Mycket på planeringen!

Nu är en del av dagens stohej avklarat. Skolan+redovisning, lunch o en viss del av plugget, tvätten är lagd i maskinen och jag tänkte plugga vidare strax. Vid 18.00 ikväll blir det träning och jag har tänkt att jag ska försöka packa lite innan dess eftersom jag är super trött idag :S kommer nog somna tidigt ikväll lr iaf efter desperate ;)

Valborg är löst, Alex snälle bror får vi åka med! Så vi får hålla tummarna för en toppen kväll :D dessutom kom min Mino hem idag på morgonen så imon får jag träffa henne! Har saknat, sågs sist i början av januari :/


Ok - ?

Vi får se vad det blir av valborg ? Hmm..just nu känns det lite ovisst..och jag vet inte. Men det är ju itne hela världen om man stannar hemma lr? Tål iaf att tänkas på..

Godnatt!


Lååång dag

Kom nyss hem typ, har vart i skolan som sagt. Seeegt är ordet, spec på eftermiddagen då det kändes väldigt meningslöst och man fick mest ont i rumpan av att sitta på golvet! Imon är det redovisning och sen tvätt, träning och packning. Ska väll försöka hinna med ngt plugg oxå! Nu måste jag laga mat innan jag svälter ihjäl!

Cicci 20 år !

Goood morning!!
Jag är pigg som en lärka! Och idag är det den 27 april, tre år sen jag tog mitt körkort, tre år sedan Cicci fyllde 17 år och idag fyller hon 20 år! Systemet here you come! Wiiiiee! Jag må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva uti hundrade år.. HURRA!!!! Hoppas du får världens bästa dag <3 ! För exakt tre år sedan vid denna tiden skulle jag köra upp om 5 min :S nerverna var bortom kontroll, senare typ vid ca 9.00 hade jag en lapp i min hand där det stod att jag fixade det. JAG HADE FÅTT KÖRKORT!!! Underbara dag! Och samma dag blev jag stopade av polisen för körkortskontroll och nykterhets kontroll.. haha! Tur att Anita satt brevid annars hade jag nog blivit totalt panikslagen, jag hade ju inget körkort..eller ? ;)

Nu blir det skola till 16.00, mindre kul!

Helgen som gått!

Simon har vart här och det är mys! Igår låg vi ute typ större delen av dagen och jag lyckades bränna mig i hlava ansiktet, har dock svalnat av idag :) sen lagade Simon god mat, mums! Fläskfile, råstekt potatis och morötter :) efter middagen blev det iordningsfixning för kvällens festligheter hos Anna. Och det var mkt trevligt trots incidenterna. Och roligast av allt var nog att Ida var med ! :D idag har jag legat i sängen till klockan 14.30 med en sprängande huvudvärk, men tog mig till slut upp för en dusch och sedan gick Simon och jag ner till havet. Nu sitter jag här och skriver, har pratat lite med Alex och SImon har åkt hem :( blä d  känns ensamt :/ mn sånt är livet. 

Tänker på dig Martina och jag finns här när du än behöver mig"! <3 

Aj!

Det gör så förbannat ont!
Och i värsta fall hinner det inte gå över...


Solens värmande strålar

God eftermiddag!
I natt har jag sovit skit illa kan jag meddela intresserade. Så fort solen går upp blir det jätte varmt i mitt rum så självklart vaknar jag och kan inte somna om. Låg i sängen till ca 7.30 då jag tog mig upp för diverse sysslor. Var och tränade med Cecilia vid 12.00 sen hem o käka lunch. Efter det tog Cecilia och jag oss ut o satt och njöt i solen, synd att de blåser lite kallt :(  fy på den! Har nyss kommit in och behöver egentligen gå och handla lite, men tror jag skjuter på det en liten stund till. Va ju som sagt på apoteket igår och köpte ögondroppar mot pollen allergin. Tog de första idag, och det har vart lite bättre faktiskt så hoppas de funkar bättre o bättre med tiden!

I helgen blir det fest, mys o träning !

Jag säger det igen..

Jag har sagt det innan och jag kommer säga det igen och förmodligen kommer det att upprepas flera gånger så stå ut!

Jag kommer alltid finnas vid din sida Erika Amanda Olausson !  Du är vacker och duger precis som du är, du är värd endast det bästa och jag lovar dig det är värt att vänta på. Du är starkare än de andra för du är du och du är underbar!
Jag älskar dig syrran <3

Soffan !

