Julafton, Jobb o Party ;)

Jaha, då va allt detta över. Har haft underbara dagar. Julafton spenderades med familj. Vi åkte till mormor vid 13.00 och åt gröt och hade mys. Sen kom tomten, tsss... senare på kvällen åkte jag hem t Pappa m familj. Där blev det lite fika och julklapssutdelning. Bra julafton även att ngn saknades så mkt att hjärtat nästan gick itu. På juldagen väntade jobb 13.00-21.30 sen blev d snabb förfest på väg upp t hotellet. KÖ!! Shit va hur mkt folk som helst. Mn kom in iaf, o hade en jätte trevlig kväll m Gina, Hanna, Martina o co. Sov hos Hanna. På annandagen blev d mer fest :) kul även denna kväll o sen va ju Alex m oxå..O nu är det bara ny¨år kvar..

I can't be your hero becuase I can't even be my own. I'm Sorry!

Utan dig hade allt bara vart annorlunda..

Julafton!

Vill bara önska er en God jul! Hoppas ni får en underbar dag med många fina klappar :)

<3

Den Tjugotredje December Tjugohundraåtta

Jaha, då lider även denna dagen mot sitt slut, vid 10.tiden åkte jag in t EKsjö för att handla det sista. Mötte Hanna redan då eftersom hon skulle hämta sin klänning. Trevligt, vi gick runt lite och jag hittade alla paket, tur, hehe. Nu är det bara inslagningen kvar. BLÄ! Tror jag fixar med det imorgon eller senare ikväll. Åkte hem framåt 13.00 där granen skulle kläs och julbordet skulle lagas klart. Nu har jag avnjutit en god tallrik med det jag tkr om och även hunnit proppa i mig lite julgodis. Ikväll blir det lungt, mys m familjen bara.

Nu skriker dom på mig, åhh! Behöver hjälp m ngt, bäst att gå! 

Göteborg <3

Igår gick jag upp väldigt tidigt, 06.00 har inte gått upp så tidigt sen i somras typ när jag jobbade, puh! Men det gick bra eftersom roliga saker stod på schemat :D Göteborg, min älsklingsstad! Efter lite pyssel med smink o grejer satte Sofia och jag oss i Jettan och åkte mot fjäll o hämtade upp Tinna, Icca o Ida. Färden styrde vidare mot nässjö där tåget skulle avgå 08.24 :D två timmar och ca 30 minuter senare var vi äntligen framme. Efter lite prat och mkt sova :) Åhh! Göteborg. Eftersom Tinna inte hade ngt bankkort var vi tvungna att gå till banken :/ gahh! Medens de andra tre shoppade loss stod vi på banken med 55 stycken före oss i kön. Det är ju inte klokt., mn gick ändå hyfsat fort, ca 1 timme senare var vi oxå klara för shopping :) vi gick både på stan och nordstan, mkt trevligt. Och under tiden vi va på banken hade Emma kommit och gjort de andra sällskap :D Framåt kvällen var vi mkt trötta och fötterna värkte Emma och Icca tog bilen hem och vi andra väntade på tåget som avgick 20.02. Somnade såklart till musik på min cp mp3 som inte funkar alls bra längre. Bytte tåg i falköping och kunde ligga på tre säten eftersom det inte var så många som åkte me, gött!

Hittade nästan alla julklappar men stövlar som jag letat efter får jag fortsätta leta efter. Hittar inga som jag känner YES för ;( även att Emma tog fram ganska många. Men antingen är dom för fina eller för alldagliga, eller så är de konstiga. Hmm..får väll se om jag nånsin lyckas ;)

Idag är det en del att stå i, det är trots allt dan före dan. Tänk vilken spännande dag för 10-14 år sen idag känns det bara som en vanlig dag. Ska in i fika m Hanna oxå kl 11.00, men åker in t 10.00 så hinner jag köpa de sista klapparna innan :) Och sen i em blir det julbord i Moaryd med spel och godis till granen ska kläs. Mys väntar helt enkelt.

Have a nice day!

Ps: Såg att det skulle bli snö imon. JIPPI! Minns itne när det var snö på julafton sist...

