoppas på en trevlig kväll :)

Fältstudiedag :)

Imorse ringde klockan vid 06.00 mn jag va redan vaken :) inte så ovanligt nu längre! Tss..gött. Va iaf ganska trött mn hoppade ändå upp och duschade o fixade mig. Sedan åkte mamma och jag till hennes jobb där jag tillbringat dagen med en massa goa ungar. Har gjort en del i utvecklingarbetet och fått fler ideer :) allt gick super och jag LÄNGTAR tills jag får börja jobba och ha ett eget klassrum. Fast det är ju ganska snart :) hehe. Ikväll blir d mys m familjen, vi laga god mat, chlibiffar, klyftpotatis o sallad. Sen blir det film och gos :) trevligt! Bara 2 dagar till Alex har sin debut ;) haha! Imon blir d fest, hell yeah! Fast jag är som vanligt inte så partysugen mn va tusan d blir väll va man gör d till. Ska ju iaf fira att lillan blir 20, fast d är ju inte förrens söndag. Mn där mitt på dansgolvet händer det ju ändå :) O jag får ju träffa Herr Larsson oxå :)

Trevlig kväll :)

Yeah!

God kväll :)
Dagarna flyger fram men idag känner jag att hag faktiskt har fått mkt gjort :) känns jätte skönt! Imon ska jag t mammas jobb o göra boksamtal så föreberder mig lite nu på kvällskvisten, mn ska snart sova, är jätte trött och imon ringer klockan redan 06.00, buh! Så det är väl bäst att göra klart nu! 
Sleep well!

Pluggdag :(

God morgon!
I natt har jag sovit mkt bra, har börjat göra det på sistone faktiskt. Tror att det beror på tidiga mornar och inte allt för sena kvällar :) skönt iaf att vara hyfsat pigg. Imorse hade jag ställt klockan på 8.00 men vaknade redan vid 7.30 eller redan ? Aja, satte iaf genast igång att plugga och har faktiskt kommit en bit på mitt arbete. Tänkte hålla på med det fram till lunch ungefär för att sedan gå ut en sväng och under eftermiddagen ägna mig åt att läsa böcker till tentan. Upplägget känns bra! Läste en blogg igår om pluggtips http://fager.blogg.se faktiskt mkt bra tips och ideer som man borde ta till sig! Nu ska jag plugga i 45 min till sen blir det dags för lite frukost.

Have a nice day!

Väntan :/

Imorse var tredje dan att börja 8.15, bu! Ja hatar verkligen att gå upp så tidigt. Mn man vänjer sig ganska fort ändå. Åkte buss till skolan eftersom jag skulle ta tåget hem direkt efter :) hann precis med den, hann bara ställa mig sen kom den, tur! Hade den andra duggan för terminen och tror att den gick bra faktiskt :) efter duggan stod vi och pratade ett tag i min studiegrupp om onödiga saker som kunde väntat. Sen småsprang jag ner till stationen och hoppade på tåget mot Hultsfred. Fy fan, värsta resan ja vart med om tror jag. Ett skabbtåg UTAN vämre! Va verkligen svinkallt, känndes liksom varmare ute. Fryser lite fortfarande nu när jag sitter i Hultsfred i 1.40 h o väntar på tåget mot Ingatorp där jag ska hoppa av idag. Mamma jobbar där, så ja går upp till hennes jobb så jag kan åka med hem sen :)

Tyvärr kommer det inte bli en skön ledighet :S massor att plugga, mn ska försöka att beta av mkt ikväll och imon när ingen är hemma :) sen på fredag ska jag hänga m t mammas jobb och ha en fältstudiedag med boksamtal där. Mindre kul mn måste göras, och det är nog ganska kul egentligen mn det är lite för mkt just nu bara tror jag.

Heej så länge!

Gotta be somebody!