Idag har jag verkligen haft fullt upp, träning imorse som sagt, tvättat 11-14 och sprunigt upp och ner som en dåre för att hinna med o tvätta alla vinterkläder oxå :) skönt att det är gjort nu kan jag säga! Sen när jag precis skulle luncha fråga Cecilia om jag ville hänga m ut o gå, slängde i mig maten och gick med henne ner till havet och satt där i ca 1,5 timme, så mysigt att vara där nere.. Skulle kunna sitta där hela livet ;) har även vart på apoteket idag, så nu hoppas jag att mina ögon sak må bättre :) Nu sitter jag o vilar mig i soffan är ganska trött så tror det blir sängen tidigt ikväll :) Och imon kommer Simon till mig, har saknat dig så in i norden! <33 


9.00

Klockan är 08.21 och om 40 minuter står jag på friskis golvet och börjar snart svettas :D Me löööve! :) Resten av dagens aktiviteter återkommer jag med senare :) Hoppas ni får en lika underbar start på dagen som jag !

090422

God morgon!
Imorse var jag riktigt trött i kroppen men lyckades tillslut ta mig upp, ska fixa frukost nu o sen åka t skolan och ha en redovisning om när vi var ute och intervjuade barn. Slutar vid 12.00 idag så eftermiddagen är fri och jag ska åka hem till Anna och planera inför helgen :) hoppas det blir trevligt !

Ha en fin dag!


Underbart !

Ville bara skriva en rad till den finaste jag vet, Simon Larsson <3 Du gör mig hel och jag tycker så mycket om dig att mitt hjärta är överfyllt av kärlek. Med dig känns allt så annorlunda och så bra. Lääängtar efter dig mer och mer för varje dag!

All min kärlek till dig <3 det absolut underbaraste som finns !

Duggan

Första gången jag slog upp ögonen klarvaken var kl 05.00, andra gången vid 06.45 då jag bestämde mig för att gå upp. Blir ju inte piggare än man är :) drog på mig lite kläder och gick ut o gick i 45 min, runt norrliden. Var en hel del folk i rörelse så ensam var jag knappast. Och visst är det lite konstigt att jag alltid är den som får gå på diagonalen? Andra kan itne byta sida utan de kommer ut på cykelvägen o vägrar de ser inte att det redan går någon på den sidan och att de kanske borde byta.. Konstigt..! Har även haft dugga idag, stenhårt ! Inga väskor, jackor lr pennskrin på bänken, ta fram kårleg och id... Hallå!? Det är en dugga som vi får ha med fuskpapper o grejer till... ? Hmm.. Den gick iaf bra tror jag..Beror ju på hur man tolkar det hela.. Nu är jag ganska trött så det blir lite vila o sen mat och träning :D


It's so cool!


På natten efter lördagens festligheter!


Jag är verkligen super trött! Trots att jag käkade gröt efter träningen :( blir sängen tiiidigt ikväll o imon är d dugga :(

Gnugga geniknölarna!

Oj vilket liv det blev när vi på campus undrade varför vi plötsligt ska läsa på distans. Men det är ju fel, vi valde ju campus för att läsa på campus, grr! Och distans verkar fatta nada, mn vi måste ju åka till Kalmar ibland..blä! D ingår ju för er, Puckon! Idag har vi iaf börjat med matten på allvar, trianglar, rektanglar, volym, omkrets o vinklar..usch! Känns sådär men det är bara att gugga geniknölarna och sätta igång. Och som läraren sa matte är inte roligt eller lätt det krävs att man jobbar 8-17 :/ bra intro herr Reza!?

Nu lagas det mat, ris o korvstoganoff, sen blir det plugg och träning.. :) Föresten åkte inlines t Anna igår för att hämta mina saker, puh sån motvind att jag knappt kom neråt i backen :/ d blåser skit möe här just..!

Söööndag

Hittils idag har jag, städat hela lägenheten noga, ätit frulle och börjat kolla igenom duggan! Inte illa med tanke på den relativt tidiga timmen och att jag dessutom drack ett x antal glas bål igår. Fast blev inte så jätte sent drog mig hemmåt vid 24-tiden, lätt vinglandes på cyklen utan lyse! Men allt gick fina fisken :) festen i sig var väll måttligt rolig, va kul att träffa och umgås med Anna men övrigt folk var liksom inte riktigt min typ så kvällen i helhet är inte den roligaste direkt. Nästa helg blir det nog Björn Rosenström på Sandra o de blir nog roligare ;)


Stress :/

Vaknade tiiidigt som vanligt, fattar inte riktigt vad det är med mig, är uppe 07.00 på en lördag? Kanske beror det på att jag känner att jag har mkt att göra :/ måste städa, plugga osv. Igår ringde det en snubbe hit o ville komma o titta på lägenheten så nu måste jag verkligen göra det extra snyggt! Jag behöver egentligen plugga men tror itne jag hinner det idag :( ska va hos Anna vid 12.00 o innan dess måste jag duscha, packa, handla o bestämma outfit :S jag är stresssad!!

Missing!

Jag saknar min Simon så fruktansvärt mycket!!
Kärlek till dig <3

Sopat gatan ?