Jag vet men det känns så ändå :(

Idag är en sån där sad dag. Känner mig ledsen ;( mn hoppas att det går över. Jag vet att det gör mn iaf. Ibland känns det som att du inte tycker om mig, som att du bara vill ha mig när det passar dig :( mn jag vet inte, d gör iaf ont.som sagt tidigare så har jag vart med familjen och huggit julgran, hittade en jätte fin som kommer att passa jätte bra. Annars har jag sett Sex and the city idag, vet att jag är ngt efter mn iaf. Den var mkt bra o om du inte sett den kan du ju se den. Imorgon bär det av t Gbg, älskar <3 ska handla de sista klapparna. Lär ju va mängder med folk men sådant får man ta :D

Nu ska ja hj'lpa Sofia att fixa en biljett sen blir det Heartbreak Hotell m Mamma o Sofia :)    

Köksdag

Igår hade jag inte en stunds ledig tid. Gick upp ganska tidigt 8.30 och började genast att städa eftersom vi skulle ha gäster på kvällen. Efter en stund övergick städandet i lussebullsbak, igen :) mn det är roligt att baka. Bakade både en glutenfri och en vanlig. Mums! Sedan var det dags för lunch så mamma och jag slängde ihop en köttfärsgryta med pasta. Sedan fortsatte städningen. Framåt 15.00 började förberedelserna inför kvällens mat, kasslerlåda med sallad och bröd. Det blev gott tyckte gästerna mn jag tycker att det påminde lite om risgrynsgröt. Haha! Umgicks lite med gästerna sedan satte Sofia och jag på Sällskapsresan SOS och David kom oxå upp och tittade. Trevligt. När de åkte hem vid tio tiden var ja jätte trött. Pratade lite med Mie och läste i min bok, box 21 :D sedan somnade jag framåt 12 halv ett.

Och det är väll klart att man känner sig lite sårad och besviken. Men saker går över!

Mie: Du är Världens bästa och jag saknar dig mer än nånsin så här i juletid!

Dags att käka frulle, sedan är det ut i skogen som gäller där en gran ska huggas och korv ska grillas. Träffa mormor och morfar. Kul!

Lunch m Lelle o Alex

Första dagen på julovet hemma i Moaryd. Wiiie! Underbart att vakna upp här även om huset var tomt och man vaknade av att Urban ringer o fårgar om ja kan åka in t Eksjö o hämta Sofia efter hennes julavslutning. Bara att stiga upp o sätta sig i Jettan och åka in :) Men bra att komma upp iaf. Sen åkte vi o hämtade Karl oxå. Trevligt med sällskap till frukost ;) Vi 13.00 hade vi bestämt att vi skulle käka middag på Sunrise, jag, Lelle o Alex. Så kul att träffa Lelle igen eftersom hon vart i Usa sen september. Sen gick jag o Alex t systemet där dricka inför julhelgen inhandlades. sen åkte jag hem för att sedan åka in t stan igen o gå på bibblan, handla o lite annat med mamma. Har vart en mkt trevligt dag faktiskt. Är väldigt glad att jag har er som vänner <3

Nu blir det taco och film resten av kvällen. O sen hoppas vi på kallare väder o snö :)

Hemma i Moaryd :)

Vaknade av att hemtelefonen ringde ilsket imorse..Hmm, va tusan vem ringer kl 7.25 t ngn en torsdagsmorgon ? Fy! Kunde iaf inte somna om så gick upp o packade det sista inför hemresan :) sen cyklade jag t skolan 9-12 hade vår lektion, gick över förväntat med vissa kompikationer. Gahh, vissa männsikor klarar man bara inte av! Efter lektionen som jag inte kunde va med på ngt vidare eftersom jag har jätte ont i mitt ena lår strular som tusan, gör jätte ont när jag springer :/ hoppas verkligen att det går över tills vi ska t fjällen :D snart bara 2 veckor kvar dit..

