Hett!!!

Man ska itne klaga mn fy sjutton vad varmt det är. Spec när man iten kan ligga o steka på stranden utan jobbar och cyklar runt, städar, konkar på tanter och allt annat som hemtjänsten pysslar med. Puh, säger jag bara, är glad att denna dagen är slut! Bara 5 dagar kvar att arbeta denna vecka! Simon <3 kom förbi ¨på lunchen, det är sådana där korta stunder som lyser upp hela dagen. Du har mitt hjärta i en liten skål, var rädd om det. Det är ganska ömtåligt! Du betyder så mkt för mig! Ikväll ska jag ta d lungt, är trött. Och sen har jag två skador sen i lördags som blev en helt ok kväll! En i huvudet och en på foten, galna dansare som iten kan se sig för! Imon blir det återigen jobb 7-16.15 snart kan jag raden i huvudet ;)

Sola lungt, mn passa på för onsdag ska d bli regn :/

I Löööve!

Jag älskar sommaren när den är sånhär! Och sen att jag har fått chansen att vara tillsammans med världens underbaraste pojke är oxå helt fantastiskt. Mina känslor för dig Simon stiger för varje gång vi ses, tänker på dig hela tiden och saknar dig när du inte finns i min närhet. Att livet skulle kunna bli så bra hade jag aldrig vågat drömma om! Med din blotta exictens gör du mig överlycklig!

Trött

HAr vart på promenad m Cicci under kvällen. Trevligt värre! Nu är jag väldigt trött efter dagens sol, funderar på att krypa ner snart. Börja läsa i en ny bok oxå, lånade två av Marian Keys idag på bibblan. Imon blir det fotbollscup o på kvällen sak vi t MArtina för förfest och bastu o badtunna! Wiiiee! Sen bär det av t Björnholmen :) Jag, ALex, Cicci, Simon o Fredrik o hoppas på MArtina o Elin ! Hoppas öven på att det blir kul! På söndag ska jag nog steka hamburgare på cupen!

Sommar

Äntligen får vi njuta av den svenska sommaren, synd för de som åker utomlands nu, ni ahr valt fel! Haha! JAg älskar solen :) synd bara att det blåser en del. Mn va tusan varmt är d iaf! Nu ska jag snart åka in t Eksjö för några ärenden :) bla bibblan för att fixa lite läsning till solens underbara strålar!

Sjukan :/

Ringde t Sjukan imorse och fick en tid idag kl 13.30. Usch! Egentlgien gillar jag itne att gå dit mn man måste ibland. Snabba ryck iaf! Lite små nervös blir man..Hoppas det går bra. Tänkte iaf sola lite innan, blev lite igår mn är så träligt att ligga ensam och itne prata med ngn..ikväll blir d jobb 17.00-22.00 puh! Imorgon börjar jag vid 07.00 så d blir sängen direkt ikväll!

Sol :D

Solen skiner, himlen är blå! Har legat ute ngn timme nu planerar ett par timmar till, är ju super varmt!

Jobb!

Imorse ringde telefonen vid 07.00, jobbet. De behövde folk, på min lediga dag ;/ mn snäll som man är slänger man på sig kläder och åker o jobbar, blev iaf inte jätte länge, 8.30-16.00 så okej, o d blir ju pengar :)
   Igår firade Simon o jag 4 månader tillsammans :D <3 Och idag har jag bokat vår semester till Helsingborg den 10-12 juli :) d ska bli super mys! Jag lääängtar. Nu ska vi käka middag sen ska jag vila mig, imon blir d jobb igen 15.45-22.00 hoppas på sol så jag kan sola innan jobbet!

Jag försökte!

Jag försökte verkligen! Jag gjorde allt jag kunde, allt jag förmår. Försöker få människor att se, se det från en annan synvinkel. Ni gräver upp det, men ni kan inte ta hand om det. Jag själv, ensam får plocka ihop alla bitar. Det tar tid! Ni får mig att prata, ni vill veta. Men sen gömmer ni er, era röster talar om andra saker..som är enkla. Det är ******* och jag håller med! Bryt ihop, glöm, gå vidare. Ett större svek kommer jag kanske aldrig uppleva, vill inte heller. Jag försöker allt vad jag kan. Men det går trögare nu. Du vände upp o ner på mitt liv. Du gav mig ett val, jag kunde välja. Det kändes nytt o främmande på ngt vis. Jag har gömt mig bakom allt för att vara som er! Allt jag vill är bara att få vara precis som er!
   Tänk om jag kastar in handduken, om jag bara slutar..vad skulle hända!? Mina hemilgheter skulle iaf inte få fler tårar över sig och de skulle bevaras. Och visst är det inga hemligheter när fler vet. Men vissa hemligheter måste man dela för att klara sig ovanför vattenytan. Mn det finns de som ingen verkar vilja dela? Det gör ont, ondare än ni nånsin kan förstå. 