Tänkte inte åka o träna för ja har egentligen inte tid, mn sen satte jag på lite musik för att lätta upp stämmningen Gotta be somebody m Nickelback o shit ja va fast. 17.20 kom ja på att jag MÅSTE träna!! Så jag bytte om snabbt o cyklade iväg o tränade vid 18.00 yeah! O d känns super bra nu! Jag orkar nog itne plugga mer idag, ska packa nu o sen kolla på mästarnas mästare o äta lite kvällsmat.

Sov gott!

Drunknad

Nästan att jag inte tar mig upp ur min plugghög :( fy o blä! Dessutom går vi ju ganska mkt i skolan nu oxå :S mindre kul. Idag gick vi 8.15-14.30 usch säger jag bara! Jobbit att gå upp så tidigt, alla är dödens trötta när de kommer till skolan. Hinner nog faktiskt inte träna idag :( måste packa oxå o sen har jag ju pluggandet oxå. Men vi får se, kanske hinner jag avsätta 2 h till träning, mn just nu ser det väldigt mörkt ut, tyvärr :( bäst att fortsätta nu iaf om chansen inte ska vara obefintlig..

Träna, träna!

Jag är just nu, trött, trött, trött efter att ha tränat. Fast lite besviken idag, man förväntar sig liksom att det ska vara ett pass och sen är det ett annat och jag gick ju på puls/medel för att inte ha så mkt styrka eftersom min handled e öm. Och vad händer jo det är ett annat pass med mera styrka :/ aja, fick ju träna iaf :) så lite nöjd är jag väll. Nu ska ja strax hoppa in i duschen sen blir det något att äta :9

Fick dessa fina blommor av fina Simon <3 på hjärtedagen :)

Mycket att stå i

Måndag igen, veckorna flyger som vanligt fram. Imorse va d ganska lätt att komma upp faktiskt, vaknade redan vid 06.00 o va klarvaken. Men låg o drog mig en stund innan jag gjorde mig klar för skola. Har vart där 8.15-11.30 idag, hade en föreläsning om läsprocessen och sedan ett studiegruppsarbete. PUH! E verkligen jätte mkt att göra i skolan just nu, på onsdag är de dugga, sen har vi en hemtenta som ska redovisas muntligt nästa vecka och lämnas in skriftligt veckan efter, men för att kunna göra den muntliga delen måste man ju gjort klart den skriftliga, eller? Knasigt! Sen har vi fältstudiedag på en skola då vi ska ha ett boksamtal m en grupp barn, en tenta och sen ett stort utvecklingarbete! Gahh, ja blir super stressad av allt, iaf när ja tänker på d ;) hehe. Försöker att ta en sak i taget och det går nog hyfsat. Ja är ju klar m allt t duggan o tror d sitter så d e lungt. Har börjat skriva på hemtentan nu idag, d blir om läs och skrivsvårigheter och hur jag som pedagog kan arbeta med dessa barn så de kan klara av skolan efter deras förutsättningar. Böckerna som sak läsas t tentan får nog vänta ett slag, känns som att ja måste ta hemtentan först. Men verkar inte som att alla kommer läsa alla böcker utan ta d som kommer på föreläsningarna och ja tror ja att följer deras exempel till viss del.

I eftermiddag ska jag träna :D wiie! Ja lr så gott d går, min handled gör ont! Så d blir inga armhävningar, mn d struntar vi i. Ska även tvätta nu i eftermiddag och sen ikväll ska Cecilia och jag kika på Familjen annorlunda ihop. Nu tror jag det är dags för mat, min mage kurrar för fullt.


Slut..

Nu orkar jag inte plugga mer. Är typ slut i ögonen :( o börjar bli riktigt trött. dessutom har ja väldigt ont i höger handled, känns nästan som att den är lite vrickad :/ aj! D e Beck på tv ikväll, lr om en halvtimme. Men jag har redan sett den och med tanke på att klockan kommer ringa 06.30 imon behöver jag nog sova tidigt ikväll. Nu får vi väll se om ja klarar att träna imon. förbannat oxå! Men iofs kan jag ju skippa armhävningarna så går d nog, ja tror ja testar iaf!

