Paus!

Jag tar en paus nu, har ändå inget vettigt att skriva!

Superwomen!

Haha, redovisningen gick som en dans. Men va jätte nervös innan. Så ovanligt för att vara mig, va helt spattig o tramsig!! Mn så gött när d va klart o man fick sätta sig och bara lyssna. Har varit en väldigt intensiv och lång dag, åkte t skolan 08.00 o kom hem 17.30 hade tänkt att åka och träna, väskan va packad och med, mn jag orkade verkligen inte, höll på att somna de tre sista timmarna! Trots att jag drack vatten och åt morötter! Va dock tvungen att bli pigg o glad när Maria skulle redovisa vid 16.20 hehe. Ställde till och med frågor :) allt för att hjälpa ;) haha!

Imon ska jag återvända t Hult :) trevligt! O i helgen blir d inflyttningsfest hos Alex o Voncan, nice! Har inte druckit en droppe på en månad :) stolt!

Dags att packa!

Ständigt denna måndag

God morgon!


Är det bara jag som ständigt tkr att det är måndag? Veckorna bara rusar fram, fast det innebär att sommaren närmar sig med stormsteg :) fast om det går lika fort sen tar ju sommaren slut fort oxå :S knepigt! Tror tiden får ta och lugna ner sig lite grann! Föresten nästa helg ställer vi om klockan, framåt en timme!! Ljusare tider välkomnas med öppna armar. Tyvärr har våren gått och gömt sig idag mn hoppas att den återvänder inom en snar framtid.

Idag har jag en del på schemat, ringa elbolaget, tv-licens o lite annat, telefonkö! Jippi!! Sen ska jag plugga, hämta böcker på bibblan t nästa kurs, träna, börja packa, förbereda mig t imon och fixa med räkningar. Min dag kommer nog fyllas ut utan problem :)

Idag fyller mamma 43 år, grattis!


Simon <3

Kände bara för att skriva en rad för att jag tkr om dig så fruktansvärt mkt! En månad m dig igår, kanske inte så långt enligt vissa. Men för mig har det varit en underbar tid och jag saknar dig så när jag inte får vara nära dig! Hoppas på många fler fina månader tillsammans med dig! Du är min lycka och lyser upp min dag med att bara finnas där!

Simon i mitt hjärta <3

Trevlig afton :)

Igår var jag ju som sagt hos Cecilia. Det var mkt trevligt, vi pratade en massa, kollade robinson + lite annat konstigt samt drack ett väldigt gott te, persika och vanilj. Vid 23.30 begav jag mig hemåt på den läskiga stigen..ringde t Mie för att få lite sällskap och hon va oxå ute o gick så d passade jätte bra. Förresten igår när jag skulle gå t Cecilia tog jag en 45 min omväg för att röra lite på mina muskler ;)

Idag ska jag tvätta, öva på redovisningen, gå ut o gå och städa. Ikväll blir det Beck! Faktiskt en av dem som jag inte sett :) spännande!


Don't!

Don't even think about it! I know I can't do anything, so we just have to wait.

Föresten ja har verkligen börjat gilla snälla, snälla m Caroline af Ugglas. Hel konstigt!

Bakdags!

Eftersom jag absolut inte har ngt att göra över huvudtaget denna eftermiddag och min mjölk går ut idag bestämde jag mig för att det kunde vara gott med lite hembakt bröd :) Efter att ha tjuvsmakat kan jag tala om att de är super goda!! Nu ska jag göra iordning min pizza, degen är redan klar så det kommer gå undan!
Trevlig fredag kväll ;)

Hej min träningsvärk!

Aj, vilken träningsvärk jag fått efter skivstången igår. Inte bara armarna som jag trodde, utan även benen! Så det är nog en ganska bra träningsform att variera sig med :) Imorse var det dags att ställa klockan igen. Ida och jag har suttit med utvecklingsarbetet och fixat vår powerpoint och jag måste nog säga att jag är ganska nöjd med den. Så nu blir d träning i helgen! Är ju bra om det sitter så man inte tappar bort sig inför alla :/ fast d gör jag jämt iaf.. När vi ändå talar om arbetet kan jag meddela att det känns ganska bra :) ska finslipa lite på det och lägga till lite saker till som kommit fram idag men annars börjar jag bli klar. Skönt att se ljuset!!

Ikväll ska jag ta d väldigt lungt, vårda mina öma muskler så ja kan träna imon igen :D o laga pizza :) en myskväll för mig själv helt enkelt. Imon kväll ska jag va m Cecilia och busa ;) får ju inte missa premiären av Robinson!!

FY FAN!