Idag har jag åkt min första inlines tur för i år. Så jävla underbart!! Fast på vissa ställen var det väldigt dåligt sopat så det gick lite trögt men annars är känslan fantastisk. Fast fötterna är så ovana, det känns i dem nu, mn det är värt d o snart vänjer man sig ;) annars har jag bara hunnit med skolan idag. Ska snart iväg o handla o hämta paket fårn H&M sen blir det lite tvätt och bara ta d chill för imon blir d ju andra grejer :D

Skolan...

Imorse när jag vaknade trodde jag klockan va 08.20 o vi skulle börja 08.45 och jag flög bokstavligt talat ur sängen för att rusa ut i köket o se att klockan va 06.20, ingen ide att sussa vidare så jag gick upp. Fixade och donade för att sedan susa iväg. Vi har arbetat och gått i genom till duggan och sen en massa annat tjöt såklart. Maria, Ida och jag, mkt trevligt. I eftermiddag har vi haft seminarium, som itne ger ett skit :/ imorgon är det fredag o jag känner att det är välbehövligt även om veckan endast haft 3 dagar. Just nu ligger mitt blodsocker på 0 så jag behöver äta!! Ikväll blir det promenad med Cecilia även den mkt välbehövlig!

Haha, Gittan du lyssnar som en kratta!

Innan när Anna och jag va på stan för att leta saker till sittningen på lördag kom jag på att jag verkligen hör illa! Eller så är det Anna som pratar som en kratta. Mitt i butiken står vi när hon säger att det är en rymd sittning, va skiker jag rakt ut som tidigare trott att det varit en rim sittning och fattat ungefär noll när folk ska klä ut sig till ailiens o svarta hål. Där gick ljuset upp och nu får jag oxå vara ngt utomjordiskt fenomen. Har iaf köpt rosa färg och ngt glittrigt grejs att ta på vid ögonen. Vi får se vad det bli av det hela. Kommer antagligen inte efterlikna ngt utomjordiskt nämnvärt, men vem vet. D blir nog super bra iaf ;) hehe.  Anna får hjälpa mig!

Förövrigt har jag vart i skolan 10.00-15.15 idag, så tråkigt att jag nästan somnade!!! Motivationen lyser verkligen med sin frånvaro. Nu måste jag snart plugga till duggan, fast upptäckte idag att man fick ta m anteckningar :D

Det slående slaget

Idag återvänder jag till Kalmar, med blandade känslor & tankar som måste tänkas och redas ut för att uppnå ett resultat. För ibland blir jag ganska stött och mer lr mindre ledsen i vissa situationer som jag iten riktigt vet hur jag ska hantera. Det känns fel på ngt vis och det känns såklart i hjärtat då :/ blä!!

Igårkväll va jag inne hos Alex o vi gick promenad o pratade en massa o d e bra!! Att få andras tankar om saker man själv tänker på är liksom inte helt fel.

Nu måste jag plugga matte :(

Brillorna is the shit!

En bild säger mer än tusen ord ! ;)
Och förklarar en utekväll satan så mkt bättre !




Drygt!

Gårdagens fest beskrivs med ett ord, drygt! Jo jag menar asså att jag är dryg...för det är jag verkligen ibland. Och så argsint att jag borde gömma mig och itne komma fram förens jag ordnat upp min hjärna en smula ;) idag har mesta tiden tillbringats med Gina. Alex, Hanna o lite Evelinn ? lr hur d nu stavas. Trevligt iaf fast jag mådde pyton! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ngt att dricka. Imon blir det påskmiddag hos mormor.


Händelser..

Jahopp! I torsdags blev d party på kvällen, o d va super kul!! Träffade en massa gött folk o bäst av allt va att träffa Erik (piraten) igen! Vi snakcade jätte mkt och sen hängde jag med honom på efterfest och innan dess blev det longboard skola på toget ;) haha, en dold talang visade jag mig vara :D efterfesten va sådär så vi åkte iväg på longboard o hämtade Hanna, träffade Thilda på vägen haha. Att jag åkte mitt i gatan minns jag men att jag stannde vid rött ljus ;) haha! Väldigt trevlig kväll iaf. Stackars Simon fick hämta mig i ekenässjön för hanna inte behagade åka hem :( mn d gick fint. Igår va jag med Simon hos hans mamma i typ Gislaved, jag tkr d va trevligt o jätte god mat trots att jag var väldigt trött o lite bakis. D va skönt att bara va ute typ hela dagen ;) somande som en sten när jag kom hem. Idag blir d ferre igen m Gina o några! Och snart är denna påsken över, tiden rullar på och jag med den..

Idag skiner solen oxå o vi ska ha litet påskbord här hos mamma sen bär det av t Gina ;)

Trevlig helg! 

Idas födelsedag!

