Hinner ej

Som det ser ut just nu har jag inte tid att blogga..

Skräp

Jag är så fruktansvärt trött att det inte finns ord, hela jag är som en iskall klump och inget tycks gå riktigt min väg :( alltid ska det vara ngt som strular, jag börjar bli riktigt less på det!

Oroligt

Sov som väntat väldigt dåligt, har itne sovit så dåligt på säkert 6 månader..mn nu är iaf denna dagen avklarad och jag tror d gick ganska bra iaf. Har även vingat mitt liv första slag med golfklubba, de ni! Imon ska vi ut o vandra 1 timme tar d dit och såklart 1 timme hem! Motion, here I come ;)

Nu ska ja bara ta d luuungt o dricka te för här är kallt som i en isvak..

Nervös

Jag är så fruktansvärt nervös just nu. Nästan som ångest, det står mig upp i halsen :( jag tror verkligen inte på mig själv just nu.. jag vet inte om jag kommer att klara denna veckan, hålla i lektioner osv.. jag är så ovan, har typ aldrig gjort det tidigare :( och sen att undervisa i ämnen man inte läst om känns ju inte direkt bättre. I natt kommer ja inte kunna sova alls bra känns d som..

Ibland undrar jag verkligen vad jag gett mig in på..? Jag vet att jag kan men ändå tvivlar jag så starkt!

Help me to belive in myself!?


Havet

Åhh vilken härlig plats, solen skiner och det glittar så fint i det blå! Har nyss vart ute på en promenad längs havets kant och man kan inte annat än le. Det är så vackert och vilket väder! Fina höst :) tror ja ska ta mig en till promenad sen i eftermiddag. Nu sitter jag här och kikar runt lite, har planerat lite och ska planera lite till. Borde även försöka få i mig lite lunch.

Imon är det praktik igen, puh! Det är otroligt roligt men väldigt påfrestande. Jag kan itne annat än längta tills det är över! Bara 26 nätter kvar tills vi åker, det är inte klokt vad tiden går!

Tvekan

Jag tvekar, mitt hjärta tvekar, min hjärna tvekar, hela jag är bara tveksam. Det känns så dumt, jag vet..mn det finns ingen att prata med eller fråga. Jag känner mig vilsen som tusan och jag vet inte hur jag ska hantera detta.
Jag behöver verkligen hjälp men det finns ingen som kan ge mig den förutom en och det går inge vidare iaf..

Ibland vill jag bara spola tillbax tiden låååångt!


Löööve

Detta underbara ting som fyller våra hjärtan med värme, längtan och lycka! Det vi trånar efter dag in och dag ut. Det som sårar oss hårdast och det som får oss att tro att det på ngt vis är livets mening att finne han lr hon med stor H. Vi lever för detta, alla! Även om vi inte vill erkänna det är det livets ljuspunkt. Att känna kärlek och ta emot kärlek måste vara det vackraste som finns.
Familj, vänner, pojkvänner alla finns de där och vi är enormt tacksama att vi får ta del av den, kärleken..

Tack ! <3


Hopp

De säger att hoppet är det sista som överger männsikan. Just nu känns det som att den varelsen lämnat mig :( Jag vet inte riktigt hur jag ska klara ut allt, jag kan väll inte detta ? Eller, jag vet inte..det återstår att se på måndag i sanningens ögonblick.
Hoppet kanske inte borde lämnat mig nu ?
Dålig tajming..


Tro

Tro jag vill känna tro, jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro..

Djupt där inne gör det fortfarande så ont!


Idrott

Praktiken känns bättre och bättre för varje timme som går :) Jag är så nöjd, idag har ja haft min lektion och den gick okej, alltid saker som kan förbättras :) På fredag blir det nästa och nästa vecka tar jag över engelskan :/ känns sådär vet inte om engelska är min grej mn ingen annan ville så ja sa att jag kunde ta den..

Kan inte träna på tisdagar eller onsdagar eftersom jag inte slutar förens kl 16.30 :( tur att det finns 5 dagar till, kanske kan ja få in träning på de dagarna oxå när allt lugnat sig lite.

<3 - Kärlek är det finaste vi kan få..