Det finns människor i denna värld som är så förbannat fega! Sparka på sådan som redan ligger ner och dessutom inte vågar stå för den man är, kan man sjunka lägre? Ni äcklar mig o i mina ögon är ni inte värda ett skit! Era liv måste verkligen va skit tråkiga om ni ens har ngt direkt liv att tala om !? Fy fan! Skaffa ett eget liv för helvete!

Jag lider med dig gumman och detta ska sluta nu!!

Sömnproblem !?

I natt har jag sovit jätte dåligt, va längesen jag liksom låg och vred och vände på mig så mkt som jag gjort i natt. Vaknade typ var annan timme hela natten och inte ens på morgonen gick det sova, vaknade vid 06.00 o kunde aldrig riktigt somna om...jobbit! Men det positiva är iaf att jag fått gasnka mkt gjort på mitt arbete är uppe i 2300 ord av 3000 nu. Och det får ju max vara 3000 så d räcker me typ 2500-2700 så jag kan nog snart anse mig som hyfsat klar för ett första utkast iaf :) Jag har även hunnit käka gröt och kollat nyheter, det är ganska mysigt att äta frukost till nyhetsmorgon!
   Om ca en timme kommer Cecilia och jag ska gå på mitt första skivstånspass ever. Och jag är nervös :/ tänk om man är super svag eller typ slår den där stången i huvudet på ngn :S som typ när man hade konfirmation och va nervös över att slå kollekt grejen i huvudet på ngn, o Martina klingade hej vilt vid allahellgon om ja inte minns fel ? ;) hehe!

Solen strålar över ett något kallare Kalmar idag. Men oj va man blir glad och lycklig av solen :D

Underbart!!

Oj, vilket gött pass ja provade idag :) tänkte först gå på det vanliga vid 19.00 men ångrade mig när klockan va 16.30 o stack iväg då på passet vid 17.00 åhh vilket lycka! D va super bra så ja kommer verkligen att träna på den tiden i fortsättningen :D Nu har jag ätit en grönsallad & t Grey's blir det tropiskt te :)

Simon <3

Sol :)

Gick upp hyfsat tidigt idag 08.10 var jag påklädd och redo för dagens alla utmaningar. Och att solen skiner och himlen är klarblå gör ju inte dagen sämre direkt :) käkade frulle och kollade lite på tv sen anmälde jag mig t skivstång imon, gah, kommer bli nervöst, har ju aldrig gjort d innan mn alla verkar tycka det är så kul så jag måste testa! Borde verkligen ägna hela dagen åt plugget mn d går inte, solen lockar för mkt, så jag har vart ute o gått en sväng o guuu va d va varmt o skönt! Hoppas verkligen våren är här för att stanna nu :) Ikväll blir det träning och Grey's innan dess MÅSTE jag försöka få ordning på mitt arbete, mn det är ju så tråkigt!!!

I blåsväder!

Jag befinner mig i ett väldans blåsväder. Innan när jag skulle gå ut o gå höll jag på att blåsa bort!! Men lyckades ta mig rundan runt o hem igen :) dagen har mest bestått i plugg. Men även tvätt, matlagning och mega saknad av Simon :/ om en stund blir d friskis m Cecilia :) o kvällen kommer spenderas framför tv:n med en kopp te och desperate housewifes :D

Måååndag

Tråkigaste dagen på veckan. Upp kl 06.00 för att göra sig iordning och åka t skolan. Läromedelsanalys :/ fast egentligen var det ganska intressant och liksom man lärde sig ngt..tror ja iaf ;) sen satt Ida och jag o knopade lite på en sammanfattning på utvecklingsarbetet, haha. Jag som inte ens skrivt klart än. Mn det gick bra! Nu i em har jag lagat mat, pluggat och pratat m Alex. Känner hur huvudvärken börjar komma pga för lite nattsömn. Funderar på att gå ut o gå en sväng. För en gångs skull orkar jag faktiskt inte träna, min kropp skriker NEJ! Så ja tar d lite lugnt med en promenad istället :) ikväll blir d i säng tidigt och kvällsmat t familjen annorlunda!

Helgen

I helgen har Simon vart hos mig :D underbart..nu är det tomt o tyst. Vet inte va ja ska skriva mer, det är slut på ord..

Tankens makt

Tankarnas makt är så stor..grr på dom!! Ja vill inte tänka men liksom det går inte låta bli! Ja skulle nog tränat ikväll även fast det inte finns några bra pass :/ jag är nog inte så bra på sånt där m tankar.

