Ser du!?

Ser du att stjärnorna lyser i taket?

Filmen var verkligen jätte bra!! Se den! Kan säga att det inte var långt ifrån tårar, men även många skratt. Väldigt vacker om en sorglig o tyvärr oundviklig sak i livet, döden :(  vi kommer alla att stöta på den..dess värre vissa alldelles för tidigt..

Nu blir d varma mackor o desperate ;)

Shopping & Bio

Har sovit som en stock i natt, verkligen skönt att vakna utvilad :) känns som evigheter sen det inträffade!! Idag är det iaf shopping som gäller, lr vi får se om jag kan hitta ngt ;) Martina, Cecilia och jag ska iaf åka ut mot Ikea med omnäjd. Och en ny mopp måste införskaffas eftersom jag tog sönder den igår :S oops!

Ikväll ska jag o Martina på bio. Va ett tag sen jag va där så d blir super mysigt! Vi ska se i taket lyser stjärnorna. Läste den boken när jag va yngre o den va jätte bra, så hoppas på filmen. Sen vill jag oxå se Mammut mn den får vi ta ngn annan dag. Hoppas iaf på en mkt trevlig lördag i nykterhetens tecken ;) o säkert blir det lite plugg framåt eftermiddagen, är svårt att undvika..ligger lite efter på den fronten även att jag börjat komma ikapp väldigt bra. Duktigt Gittan!

Desperate housewifes





Va i video butiken innan för att se om vi kunde hitta ngt nice att titta på. O kolla vad vi hittade :D yeah! Första säsongen av Desperate Housewifes :) så nice! Blev nämligen inte fast för denna underbara serie förens säsong 2 mn nu ska detta återgälldas. Kommer ta ett tag mn fick hyra dem i 7 dagar så ;) o första 4 e redan avklarade. Me like!!

Hela grejer ;)

Jahopp då har vaktis vart här o fixat med avlopp, lampa o fläkt så nu ska allt va helt. Han skar sig dock på lampan ngn idiot som fixat m den innan vi flyttade in hade satt hela skiten snett :/ mn nu funkar den iaf, så nu är det lyse även där :) skönt! Avlopssrenset blev en historia för sig när hela badkaret åkte ut, haha! Städning igen efter han vart där mn skönt att man kan duscha utan att hela golvet blir en sjö :) Nu ska jag plugga, lr först käka frulle :)

Skriver nog mer senare idag, e ju trots allt ledig ;)

Av sig själv?

Egentligen borde jag plugga! Men saker gör sig inte av sig självt, iaf inte vad jag vet...o på diskbänken står det ett berg med disk som har intorkad skit :/ mindre kul...sen måste jag tvätta idag oxå. Sen antar jag att lotten även ligger på mig till att ringa t vaktmästaren och städa eftersom det är skitigt o stökigt IGEN! Måste även gå ut med soporna..så får väll se när jag kan slå mig ner för plugg !?

Time to open my eyes!?

Tuffa tider..

Tuffa tider m Gyllene tider, åhh, vilken sommar!! Återbringar en massa minnen som man bara vill återvända till, en tid fylld med olycklighet blandad med sån otroliga lycka på ngt vis, för att ni fanns o ni va mina!! O d e ni fortfarande o ni betyder mega mkt!!

Jag älskar er!

Sann kärlek

Nu måste jag verkligen ta mig i kragen o skärpa till mig! Om det fortsätter på detta vis vet jag inte var jag hamnar till slut!? Och jag vet att ja klarar o kan allt om jag bara vill, fast ibland undrar jag vad jag vill...?

En sak är jag iaf MEGA säker på, jag är kär! O d e liksom ingen vanlig förälskelse, det är GÖTEBORG <3 o jag har kommit på att jag inte kan vara nöjd med mitt liv förens jag har bott där...närmare kärlek kommer jag nog knappast!!



 

"Det är andra som gör en människa hel"

Farväl ? :(

Ja, sånt e livet, fyllt med möten och farväl. Och idag har det varit ett farväl. Camilla ska flytta t Spanien på fredag o stanna där t juni. Inte jätte länge mn iaf. Sen vet man ju inte vart hon tar vägen efter sin examen ? Aja, jag e iaf kvar i Kalmar ett tag till o d ser vi fram emot, Anna gör mig sällskap :) Martina drar t Thailand så henne ser vi snart inte heller röken av. O då ska ja ha vår lägenhet för mig själv :) nice! Sen blir d t att leta eget boende men d käns bara spännande. Men tänk va tiden gått fort, känns inte som 2,5 år sen ja va ny o liten snarare ett par månader...