Mn iaf, Martinas pappa o bror kom o hämtade oss o en fullpackad bil med mkt i knät styrde vi mot Hult. Karl hjälpte mig att ta in all min packning. Hur mkt har man med sig egentligen? Blir nästan lite rädd för mig själv..tss. Zappade lite på tv:n eftersom bara Karl och jag va hemma, hittade en jätte bra film som jag fastnade för. Sedan tvingade Karl mig att va lite social och splea poker med honom. Haha, jag vann överlägset ;)

Nehe, eftersom mamma inte mår så bra, får jag fixa med maten, korvstroganoff och ris blir det.
Trevlig kväll..


Packa väskan!

Jaha, då var det onsdag, en vecka kvar till julafton. Hur gick detta till egentligen ? Hmm..Idag vaknade jag vid 8.45, klev upp och gjorde lite frulle. Men finns inte så mkt att äta nu eftersom jag åker hem t Hult imon :P jippi! Blev ett kokt ägg o knäkebröd utan pålägg :/ gick iaf. Sen cyklade jag t skolan, började 10.40 idag. Skridskor. Ja jätte kul idag eftersom jag lyckades åka :D efter slipningen blev det verkligen mycket bättre och det gick riktigt bra. Stolt! Vi spelade ultimate frisbee oxå :) hehe. Inte för att jag nånsin blir ngn stjärna inom d ;) hehe. Cyklade hem och stannde till på Netto och köpte en fil o ketchup, även att jag åker hem, det klarar sig, o filen hinner ja nog äta upp ;) Iaf hälften. Nu har jag ätit mat och ska snart börja packa väskan, måste packa klart idag eftersom Martinas pappa kommer vid 12.00 och jag slutar då. Sen hinner jag bara hem sen åker vi :D Så nice. Och imon ska vi ha vår lektion oxå, boll åk 1-3 hoppas att d går bra, Jag o Natalie ska ta hand om spökboll och Harry Potter leken.

Nehe, måste försöka att slå in lite julklappar oxå, inte så bra att komma hem utan att det är fixat.

Tjo!

Okej..

Jaha, d va visst ngt med uppdateringen bara, nu finns fungerar allt igen ;) Jag är visst inte så bra på datorer hehe. Översende med detta tack! :) Ha en bra tisdagskväll. Själv ska jag traska iväg t statiol snart o hämta ett paket :D

Fel?

Igår skrev jag ett inlägg men det verkar inte som det kommit upp..? Hmm konstigt. Aja..

Idag började iaf skolan kl 09.00 som vanligt. Va lika segt att gå upp idag, ligger och drar mig in i det sista känns d som. Handboll, fotboll och innebandy utövades denna tisdags förmiddag. Mkt roligt, mn jävligt jobbit måste jag säga. Känner mig fortfarande gasnak tung i benen. men det gick bra iaf. Fotboll e ju min grej så ;) Efter lektionens slut blev det grupparbete inför resan t fjällen. Haha, mkt skratt och lite arbete känns d som, mn tror vi har koll på allt nu iaf. Cyklade hem och ringde t Alex som ja lovat :) trevlig pratsstund idag :) och nu håller jag på att laga mat, spagetti och köttfärssås, mums! Blir nästa sista jag lagar innan nyåret. ;)

Dags o kolla pastan :D

Basket och tvätt ;)

Idag är det måndag igen, fasen vad veckorna flyger iväg, snart är det bara en vecka kvar t julafton och endast två veckor kvar på detta året, 2008, welcome 2009!!! Wiiieee! Idag var det mega segt att gå upp, var verkligen jätte trött. Men skolan väntar inte, basket på schemat idag. SÅ KUL!!! Va helt slut efter att ha testat en massa olika typer som man kan använda för att elever ska få testa på det ;) så underbart roligt. Svettiga och hungriga var vi i min grupp tvungna att sätta oss med ett grupparbete tills torsdag, hade glömt det. Som vanligt, mitt i allt spel o sen vill man bara hemma. Men det var bara att bita i det sura äpplet. Men det gick bra iaf, har planerat en lektion för åk 1-3 där boll ska vara involverat, tror det blir super kul!