Go kväll!

Ensam igen

Jaha, då har Alex åkt hem igen :/ känns nästan lite ensamt. Man är fortfarande så ovan vid att bo själv. Men det går snabbt över tror ja :) och på onsdag åker jag hem t Hult igen :) ska fixa en grej med skolan på mammas skola o sen fyller ju Alex 20 år oxå! Ikväll blir det en del pluggande antar jag, har en del att göra :( ganska trist om ja ska va ärlig..o sen kanske Cecilia och jag skulle ses en sväng. Men känner mig lite osäker på om jag hinner nu, känns som att större delen av kvällen kommer att gå åt till att analysera den där skiten tills imon :S E väll bäst att börja iaf så jag blir klar ngn gång..

Kladdis ;)

God morgon!
Igår va den överskattade dagen, men Alex och jag lagade god mat och gjorde mega god kladdkaka t efterrätt :D Och sen kom det ett blomsterbud oxå ;) <3 m jätte fina rosa blommor :) (Lägger upp en bild sen) i kollade på melodifestivalen, mest tråkigt tkr jag :/ o sen en film som va sådär bra kan man väll säga. Men överlevde iaf denna dagen även i år! Och hoppas Martina hade en SUPER dag eftersom hon fyllde år! Och du jag tror att det kommer gå fint att va borta i tre månader från Jonas, kärleken kanske blir starkare då! Och som vi har sagt det är ju inte hela livet! Du e bra och du kommer fixa det!

Martina 22 år!!

wiieee! Martina närmar sig sakta men säkert d ödestriga 30 strecket ;) DU börjar bli gammal tösen! Haha! Nä mn Grattis t dig! O sen är d ju alla <3-s dag m idag, Alex o jag ska laga fin middag o kolla på film :) haha! D blir nog bra iaf, får se om man firar dagen nästa helg istället ;) fast den är ju ganska överskattad.

Jag tror att jag har lyckats ta bort en Trojan från min dator, inte illa d :)

Fredag :)

Skönt, skönt, skönt m fredag. Gick upp redan vid 7.15 imorse för att cykla t skolan 8.30 vilket tog sin lilla tid eftersom väglaget rent ut sagt va för jävligt! USCH! Nu vill jag ha vår o sommar tack! Mn mn har iaf vart på skolan 9-14.30 och bla pratat om TRAS vilket va d ända som va någorlunda intressant för dagen. Annars satt jag mest och ritade konstverk i mitt block. På väg hem stannade jag till på Netto, men som vanligt fanns inget av nöje. Åkte hem istället o rotade i frysen o tog fram en låda taco. Sen gick jag ut o gick en promenad i halkan och slutade på ICA för att handla lite frukt o annat. Nu har jag käkat o ska väll plugga lite :/ bäst d eftersom ja inte lär få så mkt gjort i helgen eftersom Alex kommer :D wiiiee! O om en vecka o 2 dar fyller hon 20 år! Yeah!

Jävla skit väder!

Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Pluggat jätte mkt (en bok utläst), tvättat, plockat undan och vart i skolan på mötet. Mötet va väldigt tråkigt och jag satt mest och måladet i mitt block. Och att cykla dit o hem va fan inte enkelt. Höll på att cykla omkull en massa gånger bara för d slirade så in i helvete! Och dessutom vräckte d ner snö så man såg inte ett skit! Fast nu verkar d ha slutat, mn om d fryser på blir d isgata. Sen tvättade ja min jacka innan idag, o till vilken nytta? Nu är den lika skitig igen! Åhh! Nu på kvällen har jag ätit nudlar m blomkål, brocoli och morötter, väldigt gott! Och sen har jag diskat upp och fixat iordning. Så det är jätte mysigt här nu. Just nu sitter jag o kollar på Sveriges värsta bilförare, o d e svårt att hålla sig för skratt ;) haha! Efter det ska det bli jätte skönt att krypa ner i en nybäddad säng och läsa i Den mörka ängeln av Mari Jungstedt. Förresten imon kommer Alex hit <3

God natt <3

SNÖ!