Det trasiga som jag plåstrat på så länge är ute! Nu måste jag plåstra tillbax, ingen ska nånsin mer få veta! Jag ska stänga in det och ta med mig det i graven. Det blir enklast så för alla..

Tala inte om hemilghetsfull när ni itne vet hur ni ska hantera hemligheter!! Kom tillbax när ni vet..

Jag saknar dig Mie! Du förstår, tröstar och framförallt du lyssnar så som ingen annan nånsin gör! Älskar dig<3

Dag E !?

Nix, pix jag var nykter igår! Woohoo! Andra året i rad, kankse börjar jag ändå bli vuxen. Kom hem från feststället vid 12.30 tiden va hos Simon en snabbis o sen åkte jag t Alex o vi åt mat o tjötade. D va trelivt o kanske behövdes det :) Tack för att du finns iaf. Resa till Egypten planerades ännu en gång o nästa vecka SKA vi beställa!

Okej, det finns ursäkter..kanske? Jag vet inte, mn jag kan inte rå över vissa saker..that's life! Kanske blev jag en smula sårad. Vågar inte, vill inte och vet inte ens om jag kan! Jag vet att jag kanske måste..gahh just idag HATAR jag mitt liv! Ngn som vill byta??

Midsommarafton!

Redan midsommarafton, shit va tiden rinner iväg! Nästan så man blir mörkrädd. Mörkrädd kan man väll bli iaf, lr jo inom vissa områden. Jag vet inte vad ja vill längre. Det har alltid varit en dröm, eller snarare ngt som man ständigt längtat efter. Nu finns det inom räckhåll och jo det skrämmer mig lite, jag har liksom tappat kontrollen över situationen.

Och det är svårt! Svårare än ngn annan nånsin kan förstå! Det finns de som förstår känslan men gruppen är liten, och den enda som kan ha en aning är för långt bort. Det är enkelt för er, ni vet inte hur det känns inom en..hur det känns senare och i stunden. Att komma över saker är svårare för vissa en för andra. Men det lever kvar och det är det jag lär mig leva med!

?

Det blir aldrig som man tänkt sig..
Fast det behöver ju inte bli till det sämre,
trots det känns det inte bra.
Jag ska nog se mig om efter ngt annat,
jag blir bara besviken och ledsen annars..

Ledig!

Idag är jag ledig :) är ensam uppe trots att klockan är 11.00 ? Alla andra ligger o sover. Är ganska tradigt faktiskt... Jobbade iaf igår kväll, va riktigt roligt, och jag vet precis varför jag älskar mitt jobb!! Man får så grymt mkt tillbax och den tacksamheten man möts av värmer ens hjärta för hela dagen.
  Idag ska jag träffa bästa Alex och ikväll blir det nog träning? Eller? Vet inte ännu, är ju inte ngn tränare där mn vi funderade på att köra iaf. Kanske beror lite på vädret. Får väll slå en pling t Icca sen o kolla.
   Imorgon är det midsommar och jag vet inte va ja ska tänka om det. Ska iaf va m Simon o hans jobb. Kul att umgås med dig, mn jag gillar inte midsommar, det är sååå överskattat och oftast blir det pannkaka av allt. Vet inte ens om jag vill dricka ngt..får se hur det känns imorgon. Min kondis blir ju knappast bättre av det. Men frågan är om det blir spec kul att va nykter bland fylla männiksor? Hmm..Tål att tänkas på!

Jag saknar min Mie, sommaren blir inte den samma utan dig, och jag vill till Skara sommarland! Ngn som vill samma ? Annars åker jag ensam, det dör man ju itne precis av!  

Högsta betyg!

Vet inte om jag har sagt det, mn fick iaf högsta betyg på matte tentan! Endast fyra fel, hade 41/45. Inte illa, och jag som var så nervös innan. Varför? Hmm, för att jag inte tror att jag kan! Men jag KAN visst! En massa saker och när det gäller skolan har jag klarat aallt galant och ändå tror jag inte att jag ska göra det. Bara en fjuttig termin kvar och visst borde jag klara den oxå! 