Alex du betyder så mkt mer än du kan ana <3

Annorlunda

Jag har tänkt lite på mig själv. Jag får för mig att jag är väldigt annorlunda gentemot alla andra. Att jag gör en massa saker som andra aldrig ens skulle få för sig att göra, lyssnar på wierd musik o så :/ mn ähh, d e la jag då :)
Idag är jag inte lika trött även om det va segt att gå upp imorse. O idag va d kallt ute och jag glömde mössa så mina öron frös som tusan. Har haft lektioner 8.15-11.00 idag sen satt Ida och jag en liten stund o fixade me examensarbete och utvecklingsarbete och ja va kan man säga JAG HATAR HÖGSKOLAN I KALMAR just nu!!! De gör allt så jävla komplicerat..Ikväll blir det ingen träning för det finns inga bra pass att gå på, får ta en promenad istället men imon kör jag nog på ett lunchpass :) snacka om att träning är bra, man tänker liksom inte på ngt annat o tusan va bra man mår efter!! Me love <3

Var dig själv, livet är för kort för att vara någon annan!

Tyskland

En sammanfatting av Tyskland är roligt, mkt köpande, trötthet och oförglömligt. Jag orkar inte skriva mer. Har vart trött sen i söndagsmorse och det känns som det aldrig ska gå över även om jag vet att det gör det. Jag är tillbax i Kalmar och verkligheten tränger på, jag försöker verkligen stå ut, men ibladn känns det fullkommligt omöjligt. Hur kan livet ena stunden va så kul och enkelt för att i nästa fundera på hur man ska ta sig igenom dagen utan att dö av långtråkighet i skolans instängda värld där man numera inte får fråga om saker man inte fattar. Tss.. det är en konstig värld. Ikväll blir det träning och jag är lagom oladdad kan man säga, mn va tusan d blir hårt iaf :D


Underbara du <3

Igår åkte jag t Simon på eftermiddagen :) o d va liksom underbart!! Vi va ute o gick lååångt! Åt mega god mat, kollade på film o hade allmänt mysigt! Tycka om!!!
Idag har jag en del att göra, kom hem från Simon för en stund sen, måste åka  fjäll, duscha, fixa allt t Tyskland :) sen ska ja in t Alex ikväll o sova där t 01.30 typ då vi åker. Ska bli nice även att jag är lite nervös :S hehe. Hoppas d blir bra iaf..

Tentaskit!

Denna dagen har börjat och vart skit! Försov mig imorse, upp fort som fan duscha, käka, sminka, klä sig, platta bla..iväg t bussen väl där komme rjag på att ja glömde packa ner plattången! WHAT! Gahh, ja kan liksom inte leva utan den :( ringer i panik t sofia för att kolla om hon möjligen ämnat sin hemma, mn nä :( sen kommer ja på att Icca kanske har en så frågar o jo då, så d e lite löst iaf :) sen komer skitbussen o den är liksom hög så ja kommer knappt upp med mina väskor kan inte sätta mig för ngn har inte fölt ner armstödet och dessutom får jag inte in mina väskor :( sen dags att gå av slår jag i mitt knä som satan! AJ!! Äntligen i skolan där tentan är konstig o svår! Alla va helt borta efter :( mn skit oxå! Sen gick jag i regn t tåget så jag blev kall och blöt. Nu sitter ja i Hultsfred och väntar. Va kommer mer att gå fel??

Imon ska ja iaf va m Simon <3

Det blir inte som man tänkt!

IDag har jag haft seminarium och det gick väll okej. Som sagt jag är inget fan av det mn det är ett ont måste här på skolan :( Har faktiskt hunnit med en del grejer idag, diskat, köpt biljetter, växlat pengar, vart på telia, tvättat, pluggat och sen då vart på seminarium :) ska koppla bort allt om ca 2 h då Cecilia och jag ska ta en promenad :) resten av dagen går nog åt till att försöka få ordning på tentan :S

Min tillägnande vecka får avslutas, jag kom på att det var en dum vecka och ta. Så jag gör det lite när jag känner för det istället :)

Hemma en snabbis

Är hemma en sanbbis för att byta om och fylla på med lite energi :) om 45 min är det dags igen för svetten att göra sin entre och jag älskar det. Man bara ler där mitt i allt för man blir så glad av alla hurtiga människor och att jag är en av dem. FANTASTISKT!