Hua! Detta mötes jag av imorse när jag vaknade, mindre roligt! Mn det är bara att ta smällen o snö har väll kanske sin charm iaf. Fast jag känner att jag verkligen längtar efter våren nu. Idag mår jag iaf ganska bra, känner mig fortfarande lite hängig, men jag har inte tid med det. Idag blir det plugg, tvätt och sen ska jag på ett möte vid 16.00 om att skriva examensarbete och lite andra praktiska saker kring Au3. Så dagen kommer nog att gå utan problem. Men det blir tyvärr ingen träning idag heller. Men på fredag måste jag komma igång igen!!

Konstigt!!

Har nyss vart o vinkat av Martina! Hjälpte henne ner till bilen m all hennes packning. Sen skrapade vi rutorna eftersom det är jätte mkt snö här nu plötsligt..D känns jätte konstigt att jag ska bo i lägenheten själv nu i tre hela månader!? Shit!! Det är nästan lite med skräckblandad förtjusning. Undra liksom om det kommer kännas ensamt? Är ju så van vid att bo med Martina. Men det kommer säkert att gå bra. Dessutom mår jag lite bättre nu, illamåndet är iaf borta o huvudvärken känns bara lite molnande, fast jag är väldigt trött så det blir sängen tidigt ikväll. Fast först ska jag kolla på efterlyst! Och sen skulle jag visst tjöta m Alex ikväll ;)

Trodde jag, ja!

Tss! Trodde jag skulle bli pigg, mn icke då. Känner mig ganska hängig än o mår fortfarande illa o har ont i huvudet :( har pluggat lite idag, mn orken försvann ganska fort :/ så ha mest legat i sängen o vilat o kollat på film på datorn! Lite mysigt iaf, har hittat så man kan kolla på en massa repriser av program. Mn måset ge mig ut lite sen o handla så jag har frukost o lite. Hoppas verkligen att ja mår bättre imon! Sak äta massa c-vitaminer nu!

Tjo! 

SUCK!!

Dålig morgon!!
Imorse när jag gick upp 07.00 och skulle göra mig redo för skolan mådde ja inte alls bra. Illamåndet stog mig upp i halsen och huvudet höll på att gå i bitar. Jag försökte att tänka bort det hela mn efter toabesök o pålädning kände jag att det inte skulle gå. Så jag fick bädda ner mig i sängen igen :( usch! Mn nu börjar det iaf avta så kanske kan jag få ngt gjort iaf. Får plugga hemma idag :/ hoppas bara inte att jag missar för mkt :( mn inget att göra ngt åt tyvärr. Men som sagt har ju vart lite risig de senaste dagarna. Hoppas ja mår bättre imon :)

Igår kom jag tillbax t Kalmar, o d va en jobbig resa, mådde väldigt illa hela vägen :( mn Martina va väldigt snäll o hämtade mig med bilen så ja slapp vänta på bussen iaf. TACK!

Dags att försöka få i sig lite frukost kanske..

Filmtajm!

Eftersom det typ är värsta sjukstugan här har vi spenderat större delen av dagen nerdegandes i soffan alla fyra! Har tittat på två filmer, prinsen av egypten och råttatouille, den seaste hade jag inte sett innan. Men lite sådär barnfilmer, bara mys!! Sen har vi såklart busbråkat lite oxå ;) och jag har gjort en jätte bra sak, torkat av min dator! Den va äcklig m flötfläckar efter att en viss Tinna suttit här o kladdat! Men nu är den som ny igen :D o snart ska vi äta soppa o grötbullar, MUMS! Och sen ska jag snart åka tåg :( vill inte, har ont i min huvud och fryser som jag vet inte vad :/ mn inget återvändo!