Dag 1

Fy tusan va trött jag va imorse när klockan ringde. Men med lite pirr i magen och höga förväntningar tog jag mig upp och fick skutjs med Ida till praktiken. Dagen har bestått av massa nya intryck och härliga barn. Jag är så nöjd med min praktik plats. Lärarna är underbara och jag känner mig helt upprymd. Låter nästan som jag är kär, men det kan man nog nästan säga att jag är om man nu kan vara det på d viset ;)

Nu ska jag planera min idrottslektion som ja ska ha imon. Det blir tema denna veckan, lekar !

Kärlek

Mitt hjärta håller bokstavligt talat på att gå sönder, inte av olycka utan av kärlek. En kärlek som växer varje gång jag träffar er. Jag älskar er så otroligt mkt, ni gör varje dag värd att leva utan minsta tvekan. Minnen med er är de finaste jag har.

Vänskap & Kärlek som fastnar i hjärtat, lossnar nog aldrig riktigt <3
Tack för att ni finns och är en del av mitt liv.
Jag älskar er nått så otroligt !


Packning på G

Har vart i skolan på seminarium, d gick fina fisken :) Sen stack ida och jag till friskis o tränade.. Inte fel m tanke på att d kommer bli ganska lite av den varan under helgen. Har duschat och ätit lunch, pasta med en tonfisk röra som blev god, mkt över förväntan måste jag säga ! Nu ska jag börja packa och vi 16.46 går tåget mot fjäll, eller a Hult kanske..hehe! Ska iaf bli super kul att komma hem, va sååå längesen jag va där att ja knappt minns hur det är :/ saknar er iaf!

<3

Pluggat

Jo då idag har man vart ganska duktig, lr säga i natt oxå för den delen, tror ja la ifrn mig boken ca 24.00 för att rypa ner och sova. Vaknade redan vid 7.15 och startade igen för lite små avbrott med tvätt, frulle och handling. Nu är d iaf klart, hoppas d är ok bara. Imon blir d iaf seminarium så nu laddar vi, laddar gör vi även för ki box vid 19.15 på friskis :) d ska bli riktigt kul att testa tillsammans m Ida :)

Imon åker jag som tidigare sagt kanske t fjäll. De ska bli mys !

Fotboll är livet..nanana

Jo men visst är d så, fotboll är livet, fotboll är bäst..fotboll! Tss, sitter o kikar på Sverige-Malta som säkert större delen av alla andra oxå gör. Har vart och tränat tidigare med Super JohannaHon är en av de bästa ledarna på Friskis, hon är oxå en sån där härligt underbar person som man skulle vilja packa ner :) D va riktigt roligt iaf! Det är absolut det jag kommer sakna mest med denna staden, underbara friskis, att börja på ett nytt ställe med färre pass känns sådär lockande, hoppas på fotboll istället :)

Borde verkligen plugga! Men jag känner inte för det. Det känns tråkigt och inte spec motiverande över huvudtaget. Boken är egentligen väldigt intressant problemet ligger mera i att det finns tusen andra saker att göra som är mkt roligare torts intresse haltens höjd. Jag får nog sitta uppe i natt :/ det ska ju trots allt vara klart imon kväll.. ups! Tss..ja fixar allt, va tusan jag är ju Super Gittan ;)

Gittan

Detta ska då föreställa tösen som idag har städat hela gemensama köket så det blänker ! Så fan ta den som skiter ner utan att städa efter sig! Jag har bott här i 3 veckor nu, och under de veckorna är det iaf ingen annan som har städat.. Har vart o klippt mig oxå hos Super Jenny, hon är helt underbar, bättre frisör finns inte, så snäll o go så man bara vill packa ner henne i en väska och ta me sig hem.
Ännu har jag inte lyckats komma ngn vidare vart i mitt pluggande, jag hittar ingen motivation :/ mn den kanske kommer framåt natten ? haha! Ikväll blir d träning o antagligen idol..
Nu ska jag med förstoringsglas leta efter motivationen, den borde verkligen ligga här ngn stans, mn frågan är bara var jag lagt den ? 