Varför?

Ja frågan är ganska stor och riktas till mig själv! Varför är ja så korkad ibland och varför tänker jag för mkt? Ja vill kunna stänga av min hjärna o bara ta saker som de kommer o sen glömma det! Man plågas ju bara själv hela tiden o mår skit för ngt som man ändå inte kan göra ngt åt ? åhh..aja. Hoppas på bättre tider med mera mening! Har iaf ätit 2 grr idag! Grattis fjortis!

Inget...

För första gången i mitt liv ser jag absolut inte ngt som kan ta mig tillbax. Bara en evigt lång väääntan....

Lugna puckar

Okej, verkar som att ja överdriver saker o att andra människor inte ser på det som jag. Men det är iaf tur att andra är så underbart snälla <3

Har vart i skolan idag, TRÅK stavas det. Kunde absolut inte koncentrera mig på det utan var helt i andra tankar. Men efter dagen kanske saker klarnar o blir bättre. Är iaf glad att jag är jag o att ni är ni :)

Tidiga skit!!

^Åhh, idag e en sån där dag när jag INTE vill gå upp. Aldrig nånsin bara stänga ute världen och stänga av min hjärna som ändå inte gör ngn nytta mer än att plåga mig med saker jag ändå inte kan minnas :( o dessutom måste jag nog prata m dig, men ja tror inte ja vågar....

Skalladunk o trött


Fast d e d värt ;)

o sen har ja ju fått höra att ja e vansinigt söt dock kanske inte på denna vanställda bild..

Superkväll!

Wiiieoo! Satan i gatan vilken afton :) o att folk bara älskar mig e ju inte heller fel. Fick lite sällskap hem på bussen oxå, Madde :) så nice! O Marie och Carro ni bara för nice :D yeah, inte konstigt att man saknar den gamla klassen, ni är ju för underbara :D o ja längtar redan till nästa ferre!! Dock blev det väll lite väl mkt av det goda mn d va d visst värt.

And so it's over even before it was started..but I'm fine cause I always getting up again cause my name is Gate :D

Klassfest!?

Usch d e lördag o jag är redan uppe o har vart det sedan 7.30 gah! Mamma skulle åka vid 8.00 så vi småpratade lite innan det var dags för henne att dra iväg till skolan :( känns ganska tomt här nu och jag känner mig nervös så jag nästan mår illa. Va ska vi göra, va ska vi prata om, va ska du tycka om allt ? Jag blir galen på mig själv o helst av allt vill jag bara dra täcket över huvudet o sova! Men d går inte för ngnstans där inne vill jag så ENORMT mkt, o d ska få ta över :) sen e d klassfest ikväll :/ o ja är partysugen gånger noll :( d känns ju inte roligt direkt. Usch o fy!! Mn hoppas att d kommer under dagen annars får ja väll stanna hemma o tråka då :/ fast d känns ju inte heller så roligt. Kanske kan jag åka hem t Anna annars, fast där e d visst oxå fest! E ja för gammal för fest? Åhh, känns nästan så..kom nu känsla!!

Måste fixa allt nu, en del att göra innan ja ska ta bussen t stan..
Måste på systemet oxå om ja nu får in ngn känsla :)

Trevlig helg <3

Fredagsmys!

Fredag! Känns som att det inte är några andra dagar än fredag och måndag...gick iaf o la mig ganska tidigt igår efter simning, handling o lite handboll. D e verkligen mys att mamma är här o hälsar på :) Imorse hörde jag henne skramla lite i köket o sen ut på balkongen osv. Vaknade vid 7.30, skulle va i skolan 09.00 o hålla på med studiegruppsarbete. VÄLDIGT meningslöst sådant om ni frågar mig..Blev iaf klara ganska tidigt så va väll hemma runt 12.00 tiden igen. I em ska mamma o jag gå på stan en sväng o se om vi hittar lite presenter :) efter det ska vi hem o laga god mat, hyra film o äta godis! Mysfredag med andra ord. Imon åker mamma hem efter hennes föreläsning o du kommer hit t mig :) hoppas. hoppas att d blir bra!

Dags för lunch..

Storstäd o mammabesök!