Idag ska jag ner till mormor och morfar och lasta in mina saker i deras kyrksal! Blir en hel del kartonger osv, mn hoppas det går fort, har lite annat att styra med idag oxå, plus att jag ska arbeta ikväll! Ingen rast och ingen ro... :/ fast pengar blir det ju. Sen är jag ledig ett par dagar och nästa vecka är det ganska lungt. Efter det kommer mina 6-dagars veckor..bit ihop och håll ut, när lönen kommer blir det desto roligare ;) hehe! Dags att käka ngt innan jag väcker Ubbe!
 

Frälst!!

Jag har blivit totalt frälst igen, i fotboll. Det är som att vara super kär, man vill bara vara där på planen och spela. Det är helt underbart och man njuter varje sekund, även när smärtan sliter i kroppen! Älska fotboll helt enkelt, det kommer nog aldrig riktigt gå ur mig. 

Förövrigt är jag trött! Och det känns som att ja inte hinner ngt, förlåt alla jag inte har tid med. Sommaren kommer bli hektisk och jag kommer ha fullt upp. Klart det kommer finnas tillfällen men de är kanske inte mega många. SKYNDA och BOKA! Haha! 

Chock start!

Idag skulle jag gå brevid för att få se nya rutiner och träffa nya pensionärer. Men helt plötsligt fick jag jobba !?!? Trodde ja skulle jobba själv en stund men inte mellan 10-16.15 bara två timmar brevid om man räknar bort paus osv. Mn det gick bra. Trots att jag kände mig lite förvirrad ett slag..det mesta sitter sen tidigare. 
   Ikväll ska jag träna fotboll, nervös. SKa träna med 94:orna eftersom de ska upp i damlag nästa år. Jag har en spelat på 3 år så vi får se hur det går. Ska byta om nu snart. 

Våga tro!?

Kan två hjärtan slå, så att båda två känner harmoni?

Jag bor i Hult nu :D allt är klart.
Imorgon ska jag börja träna fotboll och jag längtar o bävar!
Ikväll blir det möte med jobbet.
Nu måste jag duscha!


In Kalmar

Imorse kl 07.00 bar det av mot Kalmar igen för att flytta ut alla saker hem till Hult. Det gick fort o smärtfritt, Karl, mamma och Ubbe va m och hjälpte mig. Jätte snällt av er, Tack för hjälpen! Nu sitter jag här ensam (Martina är hos Grädden) o kikar runt lite, finns ju inget att göra när man bara har sovgrejer och en dator..mn har iaf städat helt klart oxå. Känns lite konsitgt mn samtidigt skönt, man måste ju ta sig vidare i livet och inte stå o stampa på samma punkt. Bor hemma i sommar o sen ner hit igen. Sen börjar livet med arbete och framtiden :) jag ser fram emot det hela!

Min blogg

Ska bara påpeka en grej innan dagens anteckning. Detta är min blogg, här skriver jag mina tankar, funderingar, drömmar, problem och annat som rör mig och min vardag. Jag skriver och ni tolkar, det är inte alltid säkert att det menas så som ni tolkar det. Ville bara påpeka detta då jag vet att människor tar åt sig fast de egentligen inte vet vad det hanldar om. Och allt handar inte om just dig eller dig!

Just nu känner jag mig väldigt förvirrad, jag vet inte hur jag ska tänka eller känna. Det gäller min framtid och mina drömmar och jag vet inte om det går.. Det känns svårt :/ fast livet är ingen dans på rosor och det är bara jag som kan styra över det :) Jag ska tänka, tänka o tänka tills jag vet. Kanske prata med ngn, ngn som kan förstå..

Igår var det mkt trevligt, student för Niklas o sen 30-årskalas för Robban. Och en massa gos m Mira, sötaste ungen som finns <3 ibland vill man bara ha en egen liten!
   Idag ska jag träffa mormor och morfar ute i Fredriksdal, det ska bli trevligt, va några veckor sedan sist. För övrigt älskar jag att vara hemma i Hult, det är så mysigt. Och det är här jag vill bo senare i livet, med min familj. Närheten till alla er, jag trivs här. Jag vill att mina barn ska få växa upp här omkring och få uppleva det som jag upplevde, en trygg och fridfull barndom med en massa underbara minnen som ingen nånsin kommer kunna ta ifrån mig.