Dags att återvända t degsoffan innan maten ;)

Tillbax idag

Idag åker jag som sagt tillbax t Kalmar, 17.50 går mitt tåg och sen är jag hemma ca 21.00 eftersom ja ska åka buss från stationen. Känns både bra och mindre bra. Men nu börjar man ändå längta tillbax lite t d som är ens eget. Så d blir nog ganska skönt iaf :) Har haft d jätte mysigt här i fjäll o kommer nog snart att åka tillbax :D i veckan nu blir det skola och plugg. Sen ska jag försöka att träna en del oxå, kan verkligen behövas. Men håller på att snora lite så hoppas att d stannar vid det och inte utvecklas mer. Idag tänkte jag fixa en del praktiska saker som att skriva ut lite papper. Dags för frukost!

Tjo!

Blommorna

Bild på blommorna jag fick i lördags, MEGA fina <3 o rosa! Yeah Me like ;)


Måndag igen..

Hej! Har sovit ännu en natt på madrassen och jag sover fortfarande som en gudinna! Är verkligen så skönt att vakna utvilad varje morgon :) Det blev inte så sent igår, vi drack te och jag låg nerbäddad 23.30 ungefär o somnade strax efter :) idag blir det og ganska lungt, verkar som att alla här håller på att bli lite snoriga så d blir kurering! Kanske åker vi t Emma en sväng ikväll o hälsar på i talludden :) kolla in deras fina bygge här www.palmerskavillan.blogspot.com Har redan pluggat hälften för idag så d känns skönt. Tänkte läsa resten om en liten stund så jag kan tänka på annat sen :) Jag känner för att kura ner mig i soffan o kolla på en bra film eller faktiskt gå ut o åka lite pulka, är ju en hel del snö ;)

Imon återvänder jag till Kalmar :/


Sötaste


Va ju inne o träffade Mira innan, o visst e hon typ världens sötaste unge!?

Snö!

Tjoohoo!!!
Nu är jag vaken och har ätit en stor god frulle m Anita, Icca o Ida. Tinna är sjuk, maginfluensa! Gahh, vitpeppar och sprit är receptet nu för oss övriga..igår kväll träffade jag han, och ja d va nog bra tror ja iaf. Fick fina blommor (kort kommer) o vi åt mat o va ute gick :) va hemma vid 23.30 ungefär då smaskade jag vidare m flöt o icca o ja skrattade o spelade kort. Sen blev j såå trött att ja gick in på madrassen o sov ända tills 09.45 då jargo började gnälla att han ville ut! Och när ja kollade ut va d jätte mkt snö! Åhh, igår va d ju slask o blask, o inte bättre direkt idag :S Men idag ska jag iaf plugga, MÅSTE! Och sen ska vi åka till Emma o hälsa på :) o sen t Josse o Mira :D ska bli så kul! Annars får vi se vad som händer. Jag borde träna, mn det kommer inte att bli av d vet jag! 


Eksjö..

Va som sagt i Eksjö ett tag idag :) sprang lite på stan o hittade en jäte gullig present t Mira :D har hunnit med ett besök i Talludden oxå trots att Emma inte va hemma, mn d ser verkligen jätte fint ut och de har kommit så långt! Sen innan vi skulle åka hem va Anita bara tvungen att svänga förbi revyn o hämta ngt. Icca och jag väntade i bilen. Och när vi som bäst satt där kom Josse, Rikard och MIRA!! Wiieoo! Sen gick vi oxå in på revyn o man kan ju bara inte slita sig från denna übersöta unge!! Gaah o imorgon ska vi åka in t henne igen :D annars blir det nog ganska lungt ikväll, jag är jätte trött och orkar helt enkelt inte festa :)

Bye!

Sömn!