När jag kom hem diskade jag upp lite o sen lagade jag mat, en potatisotto kan man säga, tss. haha! Stekt potatis, wokgrönsaker och stekt kyckling i curry, Sen blandar man allt o äter. MUMS säger jag bara. Har även postat ett paket t Mino, två överaksningar där i oxå, haha! Mn inget allvarligt, bara lite trams. Just nu håller jag på att tvätta, sista gången i denna tvättstuga 2008 ;) för på torsdag får jag julov o färden styr mot Hult :D wiiiee! Har fortfarande några julklappar kvar mn ska se om ja kan fixa med det imorgon efter skolan.

Ta vara på den sista tiden på detta året ;) o tänk snart kommer det ett nytt att göra bort sig på...haha!

Party ;)



Sen blev d fest, bjuder på den bilden...haha!!

Lussebullar


Mina lussekatter, mums!

Pepparkakor :D



Min första plåt m pepparkakor :)

Helgen!

I fredags va vi som sagt på larmgatan 10 o åt god mat :) känner fortfarande smaken av köttet, d va riktigt super gott!! I lördags vaknade jag vit 9.34 av att Alex ringde o väckte mig. Åhhh. D börjar bli en vana visst..tss. Efter ett till litet samtal gick Martina och jag till affären för att handla det sista till vårt julbak. Vi satte igång redan vid 11.00 när Camilla kom. Sen anlände även Frida och Helen :) Vi bakade pepparkakor och lussekatter. sen skulle vi bakat mintkyssar oxå mn de blåste iväg när det stod ut på balkongen för kylning. Haha! Mn det andra blev lyckat och mkt gott! :D Sen på kvällen blev det lite party :D

Idag ska jag itne göra ngt spec, ska ut o gå med Cecilia vid 13.00 mn det är det enda som är planerat. Och på torsdag får jag jullov och då åker jag hem till Hult :D

I really feel like, I'm loosing my best friend. And If it's really like that, don't tell me cause it hurts!
Saknar verkligen den du en gång var...

Resturang besöket



Mega god mat för en gångs skull. Tyckte verkligen om det. MUMS säger jag bara ;)

It's friday!!

Wow, redan fredag, veckorna flyger fram och julen närmar sig med storm steg. Skönt att jag har en del julklappar avklarade, tror jag har fyra stycken kvar att köpa till :) Idag vaknade jag inte förens klockan ringde 7.55 ovanligt kan jag säga. Men efter gårdagens hårda fys så var väll kroppen helt slut antar jag. Och inte blev det bättre idag, kom knappt upp, och att gå ner för trapporna var bland det jobbigaste detta året, sen bara att komma upp på cyklen, puh! När man väll sätt på gick det hyfsat. I skolan fortsatte vi såklart med hopp, över plint, m satsbräda o grejer. Haha, jag SUGER! Landade mitt på plinten o satte mig på rumpan :) haha, mn lär mig väll. På slutet hade vi lite teori genomgång och att komma upp från golvet efter den var ju inte enkelt. Fasen vad min kropp är ond. Känner mig som en gammal tant! Finns inte en enda kroppsdel som jag inte har ont i :/ mn då vet man ju iaf att man tränat.

Ikväll ska vi iväg o äta på Larmgatan, jag, Camilla, Frida, Anna och Martina. Trevligt, trevligt. Och imon blir det julbak o ev fest på kvällen, mn just nu känns d ju lite sisådär m den saken...

Och Patrica din lilla fuskis, åker t Thailand imon.. Ha d så fint i solen. Kommer sakna!!

Nu ska jag försöka ta mig upp från stolen o gå o duscha...

Träningvärk here I come!!

Idag har vart full späckad schema kan ja säga. Åkte t skolan vid 12.00 ungefär och lämnade tillbax böcker på bibblan och åkte sedan t Team Sportia och skulle hämta mina skriller. Men de va visst väldigt dåliga så en anna gubbe skulle fixa dom, så jag fick vänta, och vänta och vänta. Till sist kom han ut med dom, fina o så, men ett litet problem, klockan var nu 13.12 och jag började vid 13.00, gahhh!! Fort som satan mot idrottshallen, kom in 13.15 o flåsade. Men det var bara att slänga av sig överdragskläderna och hoppa in i leken. Har hållt på med gå, löp och hopp rörelse idag, VÄLDIGT JOBBIT kan jag säga. Är helt slut plus att jag vart i simhallen m Therese o Jenny efter och gjort längddyk och simmat ryggsim. Sen hjälpte jag Jenny lite oxå med hennes hopp från trean ;) hehe. Så nu är jag totalt utpumpad och varje lite muskel skriker verkligen. Hoppas att det blir en lindrig värk imon iaf, eftersom skolan inte tar lov än, samma grejs imon puh! Jag kommer att dö.