Tänk att det redan är 14 år sedan jag fick min yngsta lillasyster. Tiden går för fort och om man kunde spola tillbax tiden tills dess skulle jag va mega glad. Så annorlunda livet såg ut då, jag va 8 år och livet va så mkt enklare! Mn nu är vi här i år fyller jag 22 år, och vuxenlivet har gjort entre men jag tycker nog om det oxå ganska mkt. Idag ska jag träffa världens bästa Alex och ikväll blir d kalas för Ida i fjäll. Inga problem med att fylla ut tiden iaf..

Grattis Ida <3

Mycket i skallen!

Är hemma i Moaryd nu. Är verkligen jätte skönt! Mamma va o hämtade mig igår i Hultsfred och sen åkte vi in t StopT för att kolla när Karl tränade. Simon va oxå m <3 vi åkte hem i fikade hos mamma sen o d va mysigt! Tkr om dig MEGA!! Idag har jag vart med mamma på jobbet, pysslat en del o även fort lite plugg gjort :) nu väntar jag på middagen och ikväll ska jag umgås me Hanna :D

Har en massa i mitt huvud känns d som :( d snurrar o d e tusen saker jag vill hinna göra när jag är hemma mn bara en liten bråkdel som jag hinner med känns d som o d stressar mig :(

Middag!

Barnintervjuer!

Dagen började tidigt, redan kl 05.30 ringde klockan för första gången. Usch, ja va helt slut efter nattens konstiiga drömmar där jag bland annat var barnvakt åt Mira. Vid 06.00 ungefär kom jag upp och solen sken som bara den, underbart! Ida hämtade upp mig vid bussen ca 08.00 och vi åkte till skolan där vi skulle intervjua. Det gick jätte bra och barnen va väldigt duktiga :) vi intervjuade dem om den mentala talraden fast jag tkr mer att det var en ordförståelse av olika begrepp... 

Idag hade jag bestämt mig att jag skulle ha min tele på mig hela dagen så jag inte missade ngt samtal från jobbet!! Och precis när jag lägger den i fickan ringer d ;) Maria undrade lite saker om sommaren som jag glatt svarade på, d ser bra ut kan jag säga :) hehe! Så nu är jobbet 100% klart oxå vilket känns mega gött! Resten av dagen ägnas åt att längta ut och sitta inne med böcker o mala. Ska tvätta 14.00 o sen träna 16.00 måste även packa eftersom jag åker till Hult imon :D ska bli underbart att komma hem igen. 

Simon <3


Lunch på stan

Som sagt var jag nere på stan idag där jag mötte upp Anna för lunch. Vi gick till en kina resturang och smaskade i oss och pratade i ett kör. Hade massor att ta igen :) väldigt trevligt. Under lunchen frågade Anna om jag ville följa med henne på en sittning med kast ? Oja! En maskerad sittning dessutom, mega super duper kul!! Är dock lite tveksam vad ja ska klä ut mig till, hon sak ju va utomjordning, själv funderar jag på älva lr ngt sådant passar mig bättre, eller typ helt freakad vi får se. Vi gick iaf omkring på stan och kikade efter saker som vi kunde tänka oss, slutade med att vi åt glass på d där roliga stället inne på baronen, jag tog polkagris och after eight. Polkagrisen var äcklig!! Den va jätte stark och blä! Så den fick åka i papperskorgen och löpkläder blev nästa mål, o d e så dyrt!! Sen fick Anna värsta skrattanfallet som varade i ca 15 min!!!

Imorse var ja uppe tidigt och gick min runda, dagen i rad ;) inte illa alls! Och så fort jag bara hittar bra löparkläder till ett vettigt pris blir det löpträning, fast börjar nog innan... ;) nu sitter jag iaf och pluggar vilket jag antagligen kommer göra resten av kvällen eftersom jag ligger lite efter i min läsning... illa!

I'm back ;)

Uppehållet höll sig ca en vecka ;) haha!

Jag måste bara skriva att jag är lycklig som tusan! Va ute o gick innan o kände mig fånig när jag gick där o log nästan skrattade så glad är jag. Hur kan man få vara så lycklig som jag känner mig just nu ? Haha, kan bara inte låta bli att skratta. Mitt hjärta slår mer än nånsin och det är underbara slag kan jag lova ;)

I skolan har vi börjat med mattekursen, inte min favvo direkt, mn än så länge går det ganska bra. Är ganska mkt att läsa och mkt uppgifter samt att vi går långa dagar. Så lite sliten är man allt. Men på tisdag får jag lite påsklov, är ledig i en vecka, så grymt skönt sak det bli. 

Imorgon ska jag och Anna äta lunch och snacka en massa skit, ska bli väldigt trevligt! Nu ska jag ta en kopp te och kolla på Robinson. 

Trevlig kväll! 

RSS 2.0