God morgon!     
                                 
                                             
Det bästa är att det faktiskt är en god morgon :) har sovit jätte gott i natt på denna madrass i finrummet. Men det är så skön luft där inne att man sover somen gudinna. Så jag känner mig verkligen utvilad! Tur på sätt och vis att Niklas uppehåller friggan, men han får inte spela Halo eller va d heter för nu sover jag där :) haha! Så är det! Idag blir det nog ganska lungt, vi skulle nog åka in t Eksjö en sväng, jag måste köpa ngt t Mira :) o sen systemet, fast jag är inte direkt sugen på fest ikväll, lr snarare inte sugen på att vara trött och bakis imon :S mn mn vi får se hur det blir, lika bra att vara förrbered om man nu skulle ångra sig...Måste plugga lite idag oxå, läsa ca 30 sidor, men det brukar ju gå hyfsat fort så en timme får jag väll avsätta till det! Bäst att börja innan alla andra vaknar ;)

Djurefjäll!

Yes! Efter en natt med minmal sömn minst sagt och en väldigt tidig morgon och en dugga avklarad och dessutom suttit 4 h på tåg o väntsalar är jag hemma i Djurefjäll <3 har iofs vart här i ett par timmar nu mn iaf. Som sagt i natt har jag inte sovit alls knappt, somnade vid 00.30 för att vakna en timme senare o INTE kunna somna om alls :S sen en timme senare somnade jag äntligen för att vakna 05.00 o inte kunna somna om igen o eftersom jag ändå skulle upp kl 06.00 va d ingen större ide. Duschade o packade d sista sen förberede jag mig inför duggan. Massa packning och bara en vante senare låser jag dörren för att upptäcka at tja bara har en vante o får gå in igen o packa av mig allt o hämta den andra. Sakta steg mot bussen som ja inte hann me :/ fick vänta på nästa. Sen ääääntligen i skolan. Duggan gick fint o den va konstig mn inte svår :S haha! Fick skjuts ner t stationen av super IDA o sen väntade ja där tills tåget gick mot Hultsfred och där väntade en lååång väntan 1 h o 40 min :/ mn d gick fort. Sen efter 50 min va ja framme i Hult :D jippi! Och nu ska jag njuta av att vara hemma, för det var ett bra tag sedan jag va här!!

Ha d finaste fisken ;) 


Havets promenad



Trots att snöblandat regn föll från en grå himmel gick Martina och jag ner till havet. Och jag kan inte rå för det, men jag älskar det! Så skönt att bara komma dit och se det underbara. Dessutom behöver man ett avbrott i böckernas värld. Har pluggat jätte mkt och ligger före min tidsplanering vilket inte känns helt fel :) tänkte packa snart o fortsätta plugga. Blir ingen träning eftersom min arm inte känns hundra och det känns lite onödigt att riskera ngt långvarigt. Nya tag nästa vecka! Fast promenad blir det var dag ;)

Krångel o plugg :(

Vaknade redan vid 8.00 imorse med en ganska molnande huvudvärk men den har sakta gått över :) så nu känner jag mig ganska pigg iaf. Har redan avverkat ett kapitel i läsning och läsundervisning så d går framåt på den fronten oxå även att det finns roligare saker att sysselsätta sig med :/ snart blir det frukost och sen ska jag ge mig ut på en promenad. Vet inte ännu om jag kan träna eftersom min arm känns lite dum :S mn hoppas!

Och igår kväll strulade vår tv till sig som vanligt, lr d va väll ett tag sen nu. Mn iaf, vi får inte in rätt kanlar, utan får in en massa andra konstiga som vi INTE har och INTE vill ha. Men nu fungerar det igen, Skönt! HATAR tele2!

Återgång till pluggande!

Äntligen kväll!