Igår kväll blev det sent fast ja tänkte att d skulle bli tidigt. Låg o pratade m Alex till klockan var närmare tolv, fast somnade som en klubbad säl när vi lagt på. Men d va trevligt! Detta resulterade i att jag sov till 09.20 idag, inte så bra m tanke på att det antagligen blir svårt att somna ikväll :/ mn d löser sig väll. Har storstädat lägenheten idag, det är jätte fint o man trivs så mkt bättre när det är rent o snyggt :) fick ett litet sår på fingret eftersom ja skar mig på den trasiga, tillfälliga lampan vi har i badrummet. AJ! Sånt gör så ont efter :(

I eftermiddag kommer mamma hit :D hon pluggar till yrkesgymnasielärare o är här ibland när de har träffar. Så jag ska försöka att ha maten klar när hon kommer vid 17-tiden o sen ska vi åka till simhallen o simma :) Fram tills dess blir det en del plugg, tänkte föröska att bli klar med ett av de paper vi ska lämna in på onsdag. Började lite igår kväll, så har kommit en bit på väg iaf. 

Hoppas ni får en bra dag :) 

Pluggande :/

Igår kväll gick ja verkligen o la mig tidigt, låg nerbäddad redan kl 21.00, väldigt ovanligt för att vara mig. Men ja kände mig jätte trött. O hör o häpna jag sov hela natten, enda till kl 07.00 när min mobil väckte mig. Fast kände mig ändå itne helt utvilad :( tror ja kan vara på¨väg mot sjukdom som alla andra. Har iaf vart i skolan 8.15-13.00. Haft en föreläsning om kulturellt kapital mm. Sen hade vi två studiegruppsarbeten att sitta med. Fast det gick ändå ganska fort o tur var väll de eftersom min huvudvärk steg i grad med takt att klockan tickade. Nu på em blir det matlagning, plugg o sen ska jag träna vid 19.00 om ja inte mår pest. Mn ja känner att ja behöver d iaf. Tar d väll lite lungt kanske. Nehe de e väll bäst att sätta igång med maten snart så ja hinner få bort en massa plugg oxå :)

O föresten Alex krya på dig!

Första träningspasset!

Idag hade vi som sagt lite sovmorgon. Vilket jag uttnyttjade :), sov till 8.30 för att sedan fixa iordning mig och cykla iväg en timme senare. I REGN! Blä, blev jätte blöt :( mn mn sånt e livet. Va i skolan t 14.30 och två föreläsningar var avklarade, självbild och motivation. Efter skolan va ja typ dödstrött! Lagade mat och sen gick ja o vilade en stund. Men blev inte så länge, har lite plugg att stå i nu :/ o sen skulle ja börja träna idag. Vilket jag gjorde. Jag, Cecilia o Karin va på ett medel pass, känndes inte så jobbit som ja önskat :/ kanske borde testa intensiv. Aja, köpte 1 års kort. SÅ nu har jag 365 dagar ja kan träna ;) suveränt! Och ngn gång borde ja väll hinna testa intensiv då ;)

Nu ska ja äta lite o sen plugga d sista inför imon. Sen blir d sängen!!!

Hmm, aa ja tror d stavas KärleK

Typiskt!

Igår kunde jag verkligen inte somna, så typsikt! Eftersom ja började redan vid 8.15 var jag tvungen att gå upp 06.40 vilket jag inte är van vid. Tror ja låg i vred o vända på mig tills klockan va närmare ett, sen lyckades jag sova i några timmar, vaknade vid 05.00 o kunde absolut inte somna om. Snacka om att ja va dödens trött när klockan blev 06.40. Hade kursstart idag oxå, gick bra. Hamnade m Ida i studiegrupp o d va oväntat mn mkt trevligt! Har även haft ett studiegruppsarbete och föreläsning idag, så slutade 14.30. Och då hade ja en sprängande huvudvärk! Aj kan man säga. Tog mig iaf t bibblan för att hämta böcker som ja reserverat och sedan cyklade hem o tog tablett o sen blev d sängen ett tag. Nu börjar d iaf släppa lite, mn blir ingen träning idag vilket känns tråkigt! Mn får se om ja e pigg imon :)

Ikväll blir det tvätt o sen ska ja kila t statoil o hämta paket oxå. Annars kommer det att bli lugnt och sova tidigt som gäller. Fast imon börjar ja inte förens 10.15 så man kan ju sova lite längre iaf.

Heeej!