Krock

Jag har överlevt! Första natten efter sällskap är alltid värst.. men jag lever :) och jag är ganska glad. Dagens seminarium gick bra och jag har tränat även om passet i sig va SKIT! Ikväll ska jag på föräldramöte på praktik skolan med Sofie och Elin. Jag fyller ut dagarna och det är inte svårt egentligen med tanke på att skolan alltid har ngt man kan pyssla med.

Har fixat klipptid nu oxå, välbehövligt, imon kl 11.30 och de känner igen mig och vet hur jag vill, känns så bra. Ska bli skönt att bli av med de slitna topparna.

Krockade i köket idag m Kinesen, hon åt ris till frulle. RIS!? Äter hon inte tillräckligt med de i Kina ? Aja, hon får äta vad hon vill, lite förvånande bara, mn hon tkr jag ser ung ut :) d känns iaf bra!

:/

Det finns egentligen inga ord..

Lördag

Idag är det 6 veckor tills vi är uppe i luften :) Jag längtar så in i bang! Praktien kommer vara avklarad och det enda som återstår av min tid på lärarhögskolan i Kalmar är 3 seminarium och ex-arbete. Jag kan inte fatta det, jag är snart klar, färdig lärare.

Idag ska jag plugga lite nu på fm, sen blir det träning på friskis och efter det kommer Simon <3 det är nästan 2 veckor sedan vi sågs :/


...

Hämteade datorn innan, fixade tvättmaskinen själv och försöker!

Ibland undrar jag även vad jag gjort för att förtjäna alla underbara männsikor som finns runt omkring mig, som stöttar, tröstar och får mig att må bra.

Fast trots det undar jag oxå vad jag gjort som förtjänar att jag ska vara utan dig. Jag saknar dig så in i, har gjort det de senaste 22 åren tror jag..

Jävla skit!

Va fan har jag förtjänat för att ha sån här jävla otur?

I'm trying

Japp, jag försöker att se det ljua i allt, precis allt. Även om det kan vara svårt vissa stunder så försöker jag iaf :) Har pluggat en del idag och känner mig nöjd med det. Ska plugga lite till när jag kommer hem. Ida och jag cyklade även ut till vår praktik skola för att kolla hur lång tid det tog. Vi hann precis komma hem och in innan himen öppnade sig och sedan dess har det mer eller mindre vräkt ner här.. :/ Ikväll blir det iaf träning, ska bli roligt! Ida skulle försöka hänga med vilket bara gör det ännu roligare.

Bara 2 dagar kvar till min älskade Simon kommer till mig <3

Skola

Är i skolan idag mellan 10.00-11.30. Efter det blir det att plugga en massa så jag är ledig när min finaste Simon kommer på lördag, längtar efter dig! Sen får det bli en långpromenad även om vädret inte tillåter det. Måste vila en dag från friskis, tyvärr. Men imorgon sak jag se om ajg itne kan ta nya tag där ! Känner mig lite halv kraslig hoppas bara inte jag drar på mig ngn mer skit :/ Förslag på en smidig middag ?

Bibblan

Spendarar mkt tid i bibblan och på friskis nu mer, finns iten så mkt annat att göra om jag ska vara ärlig. Men det är okej, det går bättre för varje dag och jag har vart här i sju dagar nu. Åtta dagar utan Simon, gah, det känns i hjärtat :/ mn på lördag ses vi igen ! Läängtar..

Har fått pencilin idag oxå som ja ska äta i sju dagar, hoppas att jag mår bättre sen. Va o tränade som sagt mn idag kändes det lite slitsamt, mn d gick. Imon får jag nog vila :( Har ju lite att plugga så kan ju sysselsätta mig lite iaf. Dessutom hittae jag två böcker här idag som ja tänkte börja läsa ikväll.

Alex skickade ett sms imorse, 47 dagar kvar ! Egypten <3 jag längtar, jag hinner längta och jag vill längta. Det ska bli så härligt att bara komma iväg. Det behöver jag verkligen.

Vårdcentralen

Vårdcentralen nästa!
Egypten betalt!
Plugg idag!
Friskis ikväll!

Sova i natt ?

RSS 2.0