Du gav mig en kram igår, en kram är inget för många, men igår betydde den väldigt mkt för mig och mitt hjärta!

Gittan!!!

Okej, skärping! För ca 20 min var ja depp! Nu tog jag tag i mig själv och säger att detta är inte kul! Idag ska jag på min kusins student och ikväll blir det 30-årskalas för Robban som blir gammal :D hehe, grattis! Jag ser fram emot dagens alla möjligheter och jag känner mig pepp! Allt som behövs är en stunds betänke tid om hur jag vill att MITT liv ska vara :) nu tänkte jag fixa mig en smula o sedan åka in t EKsjö för att se om jag kan finna ngn blomma till evenemangen idag! Hoppas bara bilen startar annars har jag ett smärre problem!

Är förvrigt i Hult, vi blev klara! Och dessutom har jag fått ett litet krypin till hösten i centrum! Wiiie! Jag kommer bo nära allt och d känns bra! På söndag blir det flyttlass och sen en veckas ledigt innan jobbet drar igång. Jag vill ha en bra sommar med massa sol, bad och kärlek!

Det är mitt liv och det är bara jag som kan bestämma hur jag vill leva det!

:(

Jag finns inte, exicterar inte och just idag gör det mega ont i mitt hjärta ;( jag vill inte ha det såhär! Men det finns inget på jorden som kommer kunna ändra det.

Torsdag

Vi är så gott som klara med städningen nu, resten kan vi inte göra förens möbler och all annan skit är ute :) känns bra! Nu gäller det bara att hitta ngt till hösten. Hoppas på det bästa annars blir det till att pendla, fast det har väll ingen dött av heller? ;)

För vi har tagit studenten..

För exakt tre år sedan lät det så från ett lastbilsflak genom Eksjö stad! Jag var såå lycklig! Vid 13.00 sprang vi ut från östanå, jag och Maria var först ut o shit vilken adrenalinkick! Har aldrig vart med om ngt liknande. Och trots att dagen efter inte var så rolig så är den 10 juni 2006 en av de absolut bästa dagarna i hela mitt liv! <3

Städning!

Vi städar för fullt! Har hunnit med en del idag, fast hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen gick åt till fönster, shit! Det har tagit sån tid, det är mkt att putsa o sen troka runt omkring osv. Ett tag kändes det som vi aldrig skulle bli klara. Men nu har vi även packat det mesta i köket, torkat en del skåp osv. Vi ska försöka att städa ut klädgaderoberna oxå idag, mn man känner sig ganska mör just nu :/ har ju ändå hållt på sen 8.00 med en kort paus och nu en längre..det tar på krafterna att flyttstäda!

Slut för idag!

För ett par timmar sen beslutade vi för att det fick vara nog för dagen! Det är bara lite i köket kvar plus lite kläder för min del, så imorgon kan städningen börja! Har af haft tur med vädret idag, regn! Perfekt för att packa o städa :) Kollade nyss på en film, sista gången vi hyrde :/ känns lite vemodigt att läman denna lägenhet har ändå vart mitt hem i tre låånga år :)

Lådor!

Japp det packas i lådor, kartonger och väskor, skrivbordet är klart och hyllan halvtom, badrumsskåpet börjat eka och gderoben med hår och smink är oxå helt ute ;) det går framåt kanske inte jätte fort, mn framåt i vilket fall som helst! Som det känns nu kan jag gå på 30-årsfest på fredag med en färdigstädat lägenhet :)

När jag pratar med min Simon mår jag bra, fast jag saknar honom ännu mer! Tur att tiden går framåt och inte bakåt ;)

Packa!

Imorgon ska jag börja packa så fort jag vaknar! Är bjuden på 30-årsfest på fredag så det blir nog att satsa på att åka hem på torsdagkvällen. Men har ju inget att göra förutom att att packa och städa så det borde gå ganska fort tycker jag. Funderar på om jag ska gå ner till förrådet redan nu och hämta kartonger så jag slipper det imorgon. Inte för att det blir mindre jobbit idag mn iaf :)

Jag vill bara bli klar nu, det känns som att jag o Kalmar har gjort vårt. En termin kvar  sen är jag klar! Jag, är färdig utbildad till lärare. Vilken merit! Wow!