Gumman <3

Icca, min underbara syster. Finns här för dig när du som mest och minst behöver det. Och jag kommer alltid att göra det, forever and ever. Ja tänker på dig, och jag vet att du är stark o fixar d. Du vågar för att du är du och det är därför jag älskar dig<3 Glöm aldrig bort hur mkt du betyder för mig och så många andra! Vissa saker måste man ändå göra själv, och det stärker dig när det är gjort. Kom ihåg att du är bättre än dom flesta och att du duger precis som du är och värd att älskas därefter.

Nu ska jag sova, o ja ska drömma om dig<3 bara för att du är det finaste jag vet och du gör mig lycklig :D

Godnatt!


Söndagslycka!

Åhh, jag är fortfarande världens lyckligaste tror ja. Är så glad och mitt hjärta slår <3 Trodde aldrig att jag skulle va sån här. Lite skrämmande är d nog trots allt :/ mn just nu är d mest bara sådan LYCKA!

Vaknade vid 8.30 idag, lika utvilad som vanligt nuförtiden, konstigt? Mn är väll att ja mår så bra :D satt kvar o mös lite med boken, flickan under gatan :) har läst lite mer en halva nu. Annars har dagen varit lugn som söndagar alltid är. Har pluggat en del o läst texter o skrivit. änns bra inför kursstarten :) sen nu i em har Cecilia och jag vart ute o gått, SLutade nere vid havet. Det såg kallt ut, fast ändå så vackert. Älskar havet! Nu har jag nyss ätit middag, rester från gårdagen, taco med andra ord, mums! Nu ikväll ska ja ev kolla på handboll, Sverige spelar ju o igår vann dom överlägset. Men ska plugga lite till o sen prata m Alex o egentligen behöver ja få tag på Mino oxå.

Imon blir d iaf ny kurs o tidig morgon men allt går bra för jag tänker på dig o livet leker verkligen då! Du är för underbar och jag tkr om dig MEGA mkt <3

Du är det finaste jag vet <3



Mitt i matlagningen ringer det på dörren och Martina öppnar o ropar sedan på mig. När jag kommer står det en tjej där med ett paket typ. Ett blomsterbud! What! Snacka om att ja blev paff o sen helt rörd när jag öppnade och denna MEGA fina buket fanns i och den va från dig <3 Jag är MEGA SUPER LYCKLIG!! Tack för att du hittat in i mitt liv.

Två terminer kvar.

Lördag!! Wiiee, så skönt att vakna upp o veta att det är lördag. Vaknade redan vid 8.30 och va klarvaken och pigg! Så skönt att känna så i den tidiga morgonstund :) fast självklart gick jag itne upp, men somnade heller inte om. Låg o läste i min bok och mös lite :) Känner mig extra glad idag. Igår klarade jag examinationen på skridskor, hopp och löp utan problem, gick mkt över förväntat kan ja säga. Klarade till och med grenhoppet i första försöket, vilket ja fasat för hela veckan. På skriller fick jag att lära ut glidsväng, det jag helst inte ville haft eftersom det känndes svårt att hålla på att lära ut det i 10 min! Men det gick super bra, så man kan inte vara annat än nöjd :) Lite tråkigt är det dock eftersom idrotten och en underbar klass är slut nu. Dags att blicka framåt mot läs, skriv och matteutveckling vilket inte alls känns lika lockande :/ mn mn så e d iaf. Och jag får ju iaf gå i samma klass som da igen :) Hade avslutningfika igår oxå, d va mkt trevligt! Och nästa helg är d klassfest oxå, nice nice. Tror ja ska gå iaf, mn såklart krockar d m Annas rumsfest och avsked av Camilla :/ mn mn man kan itne få allt alla gånger.

Igår kväll tog vi även farväl av Frida som åker t Spanien nu för att jobba. Vi va ute och åt gudomligt god pizza på en italiensk resturang :D Smaskens! Blev inte så sent utan va hemma vid nio tiden.

Idag ska jag kolla lite på nästkommande kurs och även börja läsa lite. Sen blir det nog en promenad och lite städning. Är så skitigt här :/ Längtar nästan lite tills på måndag då ja bestämt att ja ska börja träna på Friskis. Kanske tjuvstartar imon, vem vet ;) tss..

Dags att göra nytta!!

Saknad

Saknar er så mkt att d gör ont i hela mitt hjärta!

Önskar så att allt bara va annorlunda.