Åhh, äntligen lider dagen mot sitt slut och jag är jätte trött :/ va ute o gick en sväng innan o d va kallt. Känner mig itne riktigt kry o sen har ja fått ont i min högra arm oxå :( får se om det blir ngn träning imon! Mn MÅSTE!!! Gahh! Utan träning blir d så depp! Ikväll blir det iaf inte så sent, ska försöka att plugga lite till innan min underbara säng får sluka mig!

God natt redan nu ;)

Givande, wow!!

Jaho! Skola idag 10.15-14.30, fast slutade redan 13.20 wiioe! Va skit seg imorse o tänkte fan ännu en meningslös dag med meningslösa diskussioner och föreläsningar. Men fasen vilken knäpp på näsan jag fick, föreläsningen va jätte BRA! Och studiegruppsarbetet oxå, tror ja fattar allt till duggan och den meninglösa skit dagen fick en mening, haha! Och imon är jag ledig och ska fortsätta att läsa i mina böcker... :/ ikväll blir det tvätt o promenad om ja inte hinner frysa ihälp innan dess. Har suttit nu sen ja kom hem o skrivt på studiegruppsgrejen så nu är den klar o alla i min otroliga grupp ska få läsa o säga vad de tycker. Nu blir det middag! Är verkligen hungrig ;)

Besviken!

Jahopp då va kvällens träningspass över o duschen avklarad. Bara mat o vila kvar. Men måste säga att jag är väldigt besviken på dagens pass :/ hade räknat med att d skulle va Johanna som stod i mitten o hejade. Men istället var det en annan tjej o hennes pass va inte alls jobbit o hennes rörelser höll på för kort tid innan byte vilket gjorde att man inte fick ut så mkt av det :( aja, bättre lycka nästa gång! Har ju iaf tränat :D

Min släkt är full av hjältar, det säger ju allting.
Älskar er <3

Ledig!?

Idag sov jag lääänge även att jag gick o lade mig tidigt igår, somnade runt 23-tiden o vaknade inte förens 08.30 imorse. Men eftersom jag är ledig låg jag kvar o drog mig till 9.00. Fast egentligen är jag ju inte ledig, har ju massa plugg att stå i :/ mn tänkte sätta igång med det nu. Har diskat och ätit frukost o tänkte gå ut o gå senare, typ innan lunch. Och ikväll blir det träning igen, känner mig motiverad just nu, o älskar känslan när man kommer hem o ställer sig i duschen. Nehe är väll bäst att sätta igång så dagen inte springer ifrån mig ;)


Störd!

Började inte förens 13.00 idag, seegt!! Gick upp vid 08.30 o började plugga iaf, så nu är boken utläst till duggan på fredag. Åkte o tränade efter föreläsningen, fullt pass på puls medel! O folk e ju störda, fattar inte vilket håll man ska åt o är i otakt. Ja vet att ja är typ konstigt, mn pallar inte me folk som inte håller takten till rörelserna. D e så störande o förstör för oss andra som vill få ut så mkt som möjligt av träningen. Gahh! Mn iaf riktigt skönt att svettas lite, kommer sova mkt bättre i natt ;) snart ska jag gå över till Cecilia o kolla på familjen annorlunda! 

Trevlig afton

Söndag o obakis!?

Vaknade av mig själv imorse, om en ngt sent, 09.45..mn mn får gå bara för att det är söndag. Och jag är inte bakis! Wiiie! Känns så skönt när man vaknar upp o känner att va tusan ja mår bra. O inget att ha ångest för heller. Fast d e klart att fest e kul, mn d e skönare att vakna upp utan skalladunk på söndagen. Satte mig o pluggade innan frukost o sen gick Cecilia, Martina o jag ut o gick. Blev den vanliga rundan, men snart måste ja ta svängen ner t havet igen, spec nu när d närmar sig vår...även om det inte märks! Dagen har gått som vanligt o jag måste nog plugga lite till idag :/ även om d känns trist! Funderar på att ta ett varmt bad sen o läsa en bok...MYS!!

RSS 2.0