Har gått ganska dåligt m pluggandet idag :( inte bra! Ida störde mig konstant med en massa trams och dessutom va ju d där piiinsamma vi fick på mässan väldigt kul och tog upp mkt tid! Nästa gång tror jag att jag pluggar ensam ;)

Karma

Sitter i skolan  nu :) har vart på Karma och plockat på mig en massa pennor o lite annat kul. Ida och jag har käkat lite lunch och nu ska vi försöka plugga lite t tentan. Känns som att det kommer gå sådär, mest trams ;) hehe. Vid 15.00 ska vi ha grupparbete inför seminariumet som är imon på morgonen :/ usch! Ja gillar inte seminarium så mkt. Dessutom har jag massa att göra nu, måste ner på stan, fixa telia och allt annat inför flytt, växla pengar, packa, tvätta, städa, diska, plugga osv. BLÄ! Ikväll kommer jag hem gansak sent o ska bara hem och vända för ska träna vid 19.00 och vet inte riktigt hur lång tid grupparbetet tar mn hoppas ja hinner slänga i mig en frukt lr nått iaf. Ikväll är de iaf Grey's att somna till :D

Topparnas Topp

Enkelt, enkelt, enkelt!!

Topparnas Topp
En plats att alltid återkomma till, där kärleken spirar och min kropp
alltid fylls med ett bubblande skratt. Här kan jag samla
kraft, gråta ut och bara vara. En plats som
alltid kommer finnas i mitt hjärta.
Stunderna med te, där samtal
mellan himmel och jord
avverkas, det får mig att tänka
och ni gör mig stark!

Djurefjäll, ni och platsen föralltid i mitt hjärta <3

Utvecklingsarbete

Idag har jag och Ida vart på Vasaskolan och gjort en del i vårt utvecklingsarbete, rim och ramsor. Det gick jätte bra och barnen är helt underbara!! Jag vill inte gå i skolan längre jag vill jobba!! Men det känns samtidigt konstigt att det faktiskt snart är dags :) och när man står där på skolgården omringad av barn längtar man tillbax lite till när man själv va liten, vilken tid :) så bekymmerslöst och dagarna va såå låååånga.

Det är kallt här iadg, solen har liksom gömt sig :/ blä! Men d e lite bra ändå måste ju plugga och sen ikväll blir d träning :D jag längtar!

Mästarnas mästare

Idag är det ganska speciellt egentligen...Och det har varit svårt, mkt svårare än jag trodde..


Mästarnas Mästare
Att vara en mästare bland andra mästare är inte en enkel sak,
men jag tycker att du gör det med största värdighet.
Du får mig att alltid kämpa vidare och utveckla
alla mina tankar, du stöttar, tröstar och
tjatar. Du älskar mig villkorslöst,
du finns alltid där och
jag älskar dig
Mamma


.....

Det är tomthet...

Jag sluter igen för det känns som det är mig dom vill åt.
Jag vet men det känns så ändå.
Och så nära får ingen gå.
Ett timglas..
som bara rinner.

Det magiska TreTalet

Egentligen hade jag tänkt att börja min tillägnande vecka imon men saker ändras och så jag med det. För övrigt vill inte jaget vara jag, så jag är inte jag :(

Det magiska tre-talet
Det finns tre siffror som är viktiga, de tre magiska årtalen 1992,1994 &1995
För det var då mina magiska systrar blev till. Tre små som man från den dagen bara älskat!
Så idag vill jag enkelt tillänga min blogg till Icca, Tinna och Ida.
För att ni är ni och att ni älskar mig och stöttar mig.
För att ni ger mig rika minnen fyllda med känslor.
För att ni ser mig precis som jag är.
För att jag älskar er <3


Glömska :S

Nu är jag hemma igen, lr har vart ett tag men satte mig och pluggade innan så nu har jag kommit en bit till :) Det går bra när man väl sätter sig ner och bestämmer sig för att köra! Fikan med Anna slutade hemma hos henne och jag fick låna ett par böcker till nästa kurs, tack! D va mkt trevligt att träffa henne igen, va ju ett tag sen sist :/ 

JAG FÅR INTE GLÖMMA ATT JAG SKA ÅKA TILL TYSKLAND OM EN VECKA!!!!!
Det har nämligen hänt IGEN, så nu måste jag och Ida ändra lite i vår planering. Förlåt!


Tidiga morgon :)

God morgon!
Vaknade vid 07.11 imorse och va liskom pigg. Har fortfarande hosta och lite ont i halsen mn d börjar ordna sig iaf tror jag :) idag blir det som vanligt plugg. Vid 13-tiden ska jag ner på stan o träffa Anna för en fika :) d ska bli väldigt kul, va ett tag sen vi sågs nu. Får se om jag går en runda på stan sen oxå, behöver köpa lite nya kläder!! Och måste in på Telia o hämta ut mina pengar, betalde för mkt på en räkning så nu får jag tillbax :) klantigt av mig mn iaf, kul att d kommer tillbax!

Nu ska jag gå ut o gå med Cecilia i solen :)

RSS 2.0