Och dom säger att saknad kan man lära sig att leva med, ibland.

Snälla ta mig tillbax till er, jag behöver er, ni betyder för mkt för mig för att bara glömmas bort. Älskar er för mkt.

 


Vårkänslor och ilska.

Idag vaknade jag faktiskt första gången redan kl 7.30 och var helt klar vaken. Men slöheten drog till som vanligt och jag gick inte upp förens runt 9.00 ILLA! I vilket fall åt jag frukost till top Model och gav mig sedan ut på promenad i vårvädret. Kändes verkligen som en vårdag i mars. Visst lite kallt o isigt mn solen sken och de kändes riktigt mysigt. Tog den vanliga svängen runt norrliden. Har blivit ngn slags vana och en god sådan. Är skönt att bara ge sig ut för att skingra tankarna lite. Speciellt idag när jag känner mig frusterad. Skulle öadda min ipod innan då upptäckte jag att ja nte fått med mig sladden från Moaryd! Gahhh! Och jag har inte en aning var den kan va heller för den delen :( mn mamma sa att hon skulle kolla när hon om hem. Hoppas bara hon hittar den annars kommer ja tänka på d tills ja själv kan åka hem o leta. Så typiskt!

Idag ska jag iaf förbereda mig noga inför morgondagen så jag känner mig säker :) sen ska jag baka bullar är d tänkt iaf. Och ikväll ska Cecilia och jag gå till bokbussen, inte för att jag behöver låna ngt, mn trevligt att hänga m iaf. Kanske hittar man ngn bok iaf.

Ha en trevlig dag i solen :)

Hurtigt värre ;)

Aaa, faktiskt andra träningspasset för dagen, lr träning o träning. Martina och jag gick ut på en promenad runt norrliden, efter middag. Denna som för övrigt bestod av bandpasta med champinjon och skinksås och morötter :D Mumma! Blev faktiskt en del över så ngn som känner för att titta förbi på lunch så går detta bra ;) Imon tänkte jag även baka lite bullar eftersom vi ska ha avslutningfika på fredag m klassen. Kommer säkert att baka lite extra så man kan smaska på. Älskar verkligen vanilj bullar!!

Ska tillägga att vi tog svängen förbi apoteket oxå på vår promenad. Köpte fot och ansiktskräm som d va halva priset på. Gött, känns som en super dag eftersom ja även fått en kupong på Intersport idag 125:- i bonus. NICE!

Nu ska ja slöa resten av kvällen och imon blir det nya tag, examinationen närmar sig med stormsteg. Fast jag tror att jag har koll på det mesta iaf.

Tjohej!

Simning done!

Som vanligt tänkte jag gå upp tidigare än jag sedan gjorde. Redan 7.30 hade jag ställt klockan på imorse mn lik förbannat kom jag itne upp förens vid 9.00 FAN! Måste verkligen skärpa till mig nu. Nästa vecka ska ja ju upp redan vid 6.30 kommer ju aldrig att gå :/ Mn mn. Käkade gröt t frukost idag, duktigt* sen cyklade jag till simhallen för att fixa klart mitt magistermärke, så skönt att ha det ur världen. Träffade Marie där, trevligt! Sen när jag skulle gå hem kom några fler från klassen, blev en liten tjötstund :D tss.. Har även hunnit med ett besök på bibblan, hade reserverat en del böcker som jag behöver till nästa kurs. Skönt att slippa köpa alla, o dessutom får man ju en del pengar över till annat skoj ;)

Måste bara säga en sak, läser Flickan under gatan av Roslund och Hellström nu. LÄS DEN! Asså deras böcker är riktigt bra. Man vill aldrig lägga dem ifrån sig!

Dessutom är min hjärna dum emot mitt hjärta.Tss..gahh! INTE BRA :(


Kompetenskort ;)



Jag kan rädda dig <3

Grått :(

Åhh, man blir nästan tokig av detta väder :( så grått o tråkigt. Men men, skulle gått upp vid 08.00 imorse mn ja orkade verkligne inte, va så trött. Så låg o halvsov till 09.00 sen gick jag upp o tog en dusch. Har småpysslat hemma på förmiddagen med diverse saker sedan vid 12.15 gick jag ner i källaren för att ta ut min cykel. En snäll tant hjälpte mig med dörrarna :) Tack för d! Sen cyklade jag iväg till skolan, HLR utbildning idag :) så nu kan jag hjälpa er om ni hamnar i hjärtnöd ;) thihi. Super bra! Har precis ätit lunch/middag nu, potatis och köttfärssoppa. Va hyfast gott och passar ju vädret iaf. Öppnade lite kataloger innan oxå, så d blir nog till att beställa en del saker nu framöver :)

Nu väntar jag på att Martina ska äta så vi kan åka o storhandla :) nice nice. Annars kommer nog em/kvällen bli ganska lugn. Man har ju ingen vidare lust att gå ut, men kanske att det blir en liten kvällspromenad iaf, kan ju va behövligt :/

Pussshej!