Det blir inte som man tänkt sig

Gårdagen slutade ganska tidigt för mig :) Och det var inte fel. Medens resten av gänget på festen blev fullare satt jag o pimplade på en cider för att sedan dricka en kopp kaffe. Tog bussen hem redan vid 23.04 för att vara hemma vid midnatt och krypa ner i min underbara säng. Jag hade verkligen ingen ork att festa, och det är mest pinsamt att vara nykter å andras vägnar. Idag mår jag iaf toppen och har vart ute på en längre promenad ner till havet :)

Simon Larsson <3 utan dig blir det inte det samma! Jag saknar dig så in i norden!

Sommarlov!

Idag är min första dag på mitt sista sommarlov :) eller det beror ju på, om jag jobbar inom skola så har jag ju sommarlov då oxå ;) haha! Idag ska jag iaf ner på stan en sväng o fika med Camilla, Helen, Anna och Martina. Ikväll blir det antagligen fest, mn just nu känner jag itne för det alls :/ Mn det kanske ändras under dagen.
   Igår var vi ju på larmgatan och åt middag, så gott men alldelles för mkt mat i min mage, det står mig nästan upp i halsen idag oxå trots att jag vart ute o gått två gånger sedan maten intogs. Usch! Får bli ngt litet till fikat.

Jag saknar Hult, min Simon och värme!

It's done!

Tentan är avklarad. Vaknade redan kl 05.30 imorse och var pigg som en lärka! Upp o hoppa trycka i sig frulle och cykla till skolan i regnet. 8.00 började tentan och det kändes bra. Mycket bättre än jag kunnat tänka mig. Var klar vid 10.23 och cyklade hem, vilade en stund och sen följde jag med Martina ner för hon skulle klippa sig, vi lunchade sen och sedan klippte jag mig. Vet inte riktigt om jag är nöjd, lr jo det är jag väll, måste bara platta det! Om tre timmar sitter vi på larmgatan och jag läääängtar! Super god mat i trevligt sällskap en fredag känns inte helt fel.

Nu har jag sommarlov och det känns helt underbart..

Tiden tickar..

Om 12 timmar vet jag hur det känns, kan jag uppgifterna, känns det som att d kommer gå vägen? Usch! Jag är nervös! Varför? För att jag inte tror ja fixar det, även att en lite glimma inom mig säger DU FIXAR DET! Nu ska jag snart sova, har kollat på menyn för morgondagens besök på larmgatan..mums säger jag bara, så grymt gott ska d bli. Just nu lutar det åt fläskfile :) fast helst skulle ja vilja ha plankstek men d har ja itne råd med! Ngn som hänger m till Sandsjöbaden snart ? Där är den liksom lite billigare :)

Simon <3 my löööve!

Dag F

Dagen Före, trodde aldrig denna dagen skulle komma, dagen före tenta! Gahh! Jag är faktiskt lite nervös, mn går d så går d o annars går d inte o då är det som det är. Jag ska iaf göra mitt bästa och hoppas det räcker. Det blir lite plugg idag, mn inte för mkt! Bäst att låta det sjunka in lite :) Vet inte om ja sagt det mn tentan är iaf flyttad t 8.00-13.00 nu iaf. o vid 13.45 ska jag klippa mig :D Behövs verkligen, slängde i en hårinpackning imorse o shit va mitt hår är slitet :( fast nu är d iaf lite bättre :) hehe!

Cecilia har vart här nu på morgonen o sagt hej då! Hon åker hem idag, lyllos! Nu blir det en promenad innan dagen fortsätter!

Grattis till Camilla och Martina som tar kandidatexamen i turism idag!

Ps: Camilla bor här onsdag-måndag :D

Trött

Jag kan inte säga annat än att jag är super trött! Skojtentan är iaf avklarad och jag tror den gick okej. Tenta tid ändrad från 8-13 till 13-18, mn mig kvittar det, huvudsaken är att jag blir av m skiten! På fredag ska jag njuta, njuta av att ännu en termin på högskolan är klar och att det endast återstår en enda!

Stress!

För mkt att göra, för mkt att tänka på, för mkt av allt, jag blir helt slutkörd och jag har ont i magen :(
Det enda som borde sexictera i mitt liv är matte, men hemmet förfaller och det klarar jag inte av, skit i köket är ÄCKLIGT! Man vill laga mat jue :) inte kul när det är skitigt då.. Som sagt det är för mkt, hinner inget alls :/

RSS 2.0