Dags o se om maten e klar snart, hungrig!!

Mörker..

Imorse när jag slog upp ögonen tyckte jag att det var väldigt mörkt ute, tänkte att klockan är väll 06.00 lr ngt. Men när jag kikade på uret va hon 8.41 gahhh! Va? Mn varför så mörkt. Bara att gå upp och ta en dusch o hoppas att det ljusnar. Men jag tycker att det har varit kallt, mörkt och ruggit hela dagen :/ åkte iaf t skolan o lyssnade på case. Ganska tråkigt. Sen for ja t Team Sportia och lämnade in mina skridskor för slipning, eftersom jag blev bami på hal is i måndags och det är itne för att ja är dålig ;) hehe. Åkte ner på stan o träffade Ida, mkt trevligt, vi köpte bebis kläder t Filippa (Saras bebis) o va på H&M :D sen utförde jag lite flera ärenden innan jag åkte hem.

Pratade lite m Josse igår oxå, inte långt kvar nu t bebisen tittar ut :) och du är så snäll! Ibland tänker man inte på vilka underbara människor man har omkring sig. Och du kommer bli en super bra mamma <3

Nu ska ja krypa ner i sängen och läsa Edward Finnegans Upprättelse av Roslund och Hellström :D kanske kokar jag mig lite te oxå för det är tusan vad iskallt det är här :(

Mie, du finns alltid där inne, saknar dig så otroligt mkt ibland<3


Stugindelning och två redovisningar!

Vaknade vid 07.00 imorse av att Alex skickade ett sms, grr. Låg sedan och halvsov tills 8 ungefär, var verkligen skit seg idag. Hade helst bara velat ligga kvar i sängen hela dagen mn inte då, bara upp o hoppa :/ iväg t skolan och ha första redovisningen, mitt chi2 test, gick riktigt bra trots att ja trodde ja hade gjort helt fel och dessutom satt med det igår kväll bara :/ SKÄRPNING kankse ? Sen gick vi t akademikrogen och åt lunch. För att sedan återvända till det kvava klassrummet och gå på nästa redovisning, om resan till fjällen ;) Super kul! Och det är alltid lika skönt efter man har gjort sina redovisningar, det är någon lättnad :) Sen kom stugindelningen till resan, ngt vi inte fick bestämma själva :/ mn de hade gjort d mega bra :D hamnade m Anna, Therese, Robin, Richard och Elin :D d kommer bli jätte kalas ;) har redan bokat in första måltiden, tacos ;) tss..hehe gott iaf! Och sällskapsdrycken är oxå klar hehe, kommer nog bli en livad vecka ;)

Borde nog ta att fixa middag snart, mn ständigt denna beslutsgrej, va tusan ska man äta??

Att finna orden...

Egentligen finns det inga ord att skriva. Men ibland behövs det, mn man kan bara inte hitta de rätta.

Vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot dig..
Vi lever inte länge nog för att rätta till allting dom gjort mot mig...
Vi lever inte länge nog för att rätta till allting jag gjort...


Ibland tror man bara att livet inte ska vara så hårt, man tänker att det inte borde vara så. Men det är så! Visst gör det ont ibland mn livet måste gå vidare. Jag vill inte ha in den där världen den är så tom o tyst o tvär :/

Don't ask! Becuse I can't giva you any answers!

Ps. En stund av ren lycka,

Thony: Gittan du har klarat det.
Gittan: Åhhh, TACK!!


Handstående i tre sek.