Tillbax i Kalmar

Jaha, då va allt jul, nyårs och sälen stök över och det är dags att återvända till vardagen :/ känns sådär. Men bara att ta tag i livet igen :) Kom till Kalmar i natt ca 00.00 efter att ha åkt lastbil med Ubbe hit. Mie hängde oxå med vilket var jätte kul eftersom hon åker tillbax t Storlien på torsdag igen. Sov till ca 09.00 idag sen började jag att packa upp allt. Har tagit sin lilla tid, men nu är det äntligen klart. Har även dammsugat hela lägenheten och börjat plocka ner allt julpynt. Känns skönt på ngt vis att julen är över, börjar längta mer o mer till våren o sommaren nu :)

Nu ska jag även ta tag i mitt liv ;) tss..lr har tränat MEGA mkt denna hösten eftersom jag läst idrott, men nu är den kursen slut på fredag och på måndag börjar läs-skriv och matteutveckling. Inte mkt gympa där då :/ så nu ska jag återvända till kära friskis och svettis igen. Tänkte dra igång på måndag :) känns kul faktiskt.

Resten av dagen ska ja tvätta, handla (har inget hemma), förhoppningsvis träffa Cecilia va så längesen(snart 1 månad) och sen ska ja plugga lite oxå. Har examination på fredag och det är lite jag känner mig osäker på. Måste fixa mitt klädsim oxå t magistermärket, tänkte fixa det imon efter HLR utbildningen :)

Nehe, dags att dra t affären så man kan käka lite frulle :) Ha en bra dag!

Ps: Tänker på dig <3

Sälen!!!

Har haft d helt underbart i sälen. Så mkt skratt och så mkt vänskap att man nästan inte ville åka hem :/ mn nu väntar nya tag. Och jag lyckades ta mig hem med bara en lätt stukad fot, ett strot blmärke på armen och en väldigt öm svanskota. Så jag är super nöjd!! Wiiieee! Anna, Carro o Marie ni gjorde verkligen denna resa ngt man alltid and forever kommer att minnas.

See yah!

En flicka!!

Äntligen har en liten tös tittat ut o jag har blivit moster!!
Grattis Josse o Rikard till det lilla underverket....
Åhh, mn ja lär få vänta innan ja får träffa, grr...eftersom ja ska åka t sälen på söndag..gahh!!!

2009 ;D

Jaha, oj va tiden rinner iväg. Nyårsafton kom o gick alldelles för fort. Var iaf i Västervik o firade med Alex, Martina, Hanna, Ulli, Jonas o en massa annat minst sagt galet folk!! Dagen började gansak tidigt och Alex kom hit o vi gjorde potatisgratäng som var bestämt. Den blev faktiskt super mega god :D sen efter en massa stim o iordning görande. Kom Martina o co för att hämta oss, ja va så klart inte klar..tss. Inget ovanligt. Mn efter en stund med trökande och annat var bilen fullpackad och vi styrde mot västervik. Där vi fixade iordning oss åt god mat och festade loss riktigt. vid 12 slaget var vi mitt i ingen stans mn va fan gör väll d? En massa gap o skrik o 2009 var invigt..haha! O ännu ett år att älska er alla :D Vi gick vidare mot Paladium tror ja d hette där vi dansade till 03.00 sen gick vi hemåt. Sov typ inget eftersom ja delade madrass m Alex...o den va jätte smal. INGEN sov i sängen..grr! Dag E va man trött!! Mn ändå trams. Tss...Vi åt lite mat på Åhmans o sen tog vi bussen hem t Eksjö. Hade kul tror ja även att jag saknade dig lite..<3

O Alex, du kan inte ana det minsta hur mkt du betyder för mig! Älskar dig av hela mitt hjärta, min bästa vän <3

Nu ligger sälenresan framför mig, hoppas d blir kul...

RSS 2.0