Mino and Me <3



Så mkt kärlek, så mkt saknad! Kom t mig igen. <333

Fredag

Halloj!
Idag har jag haft fullt upp, tss. Gick upp ganska tidigt och åkte in t Eksjö o Hanna. Först åkte vi upp till sjukhuset för farfar ligger där :/ mn han hade tagit permisson o åkt på kalas. haha! Han e för rolig han, så jag fick återkomma senare. Vi åkte ner på stan o gick runt i regnet, efter systembolaget hamnade vi på princess där jag tog en kanelbulle och ett glas vatten. Gott :D sen traskade vi till Ica så Hanna kunde köpa mat och jag groggvirke tills imorgon. Imon blir d nämligen fest ;) Alex och jag ska t Pumpen!! Black Jack, wiiiee!, Ska bli kul. Imorgon blir d att sitta i simhallen när Sofia simmar sponsorsim.

Idag har jag även försökt att fixa m The Sims mn den vill sig inte riktigt. Fick igång det en gång mn sen tog jag bort det och nu funkar det inte igen :( Aja, mn det löser sig nog. Förövrigt så var jag ju hos farfar sen oxå, han va väldigt glad att se mig o lite piggare verkade han iaf. 

Annars saknar jag min Mino!! <3 

Luciatåget



Va ju på luciatåg igår kväll. Min lillebor Karl va tomte. O inte konstigt att barnen är rädda för denne gubbe. Han ser ju mega läskig ut ;)

Vinter!!

Imorse när jag kollade ut genom fönstret var det alldelles vit ute, SNÖ!! Jippi, jag älskar snö, det är så mysigt. Tur att man är hemma, för i Kalmar verkar backen fortfarnade vara kal :/ tss. Igår hann jag itne skriva ngt, satt och pluggade ganska mkt, sen tränade jag, plockade här hemma, var i Eksjö på bibblan, mkt bättre än i Kalmar måste jag säga, det är mer ordning och finns mer böcker att välja på. Konstigt nog..hmm.. Sen på kvällen var jag med på Karls klass luciatåg. De va väldigt underhållande och trevligt ;) så dagen gick på utan att jag hann sätta mig och skriva ngt vidare. Idag är det iaf lite plugg till som gäller, sen ska jag ringa t HC o boka bord :) mn de svarar ju itne så det är itne d lättaste. Annars vet jag inte vad som händer, ut ska jag iaf innan det blir mörkt. Ikväll blir det nog ganska lungt, kanske åker in t Hanna en sväng om jag hinner :) Måste t Systemet oxå, fast kan ju ta det imorgon annars.

Pusss

Eviga väntan

Idag känns som att jag bara har väntat hela dage typ. Nu sitter jag iaf på tåget på väg hem t Moaryd o mammas familj :) är i hultsfred snart där mamma ska hämta mig :D Ska vara där tills på söndag o bara mysa! Hoppas kunna träffa Alex lite oxå. Annars blir d lugnt. Ikväll ska mamma och jag åka o simma :) O föresten har gått ner 2 kg till nu ;) inte för att ja skrivit ngt om d tidigare, mn d går neråt på viktkurvan iaf ;) gött!

Bäst att lägg aner datorn nu eftersom vi närmar oss-..

Trevlig eftermiddag och kväll i regnet ;/

1 december

God morgon!
Idag är det den 1 december, bara en månad kvar på 2008. VA!? Vart tog detta året vägen egentligen? Känns som att det precis har börjat. Usch, kan inte någon ta och stoppa tiden snart. Idag klev jag iaf upp vid 9.00 lite tidigare än vanligt med tanke på att jag ändå är ledig. Har diskat undan och ska snart äta frukost :) Dagen i övrigt består mest av inget alls. Ska börja plugga på uppgiften vi fick i fredags, sen tvätta 17-20, ut o gå en sväng och sen ikväll ska ja över t Cecilia en sväng. Annars har jag inte så mkt att göra direkt. Imorgon åker jag hem till Moaryd :) ska bli kul, va ett tag sen man va där nu. Ska försöka att börja handla julklappar denna veckan oxå :) D kommer nog att gå super bra, vet vad ja ska köpa till alla utan pappa, Josse och Emma. Men det löser sig nog.

Va på teater igår jue, den va faktiskt väldigt rolig :) Du är duktig Anna!

Have a nice day in the grey ;)

RSS 2.0